Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

O Σισέ έχει τα νεύρα του!

Ο Τζιμπρίλ Σισέ δεν ήταν στα καλύτερα του στην αναμέτρηση με τον Εργοτέλη αλλά και μετά το τέλος της. Τον Γάλλο φορ προσπάθησε να ηρεμήσει ο Μπουμσόνγκ και ο Καντέ.

Ο 29χρονος επιθετικός φαίνεται πως είναι πολύ πιεσμένος και εκνευρίζεται με το παραμικρό. Εκτός από την τρίλεπτη λογομαχία που είχε εντός αγωνιστικού χώρου με τον ήρεμο συμπαίκτη του Ζιλμπέρτο Σίλβα, ξέσπασε και μετά με τον Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ να προσπαθεί να τον ηρεμήσει.

Στην ανάπαυλα της αναμέτρησης με τους Κρητικούς, ο Μπουμσόνγκ με τον Καντέ πήγαν προς τον Σισέ για να τον ηρεμήσουν αλλά όπως φάνηκε αυτό δεν κατέστη δυνατό. Επειτα από το τελευταίο σφύριγμα, ο Γάλλος φορ κατευθυνόμενος προς τα αποδυτήρια πήγε στον Ηλία Κυριακίδη και του είπε: «Οταν διαμαρτύρεσαι στον διαιτητή να μιλάς για να καταλαβαίνουμε και εμείς τι λες». Ο μέσος του Εργοτέλη δεν απάντησε και το περιστατικό σταμάτησε πριν καν αρχίσει.

Πάντως, ο Ζαν Αλέν Μπουμσόνγκ προσπάθησε να ηρεμήσει και μετά τη νίκη τον συμπαίκτη και φίλο του. Ο «Μπουμ» είχε από κοντά τον Σισέ και του έπιασε κουβέντα για το παιχνίδι, ενώ στην παρέα προστέθηκε και ο έτερος Γάλλος, Σίντνεϊ Γκοβού. Μάλιστα, όπως αναφέρει η Εξέδρα, ο Σεντρίκ Καντέ προσκάλεσε τον 29χρονο φορ να δειπνήσουν μαζί με τις γυναίκες τους, κάτι που τελικά έγινε.


Πηγή : Gazzetta.gr