Τρίτη, 4 Ιανουαρίου 2011

Από τώρα Μανιάτης και Κουμορτζί

Από την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο θα παίζουν στον Ολυμπιακό Γιάννης Μανιάτης και Μπενάρντ Κουμορτζί, μετά τη συνάντηση και όπως όλα δείχνουν συμφωνία ανάμεσα σε Μαρινάκη και Βεντούρη.

Ένα ένα τα μεταγραφικά θέματα που απασχολούν τους Πειραιώτες παίρνουν τον δρόμο τους, καθώς Ολυμπιακός και Πανιώνιος ήρθαν σε καταρχήν συμφωνία για τις μεταγραφές των Μανιάτη και Κουμορτζί.

Και από τις δυο ομάδες τονίστηκε, μετά το ραντεβού, πως υπάρχει συμφωνία χωρίς όμως κάτι να είναι... τελειωμένο.


Το νεότερο στο "μεταγραφικό" χτύπημα του Ολυμπιακού είναι η απόκτηση του Μανιάτη από τώρα. Να μη περιμένει, δηλαδή, μέχρι το καλοκαίρι αλλά να εντάξει τον διεθνή αμυντικό από αυτή την αγωνιστική περίοδο στο ρόστερ του. Ενδεχομένως, γιατί μπορεί να υπάρχει και σκέψη χρησιμοποίησής του και σε άλλη θέση εκτός από την δεξιά πλευρά της άμυνας.

Νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συναντηθεί με τον Κώστα Μήτρογλου. Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού εξήγησε στον "πιστολέρο" πως θα πρέπει να δοθεί δανεικός σ' άλλη ομάδα για ένα εξάμηνο, θέλοντας να ανιχνεύσει τις προθέσεις του ποδοσφαιριστή για το ενδεχόμενο να συνεχίσει την καριέρα του στη Ν.Σμύρνη.

Λέγεται ότι ο διεθνής άσος δεν δείχνει και τόσο... ζεστός να πάει στον Πανιώνιο, ωστόσο, ο Β.Μαρινάκης θα έχει και νέα επαφή μαζί του, ώστε να τον πείσει οριστικά να πάει στην ομάδα που κοουτσάρει ο Τάκης Λεμονής. Πιθανότατα το νέο ραντεβού θα γίνει την Πέμπτη

Προφανώς ο Μήτρογλου συμπεριλαμβάνεται στα ανταλλάγματα του Ολυμπιακού και για τους δυο παίκτες. Ενδεχομένως να είναι και ο Μονιάκης, που έχει αποκτηθεί για να χρησιμοποιηθεί στις μεταγραφικές κινήσεις του Ολυμπιακού. Όπως είναι προφανές ότι κάποιους παίκτες από το ρόστερ των Πειραιωτών θα έχει ζητήσει και ο Λεμονής.

Ανακοίνωση-επιβεβαίωση από Πανιώνιο

Με αφορμή την συνάντηση των δύο προέδρων και τα όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας, η ΠΑΕ Πανιώνιος εξέδωσε ανακοίνωση, στην οποία αναφέρει πως υπάρχει καταρχήν συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές, αλλά υπάρχουν ακόμη πολλές λεπτομέρειες.

"Υπήρξε σήμερα μια κατ' αρχάς συμφωνία για τη παραχώρηση των Μανιατη και Κουμορτζί. Απομένουν πάρα πολλές λεπτομέρειες οι οποίες θα εξαρτηθούν από το χρόνο που θα γίνουν αυτές οι μεταγραφές, τώρα ή το καλοκαίρι, καθώς και από την τελική λίστα των παικτών που θα δοθούν ως ανταλλάγματα.

Συζητήθηκαν διάφορα ονόματα και μέσα στην εβδομάδα ελπίζουμε ότι θα επέλθει οριστική συμφωνία.

Σε ότι αφορά τον ποδοσφαιριστή Μητρογλου, ο κ. Μαρινάκης ανέφερε στον κ. Βεντούρη ότι είχε ραντεβού μαζί του σήμερα και αναμένει μέχρι τη Τετάρτη να έχει την οριστική συγκατάθεση του παίκτη", αναφέρει η ανακοίνωση.


Πηγή : Sport24.gr