Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα Νιόπλια για ντέρμπι

Λίγες ώρες πλέον έχουν απομείνει για το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό και ο Νίκος Νιόπλιας τόνισε στους παίκτες του «τριφυλλιού» τη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου αγώνα.

Ο προπονητής του «τριφυλλιού» γνωρίζει ότι η νίκη αποτελεί μονόδρομο για την ομάδα του προκειμένου να μείνει ζωντανή στη μάχη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. «Είναι ένας ματς χωρίς αύριο για εμάς και πρέπει να το κερδίσουμε», ήταν το μήνυμα του Νιόπλια στους παίκτες για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Το ματς Κυπέλλου απέναντι στην Κοζάνη ήταν μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να διαπιστώσει ο 45χρονος τεχνικός σε τι αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι παίκτες του μιας και θα κληθεί να αντιμετωπίσει προβλήματα σημαντικών απουσιών. Οι Σεμπαστιάν Λέτο και Σωτήρης Νίνης έχουν τεθεί εκτός μάχης και θέση στο βασικό σχήμα διεκδικούν οι Σίντνεϊ Γκοβού και Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος.

Ο Κοζανίτης προπονητής σκέφτεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Γιώργο Καραγκούνη, λόγω της ιδιαιτερότητας της αναμέτρησης. Ο 33χρονος μέσος είχε μείνει εκτός αποστολής για το ματς με την Κοζάνη όπως και οι Κατσουράνης, Ζιλμπέρτο, Μπουμσόνγκ, Σιμάο και Τζόρβας, προκειμένου να πάρουν ανάσες για το ντέρμπι του Σαββάτου.


Πηγή : Gazzetta.gr