Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Μαρινάκης : "Μεταγραφές τέλος"

Ο Ολυμπιακός δεν θα προχωρήσει σε άλλες μεταγραφές όπως δήλωσε μετά την κοπή της πίτας, ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης δίνοντας τέλος στη φημολογία για νέα κίνηση στην χειμερινή περίοδο.

Το "αφεντικό" των "ερυθρόλευκων" μάλιστα στάθηκε στη συνεργασία που είχε με τον Ερνέστο Βαλβέρδε για το θέμα όπου αποφασίστηκε κάτι τέτοιο, ενώ πρόσθεσε ό,τι υπάρχει εμπιστοσύνη στο υπάρχον έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

"Οι μεταγραφές έχουν τελειώσει και προχωράμε όλοι μαζί. Έχουμε εμπιστοσύνη στους παίκτες μας και προχωράμε για το πρωτάθλημα", είπε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, με δόση χιούμορ είπε πως "Ο κ. Βαλβέρδε είναι ο αγαπημένος μας προπονητής, καθώς είπε πως η ομάδα δεν μπορεί να ξοδέψει άλλα χρήματα".

Παράλληλα, έδωσε συγχαρητήρια στην ομάδα μπάσκετ για τη νίκη της μέσα στο ΟΑΚΑ επί του ΠΑΟ, τονίζοντας ότι χαροποίησε όλη την Ολυμπιακή οικογένεια.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε νωρίτερα, ο Βαγγέλης Μαρινάκης μιλώντας στους ποδοσφαιριστές ανέφερε μεταξύ άλλων:"Εύχομαι καλή χρονιά σε όλους. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες και τους προπονητές για την πολύ καλή παρουσία της ομάδας. Θέλουμε να συνεχίσουμε το 2011 όπως ακριβώς τελειώσαμε το 2010. Πάμε για πρωτάθλημα. Όλοι μαζί, δυνατά και Ολυμπιακά, θα το πετύχουμε".

Το φλουρί στην κοπή της πίτας έπεσε στους Αβραάμ Παπαδόπουλος και Γιώργο Γκαλίτσιο, που κέρδισαν από 10.000 ευρώ τα οποία θα πάνε σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος, είπε: "Ελπίζω να είμαι τυχερός κι εγώ και η ομάδα. Καλή χρονιά με υγεία και να πραγματοποιηθούν τα όνειρά μας. Το κλίμα είναι άριστο αυτή τη στιγμή και πριν ήταν. Είμαστε δεμένοι, μια οικογένεια και στα εύκολα και στα δύσκολα και πρέπει να το δείχνουμε στο χορτάρι. Και το δείχνουμε".

Όσο για τις κατά καιρούς απουσίες, είπε: "Υπάρχουν και προβλήματα, αλλά υπάρχουν παίκτες που μπορούν ανά πάσα στιγμή να αναπληρώσουν τα κενά και το αποδείξαμε και στο παρελθόν".

Ο Γιώργος Γκαλίτσιος, επεσήμανε:"είναι πολύ καλό το κλίμα στην ομάδα. Είναι οικογενειακό και φαίνεται και μέσα στο γήπεδο".

Για το παιχνίδι με τον Πανσερραϊκό, τόνισε ότι "όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Θα πρέπει να κερδίσουμε για να διατηρήσουμε τη διαφορά των 5 βαθμών".Εξάλλου για τον εαυτό του, είπε: "Ταλαιπωρήθηκα από ίωση τον τελευταίο καιρό, αλλά είμαι καλά και μπορώ να βοηθήσω την ομάδα".


Πηγή : Sport24.gr