Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Γεωργιάδης, Φορτούνης oι επόμενοι...

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τον τερματοφύλακα του Αστέρα, Ντεγκρά, αφού πρόλαβε του Τούρκους, και πλέον βάζει πλώρη για τους νεαρούς Φορτούνη και Γεωργιάδη. Γκαλίτσιος και Νέμεθ στα ανταλλάγματα.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Πρωταθλητής», ο Ντεγκρά έχει κλείσει στον Ολυμπιακό έναντι 150.000 ευρώ, μία συμφωνία που θα τεθεί σε ισχύ την 1η Ιουλίου 2011. Μάλιστα, έχει γίνει κρούση και για τον Φορτούνη, ο οποίος όμως θα ξαναπέσει στο τραπέζι το καλοκαίρι, αφού ο σύλλογος της Τρίπολης δεν θέλει να κουβεντιάσει την περίπτωση του ταλαντούχου νεαρού, μια και ακόμη δεν έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση παραμονής στην Λίγκα.

Αξίζει να τονιστεί ότι ο Ντεγκρά είχε πρόταση από την Τουρκία και η ομάδα του συζητούσε την παραχώρησή του. Γι’ αυτό το λόγο οι ερυθρόλευκοι δεν ήθελαν να περιμένουν μέχρι το καλοκαίρι για να αποκτήσουν ως ελεύθερο τον τερματοφύλακα του Αστέρα, με τον «φόβο» μην τον χάσουν.

Όσο για τον Γιώργο Γεωργιάδη, ο Ολυμπιακός ετοιμάζει πρόταση που αναμένεται να ικανοποιήσει τον Πανσερραϊκό. Όσο αφορά το οικονομικό, το ακριβές ποσό δεν έχει ακόμη διαρρεύσει, όμως δεν είναι διατεθειμένοι να προσφέρουν περισσότερα από ένα εκ. ευρώ όπως φέρεται να ζητά ο Πέτρος Θεοδωρίδης.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες σκέπτονται πολύ σοβαρά να προσφέρουν και τους Γκαλίτσιο – Νέμεθ, οι οποίοι δεν υπολογίζονται από τον Βάσκο προπονητή.

Τέλος, όσο αφορά την υπόθεση Φορτούνη, όπως προαναφέραμε όλα δείχνουν ότι πάει για το καλοκαίρι, όμως οι παίκτες που σκέπτονται να προτείνουν στον Πανσερραϊκό για τον Γεωργιάδη (Γκαλίτσιος - Νέμεθ) ήταν επίσης στις προθέσεις του Ολυμπιακού να σταλούν στην Τρίπολη. Κάτι που σημαίνει ότι οι δύο ποδοσφαιριστές ουσιαστικά έχουν «τελειώσει» την καριέρα τους στο Λιμάνι.


Πηγή : Gazzetta.gr