Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Έχει πέσει μελέτη στον ΠΑΟΚ

Τους υποψήφιους για την τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ μελετούν οι διοικούντες την «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ. Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται στασιμότητα στο συγκεκριμένο θέμα, όμως ο Θοδωρής Ζαγοράκης και ο Παντελής Κωνσταντινίδης θέλουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή επιλογή.

Στην αρχή ακούστηκαν διάφορα ονόματα (Λε Γκουέν, Γκρος, Ντοναντόνι και Άντις), αλλά στον «Δικέφαλο του Βορρά» φέρονται να εξετάζουν ισπανόφωνους προπονητές. Οι Θεσσαλονικείς παρατήρησαν τη διαφορά που έχει σημειωθεί στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ, αφότου ο Ερνέστο Βαλβέρδε και ο Μανόλο Χιμένεθ ανέλαβαν τα καθήκοντά τους στις δύο ομάδες.

Έτσι, η διοίκηση αναζητά έναν νεαρό προπονητή, ο οποίος θα είναι ισπανικής εθνικότητας ή κάποιον που θα έχει περάσει από την Primera Division. Μέσα στο Σαββατοκύριακο δύσκολα θα υπάρξει εξέλιξη, αλλά από Δευτέρα θα ξεκινήσουν οι τελικές επαφές, είτε με τον Γάλλο είτε με τους υπόλοιπους υποψήφιους.

Όσον αφορά την υπόθεση του Πολ Λε Γκουέν, μελετάει ακόμα την πρόταση που έχει δεχθεί από τον ΠΑΟΚ και θέλει να ενημερωθεί πλήρως για τις συνθήκες που επικρατούν στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ουσιαστικά νεότερα θα υπάρξουν μέσα στην επόμενη εβδομάδα.

Στο αγωνιστικό μέρος, στη σημερινή προπόνηση θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Μουσλίμοβιτς, του Βιεϊρίνια και του Γκαρσία στον κυριακάτικο αγώνα με τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο. «Ελπίζω τουλάχιστον οι δύο θα είναι έτοιμοι», είπε ο Μάκης Χάβος.


Πηγή : Sport-fm.gr