Τετάρτη 12 Ιανουαρίου 2011

Τσακώθηκαν Πλεσί και Χριστοδουλόπουλος

Ακόμα ένα επεισόδιο σημειώθηκε στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού με τον Χριστοδουλόπουλο να τσακώνεται με τον Πλεσί. Σε απολογία κλήθηκαν οι δύο ποδοσφαιριστές, όπως θα γίνει και με όσους δεν έδωσαν το παρών στην γιορτή του "Πανάθα", χωρίς να ενημερώσουν τη διοίκηση.

Η αρχή έγινε την προηγούμενη εβδομάδα με το επεισόδιο Λέτο-Κατσουράνη και ο νέος διαπληκτισμός μεταξύ του Πλεσί και του Χριστοδουλόπουλου ήρθε να επιβεβαιώσει πως το κλίμα στα αποδυτήρια του Παναθηναϊκού δεν είναι άριστο.

Στην προπόνηση της Τρίτης, ο Γάλλος μέσος με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό διαπληκτίστηκαν και παρά λίγο να έρθουν στα χέρια κατά τη διάρκεια μίας άσκησης με μπάλα.

Συγκεκριμένα, ο Χριστοδουλόπουλος έβγαζε σέντρες από τα άκρα και ο Πλεσί, ο οποίος ήταν μέσα στην περιοχή για κεφαλιά, του έκανε μία παρατήρηση, ζητώντας του να συγκεντρωθεί και να σημαδεύει σωστά τους συμπαίκτες του.

Ο 23χρονος μέσος εξοργίστηκε με την ενέργεια του συμπαίκτη του και τον έβρισε, με αποτέλεσμα ο Γάλλος μέσος να νευριάσει και να απαντήσει λεκτικά. Οι συμπαίκτες τους προσπάθησαν να τους ηρεμήσουν και έτσι το επεισόδιο έληξε προσωρινά εκεί.

Παραλίγο... "ξύλο" εντός αποδυτηρίων

Δεν έλαβε όμως τέλος, αφού όταν η προπόνηση ολοκληρώθηκε και οι ποδοσφαιριστές κατευθύνθηκαν στα αποδυτήρια, ο Πλεσί κινήθηκε εναντίον του Χριστοδουλόπουλου με απειλητικές διαθέσεις και τον έσπρωξε.

Ο δεύτερος επιχείρησε να ανταποδώσει, όμως οι υπόλοιποι συμπαίκτες και πάλι σε ρόλο "πυροσβέστη" και πάλι μερικοί από τους παρόντες αντέδρασαν αστραπιαία και τους χώρισαν, προτού προλάβουν να ανταλλάξουν γροθιές.

Ο τεχνικός Ζεσουάλδο Φερέιρα που αυτή την φορά (σε αντίθεση με το επεισόδιο στο ΟΑΚΑ των Λέτο-Κατσουράνη) έστειλε τους δύο παίκτες άμεσα στη διοίκηση και αμφότεροι κλήθηκαν σε απολογία.

Υπαίτιος για το επεισόδιο θεωρείται ο Γάλλος μέσος, που έδωσε συνέχεια και εντός αποδυτηρίων και για τον λόγο αυτό, θα προπονείται μόνος του μέχρι να βγει η τιμωρία της διοίκησης.

Απολογία και για ακόμα τρεις...

Τα προβλήματα πειθαρχίας εντός στρατοπέδου δεν σταματούν με τα επεισόδια (Λέτο-Κατσουράνης και Πλεσί-Χριστοδουλόπουλος).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, σε απολογία θα κληθούν να περάσουν και όσοι από τους ποδοσφαιριστές δεν παραβρέθηκαν αδικαιολόγητα στην γιορτή των παιδιών του Panatha Power Club, την Κυριακή στην Λεωφόρο.

Λέτο, Κατσουράνης, Ιωαννίδης, Χριστοδουλόπουλος, Δημούτσος δεν έδωσαν το παρών όπως και οι Καραγκούνης, Σιμάο και Λουίς Γκαρθία, όμως οι πρώτοι ήταν δικαιολογημένοι ενώ οι τρεις τελευταίοι όχι και για τον λόγο αυτό κλήθηκαν να δώσουν εξηγήσεις.


Πηγή : Sport24.gr