Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Ποιος θα τους σταματήσει;

Επίδειξη δύναμης έκαναν με το... καλημέρα οι δύο αιώνιοι που πέρασαν στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας και το ερώτημα είναι: Μπορεί η Θεσσαλονίκη να τους σταματήσει πριν το τελικό της διοργάνωσης;

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Κολοσσού και θα αντιμετωπίσει τον Άρη, ενώ ο Ολυμπιακός που πέρασε από την έδρα του Πανελληνίου θα βρει απέναντί του τον ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ίκαρο.

Οι δύο αιώνιοι και ο Δικέφαλος του Βορρά δεν αντιμετώπισαν προβλήματα και επιβεβαίωσαν στο παρκέ πως ήταν τα φαβορί, απέναντι σε αντιπάλους χαμηλότερης δυναμικότητας.

Παρουσία του Θοδωρή Ζαγοράκη που βρέθηκε στο "PAOK Sports Arena" και παρακολούθησε το παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ νίκησε με 74-58 τον Ίκαρο Καλλιθέας και προκρίθηκε στην τετράδα του Κυπέλλου Ελλάδας αν και δυσκολεύτηκε στο πρώτο μέρος του αγώνα.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας, με πρωταγωνιστές τους… παλιούς Μπατίστ και Νίκολας, οδηγήθηκαν στην άνετη νίκη με 84-62 επί του Κολοσσού που έφερε τους πράσινους στα ημιτελικά. Θετικό ντεμπούτο από τον Σάτο που τελείωσε τον αγώνα με 17 πόντους.

Οι ερυθρόλευκοι στην πρώτη επίσημη εμφάνιση του Βασίλη Σπανούλη έπαιξαν κατά διαστήματα καλό μπάσκετ με πολύ καλή άμυνα και μετέτρεψαν σε τυπική διαδικασία την αναμέτρηση με τον Πανελλήνιο. Το τελικό 85-57 ήρθε χωρίς δυσκολία για τον Ολυμπιακό και πλέον στο λιμάνι περιμένουν την Ρεάλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκα την Δευτέρα.


Πηγή : Sport24.gr