Πέμπτη 27 Ιανουαρίου 2011

Μπάχα κι έπεται συνέχεια

Τη φανέλα της ΑΕΚ προβάρει ο Ναμπίλ Μπάχα. Ο Γαλλομαροκινός επιθετικός αποδεσμεύεται από τη Μάλαγα και αναμένεται στην Αθήνα εντός της ημέρας για τις τελικές συζητήσεις με την «Ένωση». Για την απόκτησή του υπάρχει προφορική συμφωνία που θα γίνει γραπτή πιθανότατα εντός της ημέρας.

«Έχουμε συμφωνήσει με την ΑΕΚ. Δεν μιλάμε για δανεισμό. Ο παίκτης θα λύσει το συμβόλαιό του με μας και εν συνεχεία θα υπογράψει ως ελεύθερος στην ΑΕΚ, χωρίς να μας καταβάλει η τελευταία κάποιο αντίτιμο», δήλωσε στη «SportDay» ο τεχνικός διευθυντής της Μάλαγα, Αντόνιο Φερνάντεθ.

«Θα λύσω το συμβόλαιό μου με τη Μάλαγα την Πέμπτη. Προτεραιότητά μου είναι η ΑΕΚ», δήλωσε ο 29χρονος άσος. «Είμαστε σε προχωρημένες συζητήσεις με την ΑΕΚ και τον Μανόλο Χιμένεθ. Αυτός με έπεισε να έρθω στην Αθήνα και να προχωρήσουμε το θέμα της μεταγραφής μου. Είμαι ενθουσιασμένος με την προοπτική να αγωνιστώ στην ΑΕΚ», πρόσθεσε μιλώντας στην «Εξέδρα».


«Ανοικτό» του Γεωργιάδη

Η επικείμενη απόκτηση του Ναμπίλ Μπάχα δεν σημαίνει πως έπαψε η ΑΕΚ να ενδιαφέρεται για τον Γιώργο Γεωργιάδη. Άλλωστε πρόκειται για παίκτες με διαφορετικά χαρακτηριστικά, αφού ο άσος του Πανσερραϊκού είναι περισσότερο περιφερειακός επιθετικός. Η διοίκηση της «Ένωσης» κάνει παιχνίδι… αναμονής στη συγκεκριμένη υπόθεση κι ελπίζει να μειωθούν οι απαιτήσεις του Πέτρου Θεοδωρίδη για τον νεαρό φορ. Η περίπτωση της απόκτησης του Απόστολου Βέλλιου μετατίθεται για το καλοκαίρι.

Κάτι καλύτερο από τον Κάσιο

Η αρνητική απάντηση του Αστέρα Τρίπολης για τον Ρουμπέν Πουλίδο αναγκάζει την ΑΕΚ να στρέψει αλλού την προσοχή της για την απόκτηση αμυντικού. Η περίπτωση Κάσιο παραμένει στα υπόψη, αλλά ως εναλλακτική λύση, καθώς αναζητείται κάτι καλύτερο. Αν αυτό δεν βρεθεί, οι «κιτρινόμαυροι» θα επανέλθουν για τον Βραζιλιάνο στόπερ.

Γιάχιτς: «Με ήθελε η Γουίγκαν»

Την αποκάλυψη πως η Γουίγκαν κινήθηκε για την απόκτησή του, αλλά βρήκε «τοίχο» έκανε ο Σανέλ Γιάχιτς μιλώντας σε ΜΜΕ της πατρίδας του. «Ρώτησαν για μένα, ενδιαφέρθηκαν για διετές συμβόλαιο, αλλά η ΑΕΚ δεν θέλει να με παραχωρήσει τώρα θα περιμένει στο τέλος της σεζόν», τόνισε ο Βόσνιος μεσοαμυντικός και πρόσθεσε: «Τις επόμενες ημέρες κάτι μπορεί να γίνει. Θα ήθελα πολύ να παίξω στο αγγλικό πρωτάθλημα».

Με άμυνα… ανάγκης

Τους Αργυρίου και Νταντόμο δοκίμασε στα άκρα της άμυνας στη χθεσινή προπόνηση της ΑΕΚ ο Μανόλο Χιμένεθ, ενώ κεντρικό αμυντικό δίδυμο, ελλείψει άλλων επιλογών, θα είναι οι Γιάχιτς και Νασούτι. Οι Γεωργέας, Μανωλάς και Δέλλας είναι τραυματίες, οι Καράμπελας και Μπλάνκο είναι τιμωρημένοι, ενώ ο Σάχα που υποφέρει από οσφυαλγία αναμένεται να προφυλαχθεί εν όψει Παναθηναϊκού. Ανάσες πιθανώς να πάρει ο Μάκος (και τη θέση του να πάρει ο Γκέντσογλου).


Πηγή : Sport-fm.gr