Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Τα υποψήφια "χάμερ"

Συνάντηση με τον Γάλλο μάνατζερ, Κριστόφ Μονγκέ είχε ο Κάρλος Φρέιτας, για υποψηφίους αμυντικούς, με τους Μινιό, Τσέτο, Μονγκόνγκου και Ερτό να ξεχωρίζουν.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας "Εξέδρα", ο Γάλλος ατζέντης μίλησε με τον τεχνικό διευθυντή του "τριφυλλιού" και του πρότεινε αρκετά ονόματα ποδοσφαιριστών.

Όπως είναι φυσικό, υπήρξαν κάποιοι παίκτες που δεν ενδιαφέρουν τον Παναθηναϊκό, αλλά και άλλοι που "γυάλισαν" στον Κάρλος Φρέιτας.

Ο λόγος για τον Ζαν Πασκάλ Μινιό, τον Μάουρο Τσέτο, τον Σεντρίκ Μονγκόνγκου και τον Τόμας Ερτό. Και οι τέσσερις αγωνίζονται στο γαλλικό πρωτάθλημα και οι "πράσινοι" δείχνουν να πιστεύουν στην συγκεκριμένη αγορά.

Ο Ζαν Πασκάλ Μινιό είναι 29χρονος Γάλλος βρίσκεται εδώ και 9 χρόνια στην Οσέρ και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της. Το συμβόλαιό του με την πρώτη ομάδα του Σισέ λήγει το 2012.

Το όνομα του Μάουρο Τσέτο είχε ξανακουστεί για τον Παναθηναϊκό, όμως δεν προχώρησε. Είναι Αργεντινός, 28 χρονών, με κοινοτικό διαβατήριο και το συμβόλαιο του με την Τουλούζ λήγει το καλοκαίρι.

Η περίπτωση του Κονγκολέζου, Σεντρίκ Μονγκόνγκου είναι αρκετά δύσκολη καθώς είναι μόλις 21 ετών, παίζει βασικός στην Μονακό, το συμβόλαιό του λήγει το 2013, έχει γαλλικό διαβατήριο, ενώ τον παρακολουθούν μεγάλες ομάδες όπως η Μίλαν.

Άλλο ένας εξελίξιμος παίκτης είναι ο 22χρονος Τομάς Ερτό, έχει θέση βασικού στην Καέν, ενώ υπάρχουν φήμες πως ο Λοράν Μπλαν τον υπολογίζει για τους "τρικολόρο".


Πηγή : Sport24.gr