Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

"Χοντραίνει" το παιχνίδι με Γκοβου

Στα άκρα οδεύουν οι σχέσεις Παναθηναϊκού και Γκοβού, αφού ο Γάλλος άσος είναι ενοχλημένος με το βαρύ πρόστιμο που αναμένεται να του επιβληθεί. λόγω της κακής εξωγηπεδικής ζωής που κάνει. Δεν προπονήθηκε την Τρίτη ο Γάλλος. Θα μιλήσουν με τον μάνατζερ του παίκτη οι πράσινοι μέσα στην εβδομάδα.

Η ιστορία που έχει ξεκινήσει εδώ και λίγο καιρό και έχει να κάνει με την εξωγηπεδική ζωή του Σίντνεϊ Γκοβού, δεν θα έχει καλά ξεμπερδέματα. Ο Γάλλος άσος είναι δυσαρεστημένος με την κατάσταση που έχει δημιουργηθεί γύρο από το όνομα του, γεγονός που έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους του "τριφυλλιού".

Εντύπωση προκάλεσε μάλιστα το γεγονός πως ο Γκοβού παραπονέθηκε στην προπόνηση της Τρίτης για ενοχλήσεις στον δικέφαλο, μία ημέρα μετά την συζήτηση που είχε με τον Κάρλος Φρέιτας, μια συζήτηση στην οποία ο Πορτογάλος έθεσε προ των ευθυνών του τον Γάλλο άσο.

Όπως αναφέρει ο Τύπος την Τετάρτη το πρωί, οι πράσινοι δεν αποκλείεται να πάνε την κατάσταση ακόμα και στα άκρα. Ο Γκοβού κοστίζει αρκετά χρήματα στην ομάδα και μέχρι στιγμής δεν έχει προσφέρει τα αναμενόμενα και σε συνδυασμό μάλιστα με την κακή ζωή που κάνει, έχει βάλει σε σκέψεις την διοίκηση της ομάδας.

Μέσα στην εβδομάδα είναι δεδομένο πως θα υπάρξει επαφή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού με τον μάνατζερ του Γκοβού, για να δουν πως θα κινηθούν στην συνέχεια. Σε περίπτωση που δεν βρεθεί λύση και ο Γάλλος συνεχίσει τα νυχτοπερπατήματα, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε "διαζύγιο" τον Γενάρη.

Πηγή : Sport24.gr