Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Συνεχίζονται οι επαφές με Λε Γκουέν

Οι επαφές του Σταύρου Αδαμίδη με τον Πολ Λε Γκουέν συνεχίζονται στο Παρίσι και θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη το μεσημέρι. Ο πρόεδρος της ΑΕΚ προσπαθεί να αποσπάσει το "ναι" του Γάλλου και μέχρι αύριο συνιστάται υπομονή καθώς αναμένεται να κλείσει το θέμα προπονητή, είτε αυτός είναι ο Λε Γκουέν, είτε ο Μανόλο Χιμένεθ.

Όπως αποκάλυψε στο Sport24.gr ο Σταύρος Αδαμίδης, είχε στη λίστα του ένα όνομα το οποίο ήταν πολύ μεγαλύτερο του Χιμένεθ. Οι πληροφορίες του Sport24.gr έλεγαν πως πρόκειται για Ευρωπαίο προπονητή (που έχει κάνει πρωταθλητισμό), ο οποίος πιθανότατα είναι Γάλλος και το ταξίδι του προέδρου στο Παρίσι επιβεβαίωσε τις πηγές μας.

Την Τρίτη το απόγευμα ο Σταύρος Αδαμίδης βρέθηκε στο Παρίσι και είχε συνάντηση με τον Πολ Λε Γκουέν. Η πρώτη επαφή έγινε προ ημερών και όταν ο πρόεδρος του Δικεφάλου είδε πως υπάρχει πρόσφορο έδαφος για συνεργασία κίνησε τις διαδικασίες.

Αυτή τη στιγμή γίνεται προσπάθεια να βρεθεί η χρυσή τομή και να κάνει τη μεγάλη έκπληξη η ΑΕΚ φέρνοντας στην Ελλάδα ένα από τα μεγαλύτερα ονόματα του Γαλλικού ποδοσφαίρου και έναν προπονητή ο οποίος συγκαταλεγόταν μέσα στους κορυφαίους.

Οι επαφές με τον Λε Γκουέν θα συνεχιστούν και την Τετάρτη με τον πρόεδρο της Ένωσης να είναι αποφασισμένος να κλείσει το θέμα προπονητή μέχρι αύριο το απόγευμα. Αν αυτός δεν είναι Γάλλος τεχνικός τότε ο Αδαμίδης θα στραφεί και πάλι στη λύση Χιμένεθ, ο οποίος σύμφωνα με ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες έχει δεχθεί νέα πρόταση.

Ο Πολ Λε Γκουέν είναι με διαφορά το μεγαλύτερο όνομα στη λίστα της Ένωσης και αν ο Αδαμίδης καταφέρει να αποσπάσει το "ναι" τότε θα πρόκειται για μεγάλη επιτυχία. Στα θετικά της υπόθεσης είναι πως οι δύο άνδρες βρίσκονται στο ίδιο τραπέζι, ενώ το επιβεβαιωμένο ενδιαφέρον της Λυών και του προέδρου Ζαν Μισέλ Ολάς "μπλοκάρεται" από τους οπαδούς της ομάδας.

Ο Λε Γκουέν σε επικοινωνία που είχε το Sport24.gr μαζί του δεν θέλησε να πει περισσότερα ενώ με νόημα δήλωσε πως "Θα τα πούμε σε 2-3 ημέρες". Προφανώς ο Γάλλος τεχνικός ήθελε να γίνει πρώτα το ραντεβού με τον Αδαμίδη και ύστερα να τοποθετηθεί για το θέμα. Πάντως ο πρόεδρος της ΑΕΚ δύσκολα θα περιμένει 2-3 ημέρες για να κλείσει το θέμα.

Το Sport24.gr παρακολουθεί τις εξελίξεις όπως κάνει όλες αυτές τις ημέρες και θα προβεί πάλι σε αποκαλύψεις όταν αυτές υπάρξουν.


Πηγή : Sport24.gr