Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Τελειώνει του Χιμένεθ!


Όλα δείχνουν ότι ο Μανόλο Χιμένεθ θα είναι ο επόμενος προπονητής της ΑΕΚ! Οι διαπραγματεύσεις της «Ένωσης» με την πλευρά του Ισπανού τεχνικού βρίσκονται σε προχωρημένο στάδιο και δεν αποκλείεται σύντομα να ανακοινωθεί η πρόσληψή του. Ο 46χρονος τεχνικός κατάφερε να εντυπωσιάσει τον Σταύρο Αδαμίδη στην προχθεσινή συνάντηση που είχαν στο Λονδίνο.

Ο Χιμένεθ παρουσίασε τη φιλοσοφία του, τι έχει πετύχει στη Σεβίλλη, πώς τα πέτυχε, τους παίκτες που ανέδειξε, αυτά που ξέρει ήδη για την ΑΕΚ, τι μπορεί να πετύχει σύντομα στη νέα του ομάδα και τη διάθεσή του να «χτίσει» νέους παίκτες! Όπως είναι γνωστό, ο Ισπανός έχει παρακολουθήσει αγώνες των «κιτρινόμαυρων» και παρουσιάζεται «ζεστός» για την πρόκληση που του παρουσιάζεται.

Εντός της ημέρας η διοίκηση αναμένεται να καταθέσει επίσημη πρόταση στον 46χρονο προπονητή, ο μάνατζερ του οποίου ζήτησε τουλάχιστον διετές συμβόλαιο με 800.000 ευρώ ετησίως για τον πελάτη του (όσα έπαιρνε το προηγούμενο τιμ) συν 300.000 ευρώ για τρεις συνεργάτες που θα ήθελε να φέρει. Όπως γράφει η «SportDay», υπάρχουν περιθώρια διαπραγματεύσεων και για τα χρήματα του προπονητή (χωρίς μεγάλη απόκλιση) και γι' αυτά των συνεργατών του, όσο και για τον αριθμό αυτών. Μπορεί να είναι και λιγότεροι.

Ο Χιμένεθ μίλησε στη «SportDay» και ανέφερε: «Η συνάντηση που είχα με τον πρόεδρο με ικανοποίησε πολύ και απομένει να φτάσουμε σε συμφωνία στις διαπραγματεύσεις, τις οποίες χειρίζεται ο μάνατζέρ μου. Δεν λέω περισσότερα μέχρι να ''σφραγίσουμε'' τη συμφωνία. Ας περιμένουμε τις διαπραγματεύσεις. Στη συνάντηση ανέλυσα κάποια πράγματα γύρω από φιλοσοφία μου και πώς μπορώ να βελτιώσω την ομάδα».

Από την πλευρά του, ο μάνατζέρ του - Αλβαρο Τόρες - τόνισε στη «SportDay»: «Δεν υπάρχει επίσημη πρόταση, αλλά ίσως υπάρξει τις επόμενες ώρες ή μέρες. Από τη συνάντηση εισέπραξα θετική διάθεση από την πλευρά της ΑΕΚ, ότι θέλει τον Μανόλο για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της, αλλά στο ποδόσφαιρο ποτέ δεν ξέρεις τι γίνεται».

Στο γήπεδο βρέθηκε και ο Παναγιώτης Ταχτσίδης, ο οποίος πέρασε από τα αποδυτήρια και χαιρέτησε τους πρώην συμπαίκτες του. Αξίζει να σημειωθεί πως ο 20χρονος μέσος παρακολούθησε την αναμέτρηση μαζί με τον Σωκράτη Παπασταθόπουλο.

Κάκωση στο αριστερό γόνατο αποκόμισε ο διεθνής επιθετικός από την αναμέτρηση και σήμερα θα εκτιμηθεί η κατάστασή του. Οι παίκτες της ΑΕΚ επιστρέφουν αύριο στις προπονήσεις. Σήμερα έχουν ρεπό.

Στα επίσημα του ΟΑΚΑ?βρέθηκαν οι δύο εκπρόσωποι του Σκόκο, Σολντίνι και Διαννής, οι οποίοι μετά το παιχνίδι συναντήθηκαν με τον πρόεδρο της ΑΕΚ για το θέμα της ανανέωσης. Παρά την καλή διάθεση που υπήρχε από τις δύο πλευρές, δεν προέκυψε συμφωνία, αφού η απόσταση στο οικονομικό παρέμεινε.


Πηγή : Sport-fm.gr