Παρασκευή, 7 Ιανουαρίου 2011

Πανιώνιο ή ΠΑΟΚ ο Μήτρογλου

Την Παρασκευή τελικά θα φανεί που θα δοθεί δανεικός για έξι μήνες ο Μήτρογλου, με τον Πανιώνιο να είναι το φαβορί και τον ΠΑΟΚ να καραδοκεί, σύμφωνα με το RedPlanet.gr.

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν θα συναντηθεί τελικά σήμερα αλλά την Παρασκευή με τον Έλληνα επιθετικό και τον πατέρα του, προκειμένου να αποφασιστεί που θα αγωνιστεί τους υπόλοιπους έξι μήνες.

Οι Πειραιώτες θέλουν να τον παραχωρήσουν στον Πανιώνιο ως αντάλλαγμα για την απόκτηση των Μανιάτη και Κουμορτζί, όμως υπάρχει και ο ΠΑΟΚ.

Ο Δικέφαλος του Βορρά, θέλει τον νεαρό σέντερ φορ, δεν το έχει όμως εκφράσει επίσημα κι αν αυτό συμβεί, ίσως τα δεδομένα αλλάξουν, όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του RedPlanet.gr.

Πάντως, το πρόβλημα του Κώστα Μήτρογλου δεν είναι ο Πανιώνιος, αλλά γενικά το να φύγει από τον Ολυμπιακό. Ο διεθνής επιθετικός, θέλει να παραμείνει στο μεγάλο Λιμάνι και να πείσει πως μπορεί να βοηθήσει την ομάδα που ανήκει.

Από την άλλη όμως, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν δείχνει να υπολογίζει τον "πιστολέρο" και γι' αυτό η "ερυθρόλευκη" διοίκηση θέλει να τον δώσει δανεικό, προκειμένου να μην... καεί.

Ο Πανιώνιος του Τάκη Λεμονή, που θα του δίνει την ευκαιρία να παίζει σε κάθε αγώνα, μοιάζει η ιδανική λύση, όμως όλα θα ξεκαθαρίσουν την Παρασκευή, μετά το ραντεβού του Βαγγέλη Μαρινάκη, με τον παίκτη και τον πατέρα του.Πηγή : Sport24.gr