Τετάρτη 5 Ιανουαρίου 2011

Δικός του ο Μιραλάς

Στον Ολυμπιακό δεν ανησυχούν και δεν υιοθετούν όσα γράφονται για τον Μιραλάς και όπως τονίζουν θα κινηθούν για την απόκτησή του στις 31/1. Ραντεβού την Πέμπτη για Βέλλιο και πατέρα Μήτρογλου.

Μπορεί την Τρίτη κάποια δημοσιεύματα να ανέφεραν παράλογες απαιτήσεις από τον μάνατζερ του Μιραλάς, όμως στον Πειραιά δεν προβληματίζονται καθόλου.

Οι "ερυθρόλευκοι" διαψεύδουν όσα είδαν το φως της δημοσιότητας και όπως τονίζουν θα τελειώσουν θετικά την μεταγραφή του Βέλγου επιθετικού.

Στο μεγάλο Λιμάνι υπάρχει αισιοδοξία, πίστη μα πάνω απ' όλα σιγουριά πως ο 24χρονος άσος θα γίνει τις επόμενες ημέρες και τυπικά παίκτης της ομάδας. Για την ακρίβεια θα ανήκει στον Ολυμπιακό.

Αυτό αναμένεται να συμβεί στις 31 Ιανουαρίου όπως προβλέπει η συμφωνία των Πειραιωτών με την Σεντ Ετιέν, καθώς οι "ερυθρόλευκοι" θα καταβάλουν το ποσό των 2.5 εκατομμυρίων ευρώ και θα αποκτήσουν αυτόματα τον παίκτη από την γαλλική ομάδα.

Τα υπόλοιπα περί παράλογων απαιτήσεων από τον εκπρόσωπο του Μιραλάς δεν απασχολούν και φυσικά δεν τα υιοθετούν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού.

Με λίγα λόγια, δεν υπάρχει το παραμικρό θέμα με τον Κέβιν Μιραλάς, τα δεδομένα δεν έχουν αλλάξει σε σχέση μ' αυτά που γνωρίζαμε μέχρι πριν λίγες ημέρες και ο Βέλγος θα αποκτηθεί από τον Ολυμπιακό, με τους προβλεπόμενους όρους που υπάρχουν ανάμεσα στην Σεντ Ετιέν και την ομάδα του Πειραιά.

"Χτυπάει" Βέλλιο

Στο μεταξύ, την Τετάρτη οι Πειραιώτες δίνουν τον πρώτο τους αγώνα για το 2011 με αντίπαλο τον Ηρακλή στο "Καραϊσκάκη" με τη νίκη να είναι μονόδρομος, όμως μια μέρα μετά θα συνεχιστούν οι επαφές για τα μεταγραφικά.

Συγκεκριμένα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού θα έχουν συνάντηση με την διοίκηση του Ηρακλή, προκειμένου να μιλήσουν για τον Απόστολο Βέλλιο.

Ο νεαρός επιθετικός του "Γηραιού", είναι ψηλά στην λίστα με τους Έλληνες παίκτες που θέλει να αγοράσει ο Ολυμπιακός και οι εξελίξεις δεν θα αργήσουν να έρθουν.

Την Πέμπτη λοιπόν, θα υπάρξει μια πρώτη επαφή με τους "κυανόλευκους" προκειμένου να μπει στην τελική ευθεία και η συγκεκριμένη υπόθεση.

Να σημειωθεί, πως οι Πειραιώτες θέλουν να αποκτήσουν τον 19χρονο σέντερ φορ, αλλά να τον εντάξουν στο ρόστερ τους το καλοκαίρι.

Συνάντηση με πατέρα Μήτρογλου

Όσο για την περίπτωση του Κώστα Μήτρογλου και την πιθανή μετακίνησή του στον Πανιώνιο για έξι μήνες, θα υπάρξει επαφή με τον πατέρα του παίκτη.

Οι διοικούντες του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα ο Βαγγέλης Μαρινάκης, μετά την συνάντηση που είχε με τον "πιστολέρο" θα εξηγήσει και στον πατέρα του, πως το καλύτερο για τον παίκτη θα είναι να δοθεί δανεικός για 6 μήνες και να γυρίσει καλύτερος, πιο δυνατός και με παιχνίδια στα πόδια του.

Ο Έλληνας επιθετικός, δεν παρουσιάζεται ιδιαίτερα... ζεστός στο ενδεχόμενο να παίξει για 6 μήνες στον Πανιώνιο, όμως οι Πειραιώτες κάνουν προσπάθειες για να τον μεταπείσουν και η συνάντηση με τον πατέρα του, ίσως παίξει καθοριστικό ρόλο.

Άλλωστε, ο Κώστας Μήτρογλου είναι από τα μεγάλα διαπραγματευτικά όπλα του Ολυμπιακού για τον deal με τους Νεοσμυρνιώτες (Μανιάτη, Κουμορτζί) και άπαντες περιμένουν το οριστικό "ναι" του παίκτη, για να μπει στην τελική ευθεία η συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.


Πηγή : Sport24.gr