Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ - ΑΕΚ 20:00 ANΤ-1 Europa League

Η νίκη επί του Άρη στη Θεσσαλονίκη αποτελεί το έναυσμα «αντεπίθεσης» για την ΑΕΚ η οποία απόψε δοκιμάζεται στις Βρυξέλλες απέναντι στην Άντερλεχτ (22:05, ΑΝΤ1) για την τρίτη αγωνιστική του Γιουρόπα Λιγκ.

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ, έπειτα από το «διπλό» στο Κλεάνθης Βικελίδης θέλει να κάνει ένα αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση της στους «32» της διοργάνωσης.


Με τρεις αλλαγές για τη νίκη

Ο Ισπανός τεχνικός προσανατολίζεται σε τρεις αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στο Χαριλάου. Ο Ανέστης Αργυρίου είναι το φαβορί για τη θέση του δεξιού οπισθοφύλακα υπερτερώντας των Γιάχιτς, Πατσατζόγλου και Γεωργέα, Ο Νέιθαν Μπερνς πιθανότατα θα πάρει τη θέση του Λεονάρντο, ενώ ο Ίσμαελ Μπλάνκο δοκιμάστηκε στην κορυφή της επίθεσης αντί του Ράφικ Τζεμπούρ, ο οποίος όπως όλα δείχνουν θα ξεκουραστεί.

Στο κέντρο της άμυνας θα βρίσκονται ο Δέλλας με τον Μανωλά (θα ξεκαθαρίσει οριστικά σήμερα η συμμετοχή του).

Το επικρατέστερο σχήμα για την «Ένωση» είναι το εξής:

Σάχα, Δέλλας, Μανωλάς, Αργυρίου, Λαγός, Μάκος, Καφές, Ντιόπ, Μπερνς, Σκόκο και Μπλάνκο.

Παράλληλα στο πλευρό της ΑΕΚ θα βρίσκονται και 1.100 οπαδοί της ομάδας οι οποίοι… εξαφάνισαν τα εισιτήρια με την βελγική ομάδα.

Η πιθανότερη ενδεκάδα της Άντερλεχτ είναι η εξής: Προτό, Ζιλέ, Ντεζάχτ, Γιούχας, Μάζουχ, Μπίλια, Κουγιατέ, Μπουσουφά, Σουάρες, Κανού και Λουκάκου.


Πηγή : Gazzetta.gr