Παρασκευή 7 Ιανουαρίου 2011

«Έκανα λάθος»

Στον εαυτό του έριξε ο Κώστας Πηλακάδης την μεγαλύτερη ευθύνη για την κατάσταση που έχει περιέλθει αυτή την στιγμή η Λάρισα σε συνάντηση που είχε σήμερα το βράδυ με εκπροσώπους των οργανωμένων οπαδών της ομάδας. Ο πρόεδρος της ΑΕΛ επανέλαβε τα όσα ανέφερε η ανακοίνωση μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, παίρνοντας… πάνω του τα περισσότερα λάθη που έγιναν.

«Έκανα λάθος», φέρεται να είπε σε αρκετές περιπτώσεις στη συζήτηση που είχε με τους οργανωμένους, υποσχόμενος ότι θα κάνει ό,τι περνάει από το χέρι του έτσι ώστε να αποφευχθεί ο υποβιβασμός.

Θέλει να φύγει ο Κανόμπιο
Η είδηση των ζημιών στα αυτοκίνητα δύο παικτών της ομάδας χάλασε περισσότερο το κλίμα στην ΑΕΛ και έβαλε σε σκέψεις ποδοσφαιριστές. Μάλιστα, ήδη, ένας από αυτούς, ο Κανόμπιο φέρεται να εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει από τη Λάρισα.

Ο Ουρουγουανός στην συνομιλία που είχε με τον Κώστα Πηλακάδη στην προπόνηση είπε στον πρόεδρο της ΑΕΛ ότι η οικογένειά του είναι πάνω από όλα και πλέον μετά τα όσα συμβαίνουν φοβάται για τα μέλη της. Ο παίκτης -μάλιστα- συνομίλησε και με εκπροσώπους των οργανωμένων οι οποίοι τον διαβεβαίωσαν ότι τίποτα δεν πρόκειται να συμβεί και πως δεν πρέπει να φοβάται. Το ερώτημα είναι ''τον έπεισαν''...

"Θα παλέψουμε"
Μπορεί ο Κανόμπιο να εξέφρασε την επιθυμία του να φύγει, και άλλοι ξένοι να δηλώνουν προβληματισμένοι, αλλά το ίδιο δεν συμβαίνει και με τους Έλληνες παίκτες. Στις συζητήσεις που είχε με κάθε παίκτη ξεχωριστά ο Κώστας Πηλαδάκης στην προπόνηση, οι Έλληνες ποδοσφαιριστές του εξέφρασαν την θέλησή τους να παλέψουν μέχρι τέλος για να σωθεί η ομάδα. "Είμαστε αποφασισμένοι", ήταν τα λόγια αρκετών από αυτούς.


Πηγή : Sport-fm.gr