Τρίτη 4 Ιανουαρίου 2011

Ζητάει τα διπλά ο Μιραλάς!

Ο μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς ζήτησε τα διπλά λεφτά από αυτά που είχαν συμφωνηθεί για να αφαιρεθεί η ρήτρα των 4.2 εκατομμύριων, εκμεταλλευόμενος την διάθεση του Ολυμπιακού να αποκτήσει τον παίκτη.

Τα παιχνίδια του μάνατζερ του Κέβιν Μιραλάς έχουν αρχίσει να κουράζουν τους ερυθρόλευκους, χωρίς αυτό να σημαίνει βέβαια ότι δεν θα ενεργοποιηθεί η ρήτρα με τη Σεντ Ετιέν.

Ενώ η συμφωνία μεταξύ των δυο πλευρών ήταν κοντά στο ένα εκατομμύριο ευρώ, ο μάνατζερ του ζήτησε ένα ποσό γύρω στα 2.5 εκατομμύρια ευρώ για το νέο συμβόλαιο του παίκτη στο οποίο δεν θα υπάρχει η ρήτρα των 4.2 εκατομμύριων, μέσω της οποίας όποια ομάδα θέλει να τον αποκτήσει θα μπορεί να το κάνει καταβάλλοντας αυτό το ποσό.

Στον Ολυμπιακό έχουν αρχίσει να χάνουν την υπομονή τους με τα παιχνίδια του μάνατζερ του παίκτη, καθώς θεωρούν ότι δεν υπήρχε περίπτωση να πάρει αυτά τα λεφτά από την Σεντ Ετιέν. Μάλιστα υπάρχει ενόχληση και για τον ίδιο τον Μιραλάς πλέον γιατί θεωρούν ότι τον κάνει ότι θέλει ο μάνατζερ του.

Αυτό που θέλουν πλέον να ξεκαθαρίσουν είναι ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοπό να ανέβει από την προσφορά που έχει κάνει και ότι τέτοια παιχνίδια μόνο κακό μπορούν να κάνουν πλέον. Όπως και να προχωρήσουν οι διαπραγματεύσεις πάντως, η απόφαση για την ενεργοποίηση της ρήτρας είναι ειλημμένη.


Πηγή : Gazzetta.gr