Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Ψωνίζει εγχώρια... το καλοκαίρι

Την παρούσα φάση μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο να γίνει μεταγραφή για το "τριφύλλι" και θα πορευθεί μέχρι τέλους, όπως είναι. Ωστόσο, στα πλάνα των "πράσινων" για το καλοκαίρι είναι αρκετά τα ονόματα στην λίστα από την ελληνική αγορά που μπορεί να ντυθούν στα "πράσινα".

Την ώρα που η αβεβαιότητα, η κρίση και η αγωνία για το μέλλον στα διοικητικά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός έχει "χτυπήσει" κανονικά την πόρτα της Παιανίας, για πρώτη φορά μετά από αρκετά χρόνια η ομάδα θα μείνει χωρίς ενίσχυση τον Ιανουάριο.

Τα γεγονότα και οι καταστάσεις οδηγούν στο συμπέρασμα αυτό, μετά και την συνάντηση των Γόντικα, Φερέιρα και Φρέιτας. Ωστόσο, οι άνθρωποι του "τριφυλλιού" έχουν στα πλάνα τους αρκετά ονόματα από την εγχώρια δράση για το καλοκαίρι, που τα πράγματα μπορεί να είναι καλύτερα ή και χειρότερα...


Αρκετή δουλειά αναμένεται να έχουν το προσεχές καλοκαίρι όσοι έχουν αναλάβει στις τύχες τους τα ηνία του Παναθηναϊκού. Τόσο σε διοικητικό επίπεδο που τίποτα δεν είναι ξεκάθαρο και σίγουρο όσο και σε τεχνικό καθώς κανείς δεν μπορεί να μιλήσει με σιγουριά, αν στο τέλος της χρονιάς και χωρίς κάποιο τίτλο στο ενεργητικό του ο Παναθηναϊκός θα έχει στο επιτελείο του, τους Ζεσουάλδο Φερέιρα και Κάρλο Φρέιτας.

Την δεδομένη στιγμή και με βάση τις οικονομικές συγκυρίες οι οποίες είναι δυσχερείς στο "τριφύλλι" φαίνεται να μην κάνουν ουδεμία κίνηση μεταγραφικής ενίσχυσης, κάτι που είχε να συμβεί χρόνια.

Ετσι, κάτι τέτοιο μεταφέρετε για το προσεχές καλοκαίρι, με του ανθρώπους ωστόσο που ασχολούνται με το θέμα (σκάουτερ σε Ελλάδα) να δηλώνουν έτοιμοι από τώρα.

Για τον λόγο αυτό, δεν αποκλείεται η τωρινή προσωρινή διοίκηση να "τρέξει" κάποιες συμφωνίες προκειμένου να μην χαθούν οι στόχοι που υπάρχουν στην Σούπερ Λίγκα.

Η λίστα μοιάζει να είναι καλή αφού έχουν ξεχωρίσει ονόματα που μπορούν να προσφέρουν φορώντας την "πράσινη" φανέλα και το έχουν ήδη αποδείξει και κόντρα στο "τριφύλλι" που αγωνίστηκαν.

Ο "Dimi" Κωνσταντόπουλος φέρεται ως εξαιρετική λύση για μια θέση στα γκολπόστ πλαισιώνοντας τους Τζόρβα και Καρνέζη. Το "δίδυμο" των "Αργοναυτών" Ντουγκλάο και Αμπντούν, ο Σανκαρέ του Ολυμπιακού Βόλου και ο "εξαιρετικός" διεθνής μέσος Γιώργος Γεωργιάδης του Πανσερραϊκού ενώ "παρακολουθείται" και η περίπτωση του Ισμαελ Μπλάνκο σε περίπτωση που δεν ανανεώσει με την ΑΕΚ.

Μένει.... ή φεύγει ο Τζιμπρίλ

"Φωτιά" φέρεται να "άναψε" ο Τζιμπρίλ Σισέ με το ταξίδι που έκανε στο εξωτερικό για προσωπικούς λόγους, καθώς άμεσα τα σενάρια μεταγραφής του "φούντωσαν" και πάλι.

Ο Γάλλος επιθετικός που το τελευταίο διάστημα και μετά τα όσα είχαν γραφτεί από το εξωτερικό, διαμήνυσε πως δεν έχει σκοπό να φύγει από την ομάδα τώρα ενώ μετά την απώλεια στην Νέα Σμύρνη φέρονταν να είχε "ξενερώσει" για τον λόγο πως ο σύλλογος έχει μείνει μακριά από τον τίτλο.

Κάτι τέτοιο δεν ισχύει και σαν τεράστιος επαγγελματίας θα "κυνηγήσει" το πρωτάθλημα και το Κύπελλο, καθώς θεωρεί πως τίποτα δεν έχει "τελειώσει" ακόμα, κάτι που δήλωνε στους συμπαίκτες του τον τελευταίο καιρό.

Τώρα αν ο Γάλλος σταρ πήγε να φέρει μια μεταγραφή του στο σύλλογο που ξεπερνάει τα νούμερα της Γαλατασαράι (είχε κάνει περίπου στα 7.000.000 ευρώ) και "αγγίζει" τα 10-12.000.000 τότε όλα είναι "ανοικτά" και με βάση το οικονομικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει πλέον ο Παναθηναϊκός.


Πηγή : Sport24.gr