Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

Σκέφτεται την αποχώρηση ο Ζαγοράκης!

Απογοήτευση επικρατεί στη διοίκηση του ΠΑΟΚ, ύστερα από την τελευταία ανακοίνωση που υπέγραψαν 32 σύνδεσμοι του «Δικεφάλου του Βορρά». Το συγκεκριμένο γεγονός προβλημάτισε τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος φέρεται να σκέφτεται την οριστική του αποχώρηση από τον σύλλογο! Ο πρόεδρος της ΠΑΕ παρουσιάζεται πικραμένος από τις απαξιωτικές ανακοινώσεις προς το πρόσωπό του.

Φήμες αναφέρουν ότι ο «Ζαγόρ» σκέφτεται πλέον πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο της οριστικής αποχώρησης από τον ΠΑΟΚ. Αυτό είναι κάτι που έχουν καταλάβει στενοί του συνεργάτες, οι οποίοι προσπαθούν να αποτρέψουν αυτή την κίνηση. Ο Ζαγοράκης αισθάνεται πως τον αδικούν, επειδή τα τελευταία χρόνια η ομάδα έχει καταφέρει σημαντικά πράγματα και φέτος - υπό φυσιολογικές συνθήκες - θα μπορούσε να πραγματοποιήσει πορεία πρωταθλητισμού.

Μιλάει ο Δερμιτζάκης

Στις 14:00 ο Παύλος Δερμιτζάκης θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου, στην οποία θα παρουσιάσει το πλάνο που έχει για τον ΠΑΟΚ στους οπαδούς της ομάδας. Όταν έγινε γνωστό πως ο 41χρονος προπονητής θα μιλήσει στους εκπροσώπους του ΜΜΕ, αρκετοί πίστεψαν πως ήθελε να ανακοινώσει την παραίτησή του από την τεχνική ηγεσία του «Δικεφάλου του Βορρά».

Ωστόσο, η ΠΑΕ διέψευσε τη συγκεκριμένη πληροφορία. Οι οπαδοί της ομάδας, από την πλευρά τους, περιμένουν εξηγήσεις από τον Δερμιτζάκη. Συγκεκριμένα, θέλουν να μάθουν «τι φταίει» για τια άσχημες εμφανίσεις του ΠΑΟΚ στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Έλληνας προπονητής χρειάζεται να εξηγήσει πως θα βγει η ομάδα από την αγωνιστική κρίση και πώς θα φθάσει να διεκδικεί τους υψηλούς της στόχους.

Οι παίκτες θα επιστρέψουν στις προπονήσεις ύστερα από διήμερο ρεπό. Η προπόνηση έχει προγραμματιστεί για τις 11:00 και από αυτή θα απουσιάσουν οι Έλληνες διεθνείς και οι Ζουέλα, Ελ Ζαρ.


Πηγή : Sport-fm.gr