Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Αισιοδοξία για το… όνειρο!

Συνάντηση με τον νομάρχη Αττικής, Γιάννη Σγουρό, θα έχουν σήμερα εκπρόσωποι της ΑΕΚ, στην προσπάθεια που ξεκίνησαν με μελέτη και οργάνωση για επιστροφή της ομάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Το πρώτο βήμα θα γίνει σήμερα και θα ακολουθήσει ένα ακόμη πιο κρίσιμο την άλλη εβδομάδα, όταν εκπρόσωποι της ΠΑΕ και της Ερασιτεχνικής θα συναντηθούν με τον υφυπουργό Περιβάλλοντος, Θάνο Μωραϊτη, ο οποίος θα επεξεργαστεί τη νομοθετική ρύθμιση.

Οσοι έχουν ασχοληθεί με τη μελέτη του πλάνου για κατασκευή γηπέδου 30.000 θέσεων και κλειστού γυμναστηρίου 5.000 θέσεων που έχει «τρέξει» ο αρχιτέκτονας Στέλιος Αγιοστρατίτης είναι αισιόδοξοι.

Από την πλευρά του, ο κ. Αδαμίδης εκτιμά ότι είναι πολύ πιθανό να ακούσει μέχρι τα Χριστούγεννα το «ναι» της πολιτείας. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ θα αναλάβει έπειτα από ένα ακόμη δύσκολο εγχείρημα, αυτό της εξασφάλισης τραπεζικής κυρίως χρηματοδότησης για το έργο που θα κοστίσει περίπου 70 εκατ. ευρώ.

Ο Νίκος Λυμπερόπουλος εξακολουθεί να πονά και η συμμετοχή του στον κυριακάτικο εκτός έδρας αγώνα με τον Αρη είναι από εξαιρετικά αμφίβολη έως απίθανη! Εχοντας δοκιμάσει τα πόδια του, αισθάνεται έντονες ενοχλήσεις κατά τη μεταβίβαση της μπάλας και την αλλαγή κατεύθυνσης και με αυτά τα δεδομένα δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα στην πρεμιέρα του Μανόλο Χιμένεθ στον πάγκο της ΑΕΚ.

Εν τω μεταξύ, σύντομα η διοίκηση θα γνωρίζει το πόρισμα του ελέγχου που ανέλαβαν ορκωτοί λογιστές και (πιθανότατα) την επόμενη εβδομάδα οι οπαδοί της ομάδας θα μάθουν αν έγινε χρηστή διαχείριση από τις προηγούμενες διοικήσεις. Όπως γράφει η «SportDay», πληροφορίες προαναγγέλλουν ένα «καυτό» πόρισμα, που θα αναδείξει προς συζήτηση (ίσως και προς διερεύνηση) 2-3 ζητήματα.

Ακόμη δεν έχει απαντήσει θετικά ή αρνητικά ο Μανόλο Χιμένεθ στην πρόταση της διοίκησης να ενσωματωθεί και ο Χριστόφορος Κόλα στο επιτελείο του, αλλά το πιθανότερο είναι να μη γίνει πενταμελές το τετραμελές επιτελείο.


Πηγή : Sport-fm.gr