Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2011

Ύστατη προσπάθεια για Γεωργιάδη

Νέα βελτιωμένη πρόταση, μία ημέρα πριν εκπνεύσει η μεταγραφική περίοδος, κατέθεσε η ΑΕΚ στον Πανσερραϊκό για την απόκτηση του Γιώργου Γεωργιάδη.

Λίγη ώρα μετά τη λήξη του αγώνα ΑΕΛ - Πανσερραϊκός, η Ένωση αύξησε την προσφορά της σε 550.000 ευρώ (300.000 ευρώ άμεσα και 250.000 ευρώ σε δύο δόσεις).

Επιπλέον, στον Πανσερραϊκό θα δοθούν και τα έσοδα από ένα φιλικό μεταξύ των δύο ομάδων, αλλά και δύο παίκτες δανεικοί, ως έμψυχα ανταλλάγματα. Συγκεκριμένα προτάθηκαν οι Λεονάρντο και Γκερέιρο.

Η προσφορά φαίνεται να ικανοποιεί την ομάδα των Σερρών, που όμως δεν είναι διατεθειμένη να "κλείσει" από τώρα τη μεταγραφή, αφού χρειάζεται τον ποδοσφαιριστή στην προσπάθεια που κάνει για να αποφύγει τον υποβιβασμό.

Τα "λιοντάρια" σκέφτονται ωστόσο να πουν το "ναι" στην ΑΕΚ, αλλά με την προϋπόθεση ότι η μεταγραφή θα υλοποιηθεί το προσεχές καλοκαίρι με όλα τα ανταλλάγματα που έχουν προτείνει οι "κιτρινόμαυροι".

Εκεί έγκειται και το πρόβλημα στην ολοκλήρωση του deal, αφού η ΑΕΚ θέλει άμεσα το νεαρό μεσοεπιθετικό και μέχρι αργά το βράδυ της Κυριακής πίεζε τον Πανσερραϊκό για να δώσει το "ΟΚ".

Οι προσπάθειες θα συνεχιστούν και τη Δευτέρα, μέρα που ολοκληρώνεται η μεταγραφική περίοδος, με την ελπίδα πως η υπόθεση θα έχει θετικό φινάλε.


Πηγή : Sport24.gr