Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2011

Πήρε το «χρίσμα» ο Αδαμάντιος Πολέμης

Τη στήριξη των μετόχων ζητούσε ο Αδαμάντιος Πολέμης και την πήρε, με αποτέλεσμα να βρίσκεται μια «ανάσα» από την ανάληψη της προεδρίας του Παναθηναϊκού. Εκτός Διοικητικού Συμβουλίου προτίθεται να μείνει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. «Δεν γίνεται το γήπεδο» είπε ο Γιώργος Καμίνης.

Συνεχείς συνομιλίες με τους μεγαλομετόχους του Παναθηναϊκού είχε τις τελευταίες ημέρες ο Αδαμάντιος Πολέμης, με αφορμή την προσεχή Γενική Συνέλευση, από την οποία θα προκύψει ο νέος πρόεδρος των «πρασίνων», αλλά και το Διοικητικό Συμβούλιο. Ο κ.Πολέμης θέλησε να μάθει τις προθέσεις των μετόχων και αφού πήρε διαβεβαιώσεις πως θα βρίσκονται στο πλευρό του, κοιτάζει με άλλο «μάτι» πλέον την προεδρία. Διστακτικότητα, ωστόσο, συνεχίζει να υπάρχει και πλέον όλα θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα, όταν και θα συγκληθεί η Γενική Συνέλευση του «τριφυλλιού».

Εκτός βέβαια του «φλέγοντος» θέματος του προέδρου του Παναθηναϊκού, μένει να γίνει γνωστό και το τι θα κάνουν οι Γιάννης Βαρδινογιάννης και Ανδρέας Βγενόπουλος. Ο Τζίγγερ δεν προτίθεται να διατηρήσει τη θέση του στο Δ.Σ., αλλά ούτε και το 54.7% που έχει, κάτι που θα αποδείξει εμπράκτως, ορίζοντας μόνο έξι «δικά» του μέλη στο νέο συμβούλιο, αφήνοντας να αποφασίσουν οι υπόλοιποι για τα άλλα έξι που δικαιούται και λειτουργώντας με αυτόν τον τρόπο ως μέτοχος του 30%.

Από την άλλη πλευρά ο “Mr MIG”, θα ορίσει δύο εκπροσώπους του, με τον έναν να είναι ήδη γνωστός, ο Μάνος Μαυροκουκουλάκης. Το «παρών» θα δώσει στη Γ.Σ. και ο Νικόλας Πατέρας.

«Δεν γίνεται το γήπεδο»

Εξαιτίας του Παναθηναϊκού κι όχι της Πολιτείας υποστήριξε πως δεν θα γίνει το γήπεδο των «πρασίνων» στο Βοτανικό ο Γιώργος Καμίνης. Ο δήμαρχος Αθηναίων υποστήριξε σε συνέντευξη που έδωσε στο Mega ότι το οικονομικό είναι κατά πάσα πιθανότητα ο λόγος που δεν προχωράει η διπλή ανάπλαση της περιοχής, αν και όπως τόνισε ο ίδιος έχει θέσει σε προτεραιότητα το συγκεκριμένο θέμα.

Ψάχνει ομάδα ο Πλεσί

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Νταμιέν Πλεσί, ο οποίος μετά το επεισόδιο με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο θεωρείται «ξένο σώμα» στον Παναθηναϊκό. Επίσης ο Γάλλος μέσος δεν βρίσκεται στα πλάνα του Ζεσουάλδο Φερέιρα, ο οποίος δεν φαίνεται να τον εμπιστεύεται.

Παρόμοια είναι και η περίπτωση του Ντάνιελ Φερνάντες, ο οποίος δεν χαίρει της εκτίμησης του Πορτογάλου τεχνικού. Ο συμπατριώτης του Φερέιρα ψάχνει ομάδα για να φύγει από τώρα και όχι το καλοκαίρι. Αντιθέτως με τους προαναφερθέντες, ο Ζιλμπέρτο Σίλβα φέρεται να έχει αρκετές προτάσεις από την Βραζιλία, ωστόσο είναι ένας ποδοσφαιριστής που υπολογίζει, και πολύ μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού. Βέβαια αν έρθει κάποια καλή πρόταση δύσκολα θα αρνηθούν οι «πράσινοι», αφού σε περίπτωση παραχώρησης του διεθνούς χαφ, γλιτώνουν και 1.5 εκατομμύριο ευρώ από το συμβόλαιό του.

Νίκος Μάρκου


Πηγή : Sport-fm.gr