Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

«Θέλουμε όλες τις "κούπες"»

Έτοιμος να βοηθήσει τον Ολυμπιακό να κατακτήσει τους στόχους του δηλώνει ο Μάρκο Πάντελιτς. Ο Σέρβος επιθετικός αναφέρθηκε και στα υπόλοιπα τμήματα του συλλόγου αλλά και στον κόσμο των «ερυθρολεύκων».

Αναλυτικά όσα είπε ο Μάρκο Πάντελιτς στην εφημερίδα «ΓΑΥΡΟΣ»

Για το ματς με τον Άρη και τους στόχους του Ολυμπιακού: «Η ομάδα σε κάθε παιχνίδι γίνεται όλο και καλύτερη. Θέλουμε να συνεχίσουμε το σερί των επιτυχιών και θα κάνουμε τα πάντα για να κερδίσουμε. Είμαστε σε πολύ καλή κατάσταση και σκοπός μας είναι να καταφέρουμε να τα πάρουμε όλα. Όλες τις κούπες».

Για τον αγώνα μπάσκετ του Ολυμπιακού που παρακολούθησε και το αν υπάρχει διαχωρισμός μεταξύ των τμημάτων του συλλόγου: «Μου αρέσει πάρα πολύ το μπάσκετ. Όποτε θα βρίσκω την ευκαιρία, θα έρχομαι να παρακολουθώ παιχνίδια του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μια οικογένεια, δεν χωρίζεται σε τμήματα. Δεν υπάρχει ποδόσφαιρο, μπάσκετ και βόλεϊ. Όλοι είμαστε ένα. Γι αυτό ήρθα να συμπαρασταθώ στα παιδιά του μπάσκετ και να τους δώσω όλη μου τη θετική ενέργεια για να φτάσουν στη νίκη».

Για την παρουσία αρκετών Σέρβων στον μπασκετικό Ολυμπιακό: «Χαίρομαι που αρκετοί συμπατριώτες μου βρίσκονται στην ομάδα. Ο Τεόντοσιτς και ο Κέσελ είναι σπουδαίοι παίκτες. Έχουν φοβερό πάθος και ενέργεια και χαίρεσαι να τους βλέπεις να αγωνίζονται».

Για τις σημαίες του Ερυθρού Αστέρα στο ΣΕΦ: «Με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα αυτό το περιβάλλον. Όλοι γνωρίζουμε τις σχέσεις μεταξύ των δύο συλλόγων. Έχω αγωνιστεί στο παρελθόν στον Ερυθρό Αστέρα και τώρα που αγωνίζομαι στον Ολυμπιακό νιώθω το ίδιο συναίσθημα που ένιωθα και τότε».

Για την αγάπη του κόσμου προς το πρόσωπό του: «Η αγάπη τους μου δίνει δύναμη. Με κάνει να νιώθω πολύ όμορφα και θέλω να τους ανταποδώσω αυτή την αγάπη δίνοντάς τους χαρές. Είναι σημαντικό να έχεις καλή σχέση με τον κόσμο».


Πηγή : Sport24.gr