Δευτέρα 11 Οκτωβρίου 2010

Νέο παράπτωμα για Γκοβού!

Λίγες ημέρες μετά τις συστάσεις του Κώστα Αντωνίου προς τον Σίντεϊ Γκοβού για τα... νυχτοπερπατήματα του Γάλλου άσου, ο 31χρονος επιθετικός εθεάθη ξανά σε γνωστό κέντρο μέχρι τα ξημερώματα, έχοντας καταναλώσει αρκετή ποσότητα αλκοόλ.

Πριν έρθει στην Ελλάδα γνωρίζαμε πως ο Σίντεϊ Γκοβού έχει δυο αγάπες. Τα αυτοκίνητα και τα πάρτι (με ότι αυτό συνεπάγεται). Αυτό τον είχε οδηγήσει πολλές φορές σε κόντρα με τους εκάστοτε προπονητές του στην Λιόν, με αποκορύφωμα το 2009 όταν και του αφαιρέθηκε το περιβραχιόνιο του αρχηγού της ομάδας, μετά από φωτογραφίες του που δημοσιεύτηκαν σε περιοδικό και τον έδειχναν σε κατάσταση μέθης.

Το ίδιο κακό συνήθειο φαίνεται πως κουβάλησε και στην Ελλάδα ο Γκοβού, αφού ήδη δυο φορές του έχει γίνει παρατήρηση για τα νυχτοπερπατήματα του. Το τελευταίο περιστατικό ωστόσο έχει ενοχλήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους του "τριφυλλιού" που αναμένεται να πάρουν μέτρα.

Ο Γάλλος άσος εθεάθη σε γνωστό κλαμπ στην Πειραιώς μέχρι τα ξημερώματα, έχοντας καταναλώσει αρκετή δόση αλκοόλ. Μόλις το έμαθε ο Κώστας Αντωνίου ενοχλήθηκε ιδιαίτερα, αφού πριν λίγες ημέρες είχε τετ α τετ με τον Γκοβού για το συγκεκριμένο ζήτημα.

Θα πρέπει λοιπόν να θεωρείται βέβαιο το τσουχτερό πρόστιμο από την διοίκηση της ομάδας στον Γάλλο σταρ, ενώ δεν αποκλείεται να συναντηθεί και με τον πρόεδρο του Παναθηναϊκού, Νικόλα Πατέρα, για να μιλήσουν.

Τέλος να θυμίσουμε πως ο Γκοβού δεν βρίσκεται και στην καλύτερη κατάσταση, αφού πρόσφατα έχασε τον Πατέρα του και αυτός είναι ίσως ένας λόγος που συμπεριφέρεται έτσι.


Πηγή : Sport24.gr