Τρίτη 25 Ιανουαρίου 2011

Διπλό «χτύπημα» σε Αστέρα

Δύο θα είναι τελικά οι παίκτες που θα κάνουν το ταξίδι Τρίπολη-Πειραιά το καλοκαίρι, αφού εκτός του Ματίας Ντεγκρά, ο Ολυμπιακός βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση και του Κώστα Φορτούνη, όπως δήλωσε ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Στο «παιχνίδι» και άλλοι στόχοι από το εξωτερικό για τη θέση του τερματοφύλακα, αλλά και για εκείνη στη μεσαία γραμμή.

Από τον Ολυμπιακό το διαψεύδουν, αλλά από την Αρκαδία το επιβεβαιώνουν, πως από το καλοκαίρι ο Ματίας Ντεγκρά θα φοράει τα «ερυθρόλευκα». Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης είναι ο πρώτος στόχος για τη συγκεκριμένη θέση από την Σούπερ Λίγκα, με την εναλλακτική να ακούσει στο όνομα του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου. Επίσης η λίστα δεν έχει μόνο «Έλληνες», αλλά και παίκτες από το εξωτερικό, με τον Γκιγιέρμο Οτσόα να βρίσκεται πιο ψηλά από τον Τόμας Σόρενσεν.

Για τις υπόλοιπες θέσεις ο Κώστας Φορτούνης αποτελεί προτεραιότητα από τους «μικρούς» που θέλουν στου Ρέντη, με τους Γεωργιάδη και Ανάκογλου να ακολουθούν. Θέμα με τον Κουμόρτζι δεν φαίνεται υπάρχει ακόμα, ειδικά μετά και τη διάψευση για οποιαδήποτε επαφή από τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή.

Όσον αφορά τον Κάρλος Σάντσες, φέρεται να έχει κλείσει ήδη για το καλοκαίρι, ενώ «παίζουν» ακόμα ονόματα παικτών που έχουν προταθεί από τον Μπαρμπαλιά, ο οποίος βρίσκεται στην Λατινική Αμερική και παρακολουθεί το πρωτάθλημα Κ-20. Επίσης τις τελευταίες μέρες έχει τεθεί θέμα επαναπατρισμού των Τζαβέλλα, Σαμαρά και Γκέκα, αλλά και οι τρεις περιπτώσεις μοιάζουν αδύνατες την παρούσα χρονική στιγμή, αφού κανένας δεν επιθυμεί να επιστρέψει στην Ελλάδα. Πρώτη τους προτεραιότητα παραμένουν οι ομάδες του εξωτερικού και μόνο αν εξαντλήσουν και όλες τους τις πιθανότητες να βρουν ομάδα, θα σκεφτούν την επιστροφή τους.

Διώχνει Νέμεθ ο Τζεμπούρ

Μετά τον δανεισμό του Κώστα Μήτρογλου στον Πανιώνιο, είναι πολύ πιθανό να παραχωρηθεί και ο Κρίστιαν Νέμεθ, αφού με την παρουσία Μιραλάς, Πάντελιτς και εσχάτως Τζεμπούρ, δεν θα έχει ευκαιρίες να αγωνιστεί. Για τον Ούγγρο επιθετικό έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους αρκετές ομάδες της Σούπερ Λίγκας όπως ο Ολυμπιακός Βόλου, η Κέρκυρα, η Λάρισα και ο Πανσερραϊκός. Από την πλευρά του ο φορ των Πειραιωτών δεν επιθυμεί να παραχωρηθεί, αν και όπως όλα δείχνουν δύσκολα θα παραμείνει. Θέμα δανεισμού υπάρχει και για τον Γκαλίτσιο, ο οποίος μετά την απόκτηση του Γιάννη Μανιάτη χάνει τις όποιες ευκαιρίες για να παίξει.

Διεθνείς και πάλι Πάντελιτς-Τζεμπούρ

Τις φανέλες των εθνικών Σερβίας και Αλγερίας θα φορέσουν και πάλι οι Μάρκο Πάντελιτς και Ραφίκ Τζεμπούρ αντίστοιχα. Ο πρώτος κλήθηκε για το παιχνίδι με το Ισραήλ στις 9 Φεβρουαρίου, ενώ ο δεύτερος για τον φιλικό αγώνα με την Τυνησία την ίδια ημερομηνία.

Νίκος Μάρκου


Πηγή : Sport-fm.gr