Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Πριν πεινάσουν… ενημερώνουν!

Οι υπεύθυνοι της ΑΕΚ περιμένουν την απάντηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος, Θάνου Μωραϊτη για τη νομοθετική ρύθμιση που θα ανάβει το «πράσινο» φως για το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά παράλληλα, αρχίζουν τις επαφές με τους κατοίκους και τους καταστηματάρχες της περιοχής για να αποφευχθούν αντιδράσεις…

Μπορεί μέχρι στιγμής να μην υπάρχει κάποια ενημέρωση από τον υφυπουργό αλλά στην ΠΑΕ υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία για τη νομοθετική ρύθμιση και έτσι έχουν ήδη καταστρώσει ένα πλάνο.

Βάσει αυτού τις αμέσως επόμενες ημέρες άνθρωποι της ΑΕΚ θα αρχίσουν τις επαφές με κατοίκους και με καταστηματάρχες της Νέα Φιλαδέλφειας γύρω από τον χώρο του γηπέδου με σκοπό να τους ενημερώσουν για τις προθέσεις του.

Πρωταρχικός σκοπός των υπευθύνων είναι να τους δώσουν να καταλάβουν ότι η ανέγερση του γηπέδου στην περιοχή είναι το πόσο σημαντικό είναι το έργο αυτό για την ομάδα και τους ανθρώπους της και παράλληλα, να τους ενημερώσουν για ό,τι θα μπορέσει να τους απασχολήσει από την στιγμή που θα είναι… γείτονες.

Φυσικά, στόχος είναι να μην υπάρξουν αντιδράσεις που θα κολλήσουν το έργο.

Παράλληλα, όμως τρέχει και το ζήτημα της χρηματοδότησης του γηπέδου, η οποία δεν θα στηριχθεί μόνο σε τραπεζικά αλλά και σε ιδιωτικά κεφάλαια. Ο Πέτρος Παππάς φέρεται να είναι αρκετά «ζεστός» για το ζήτημα κάτι που φαίνεται και από την πρωτοβουλία του να δώσει το «παρών» στη συνάντηση με τον υφυπουργό.

Στάζουν μέλι για Μανόλο!
Με τα καλύτερα λόγια μιλούν οι παίκτες της ομάδας για τον Μανόλο Χιμένεθ και τις πρώτες του ημέρες στον πάγκο της ΑΕΚ. Αρκετοί από αυτούς υποστηρίζουν ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει διαφοροποιήσει αρκετά πράγματα που τους κάνει να αισθάνονται καλύτερα και να έχουν περισσότερη διάθεση στους αγώνες.

Ένα από αυτά είναι το γεγονός ότι πάντα ο Χιμένεθ μετά από ένα καλό αποτέλεσμα επισημαίνει ότι οφείλεται στην προσπάθεια τους. Περισσότερα διαβάστε στο σημερινό φύλλο της SPORTDAY.


Πηγή : Sport-fm.gr