Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Νέα πρόσωπα με Ηλιούπολη

Το όνομα της Ηλιούπολης μπορεί να μην προκαλεί δέος, όμως οι "ερυθρόλευκοι" θα πάνε συγκεντρωμένοι και αποφασισμένοι, με νέα πρόσωπα και με το μυαλό μακριά από το ΟΑΚΑ, προκειμένου να επικρατήσουν και να προκριθούν στην επόμενη φάση του Κυπέλλου ΟΠΑΠ.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε το είπε στην συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Άρη πως αυτό που τον απασχολεί είναι η Ηλιούπολη και όχι ο Παναθηναϊκός και το το επαναλαμβάνει στους ποδοσφαιριστές του στις προπονήσεις.

Η προετοιμασία των "ερυθρολεύκων" για το ματς του Κυπέλλου έλαβε πλέον τέλος και αναμένεται να δούμε την Τετάρτη αν οι παίκτες του Ολυμπιακού ακολουθήσουν τις οδηγίες του προπονητή τους ή θα έχουν νέες περιπέτειες όπως την περσινή με τον Πανσερραϊκό.

Αυτό είναι που φοβάται ο "Βάσκος" τεχνικός και γι' αυτό προσπαθεί να βγάλε (όσο αυτό είναι εφικτό) από το μυαλό τους το ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Μοϊσές Ουρτάδο επέστρεψε μετά από περίπου ένα μήνα στην αποστολή και δεν αποκλείεται να πάρει χρόνο συμμετοχής, προκειμένου να είναι και πιο... ζεστός στο ματς με τον "αιώνιο" αντίπαλο.

Αντίθετα, εκτός αποστολής έμεινε ο Μάρκο Πάντελιτς που συνέχισε το πρόγραμμα που ακολουθεί (ατομική προπόνηση και ενδυνάμωση στο γυμναστήριο), αλλά και ο Φουστέρ που έκανε θεραπεία, κάτι που αναμένεται να κάνει και αύριο, ενώ από την Πέμπτη όπως σας γράψαμε και νωρίτερα, θα μπει κανονικά στις προπονήσεις.

Εκτός 18άδας έμειναν επίσης και οι Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Ριέρα και Τοροσίδης, προκειμένου να πάρουν κάποιες ανάσες και να είναι πιο φρέσκοι στο ντέρμπι του Σαββάτου με τον Παναθηναϊκό.

Αυτό φυσικά δεν σημαίνει πως ο Ολυμπιακός θα παρουσιαστεί αποδυναμωμένος, αφού αν κοιτάξει κανείς την αποστολή θα καταλάβει πως οι εναλλακτικές επιλογές του Βαλβέρδε είναι ικανές να παίξουν όχι απλά κόντρα στην Ηλιούπολη, αλλά ακόμη και απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Ιδού η αποστολή:
Νικοπολίδης, Πάρντο, Γκαλίτσιος, Ποτουρίδης, Α. Παπαδόπουλος, Μοντεστό, Χολέμπας, Ουρτάδο, Γ. Παπαδόπουλος, Ντουντού, Ρόμενταλ, Φετφατζίδης, Ζαϊρί, Ιμπαγάσα, Μιραλάς, Μήτρογλου, Ρ. Μπράβο, Νέμεθ.

Οι εκτός αποστολής ποδοσφαιριστές, Μέγερι, Μέλμπεργκ, Φουστέρ, Ριέρα, Τοροσίδης, Ν. Παπαδόπουλος και Πάντελιτς θα προπονηθούν ή θα ακολουθήσουν τα προγράμματα αποκατάστασης τους αύριο στις 10:30.

Τέλος, ο Νίκος Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα ενδυνάμωσης που ακολουθεί στο γυμναστήριο.


Πηγή : Sport24.gr