Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

Προσφυγή Τζεμπούρ κατά ΑΕΚ!

Στα άκρα οδηγούνται Τζεμπούρ και ΑΕΚ, με τον Αλγερινό να ζητάει 1,2 εκατ. ευρώ μέσω προσφυγής και την ΠΑΕ να κάνει λόγο για πολύ μικρότερες οφειλές.

Ο Αλγερινός επιθετικός αρνείται συνεχώς τις τελευταίες μέρες ότι το επεισόδιό του με τον Μανόλο Χιμένεθ ήταν τόσο σοβαρό όσο παρουσιάστηκε και θεωρεί ότι από την ΑΕΚ διαρρέουν αυτά τα πράγματα εις βάρος του, ώστε να φανεί ως ο κακός της υπόθεσης.

Θέλοντας, λοιπόν, να... απαντήσει με τη σειρά του, σύμφωνα με πληροφορίες του soccerplus.gr κατέθεσε την Τετάρτη προσφυγή στην Επιτροπή Επίλυσης Οικονομικών Διαφορών, ζητώντας το ποσό του 1,2 εκατ. ευρώ από την «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ και παράλληλα να λυθεί το συμβόλαιο του και να μείνει ελεύθερος.

Το 1,2 εκατ. ευρώ που ζητάει ο «τρομοκράτης» είναι οφειλές προς το πρόσωπο του, υπόλοιπο συμβολαίου και ένα ποσό για μείωση προσωπικότητας, λόγω των τρόπου με τον οποίο έχει χειριστεί το θέμα η ΑΕΚ. Απομένει να φανεί ποια θα είναι η αντίδραση της ΠΑΕ, άνθρωποι της οποίας διέρρεαν τις προηγούμενες μέρες ότι δε θα ήταν αρνητικοί ακόμη και στο να μείνει τώρα ελεύθερος ο Τζεμπούρ, υπό την προϋπόθεση ότι θα υπέγραφε πως δε ζητάει τα υπόλοιπα χρήματα του συμβολαίου του και ότι δε θα πήγαινε σε άλλη ελληνική ομάδα. Κάτι τέτοιο, όμως, ο Αλγερινός αποκλείεται να δεχθεί να το συζητήσει καν, όπως δείχνει με την κίνηση του να καταθέσει προσφυγή για να πάρει οφειλόμενα και υπόλοιπο συμβολαίου.

Προς το παρόν, στην ΑΕΚ δεν σχολιάζουν το θέμα καθώς δεν έχουν ενημερωθεί επισήμως από την ΕΠΟ για την κατάθεση της προσφυγής ενώ τονίζουν ότι οι οφειλές προς τον Τζεμπούρ φτάνουν στις 218.000 ευρώ και όχι στο 1,2 εκατ. που ζητάει ο ίδιος.


Πηγή : Gazzetta.gr