Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

«Μιλούν και οι 5οι»

Ο Νικόλας Πατέρας ήταν πυρ και μανία στην Παιανία, όπως έγραψε και το gazzetta.gr. Mάλιστα σύμφωνα με τις εφημερίδες αναφέρθηκε και στον Ολυμπιακό αποκαλώντας τον... 5ο!

Ο πρόεδρος του τριφυλλιού δεν κρύφτηκε πίσω από το δάχτυλο του και όπως αναφέρει σήμερα ο Τύπος, εξοργίστηκε και ντράπηκε από το ματς κόντρα στην ΑΕΚ: «Είδα το ματς με την ΑΕΚ και τρελάθηκα. Δεν επιτρέπεται να δείχνουμε αυτήν την εικόνα, να παίζουμε σαν να μην τρέχει τίποτα, να χάνουμε όλες τις μονομαχίες και να είμαστε ατσαλάκωτοι. Θύμωσα πολύ μαζί σας, εξοργίστηκα, ντράπηκα! Είναι δυνατόν να χάνουμε απ’ αυτήν την ΑΕΚ με κάτω τα χέρια;».

«Τσίπα δεν έχετε;»

Στη συνέχεια ο Πατέρας αναφέρθηκε στην τσίπα και τον εγωισμό που δεν είχαν οι πράσινοι: «Τσίπα δεν έχετε; Εσείς δεν πήρατε το πρωτάθλημα πέρυσι; Τώρα πώς νιώθετε που κάνατε μάγκες τους άλλους; Ωραία; Αν είχατε λίγο ποδοσφαιρικό εγωισμό, δεν υπήρχε περίπτωση να χάσουμε. Καμία! Λοιπόν, σας το λέω μία και καλή για να τελειώνουμε. Οποιος δεν τα δίνει όλα και δεν παλεύει σαν σκύλος μέσα στο γήπεδο θα έχει πρόβλημα γιατί θα έχει να κάνει μαζί μου. Και πιστέψτε με κανείς σας δεν το θέλει αυτό».

Τελευταία φορά

Μάλιστας, ο ισχυρός άνδρας του Παναθηναϊκού προειδοποίησε άπαντες πως η χθεσινή ήταν η τελευταία επίσκεψη του στην Παιανία για να τους τα ψάλλει: «Είναι η τελευταία φορά που έρχομαι εδώ πέρα γι’ αυτόν το λόγο. Είχατε πάντα από εμάς ό,τι ζητήσατε, δεν σας λείπει τίποτα. Από εδώ και πέρα ήρθε η ώρα να αναλάβετε και εσείς τις υποχρεώσεις σας. Τελείωσαν τα παραμύθια. Περιμένω να δείξετε ποιοι πραγματικά είστε. Θέλω να γυαλίζει το μάτι σας».

«Εμείς είμαστε πρωταθλητές και αυτοί 5οι»

Στο τέλος της ομιλίας του ο Νικόλας Πατέρας μίλησε και για τον Ολυμπιακό και τόνισε πως έχουν βγάλει γλώσσα και οι 5οι: «Δεν μπορώ να φανταστώ έστω και έναν από εσάς που να μην έχει στο μυαλό του τη νίκη το Σάββατο. Παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Εμείς είμαστε πρωταθλητές και αυτοί 5οι. Ε, απ’ αυτούς εγώ δεν ανέχομαι να βγάζουν γλώσσα. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Βγάλτε τον εγωισμό σας και κανονίστε να τρώτε σίδερα»!



Πηγή : Gazzetta.gr