Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

"Εκτός μάχης" ο Ριέρα


Τις υπηρεσίες του Άλμπερτ Ριέρα θα στερηθεί ο Ολυμπιακός στο παιχνίδι της Τετάρτης στο γήπεδο της Τούμπας για την ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού, που δέχτηκε μία γερή κλωτσιά στο χθεσινό παιχνίδι του Βόλου και έγινε αναγκαστική αλλαγή, έχει ωστικό οίδημα στο αριστερό γόνατο και δεν θα είναι στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε για αυτή την πολύ σημαντική αναμέτρηση.Ο 28χρονος ακολούθησε σήμερα θεραπεία και η κατάσταση του θα επανεξεταστεί αύριο, ημέρα που θα κριθεί και οριστικά το αν θα συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τον "δικέφαλο του Βορρά". Κάτι τέτοιο όμως δείχνει να είναι αρκετα δύσκολο και ο "Τσινγκόυρι" σκέφτεται από τώρα τους πιθανούς αντικαταστάτες του πρώην άσσου της Λίβερπουλ.

Υπάρχουν σκέψεις να ξεκινήσει στα αριστερά ο Κέβιν Μιραλάς με έναν εκ των Ζαϊρί ή Ρόμενταλ στα δεξιά. Μεγάλες πιθανότητες έχει και ο Γιάννης Φετφατζίδης να πάρει φανέλα βασικού.

Από 'κει και πέρα, Ο Μοϊσές Ουρτάδο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ θεραπεία ακολούθησε ο Γιάννης Ποτουρίδης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις.

Αναλυτικά το δελτίο Τύπου:
"Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας γυμνάστηκαν σήμερα στις 11:30, ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για τον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ., ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη (2/2, 18:00) στο γήπεδο της Τούμπας, στο πλαίσιο της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος Ο.Π.Α.Π.

Ο Ριέρα που έχει δεχθεί ένα κτύπημα στο δεξιό γόνατο, το οποίο του έχει δημιουργήσει οστικό οίδημα, έκανε θεραπεία. Η κατάσταση του τραυματισμού του ποδοσφαιριστή θα επανεξεταστεί αύριο.

Ο Ουρτάδο συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί σε γυμναστήριο και γήπεδο, ενώ ο Ν. Παπαδόπουλος ξεκίνησε πρόγραμμα με τρέξιμο στο γήπεδο. Θεραπεία έκανε ο Ποτουρίδης, ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δεξιό τετρακέφαλο. Ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί σήμερα σε εξέταση.

Οι «ερυθρόλευκοι» θα ολοκληρώσουν την προετοιμασία τους αύριο με την προπόνηση που θα γίνει στις 15:30 και ακολούθως τα μέλη της αποστολής θα αναχωρήσουν για την Θεσσαλονίκη".

ΠΗΓΗ: http: //www.redplanet.gr/