Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ο Χιμένεθ και η… άγνωστη λύση

Κρίσιμη είναι η σημερινή μέρα για την πρόσληψη προπονητή στην ΑΕΚ, με τη διοίκηση να διαβεβαιώνει ότι μέχρι την Τετάρτη θα έχει βρεθεί ο αντικαταστάτης του Ντούσαν Μπάγεβιτς. Ο Μανόλο Χιμένεθ παραμένει σε πρώτο πλάνο, ωστόσο είναι αβέβαιο αν θα καλυφθεί η διαφορά που προέκυψε στις διαπραγματεύσεις. Ο Ισπανός προπονητής αξιώνει ετησίως 800.000 ευρώ για τον εαυτό του και 300.000 ευρώ για τους τρεις συνεργάτες του, ενώ η πρόταση της «Ένωσης» αφορά 650.000 για τον ίδιο και 250.000 για το επιτελείο του. Η απόσταση που χωρίζει τις δύο πλευρές δεν είναι μεγάλη, ούτε όμως και αμελητέα, ενώ η πλευρά του 46χρονου τεχνικού δεν δείχνει διάθεση για παζάρια και δεν κάνει… εκπτώσεις.

Ο Σταύρος Αδαμίδης για παν ενδεχόμενο συζητά και με έναν άλλο προπονητή που φημολογείται πως είναι από τη γαλλική αγορά. Οι Γάλλοι προπονητές που έχουν προταθεί στην ΑΕΚ είναι οι Πολ Λε Γκουέν, Αλέν Περέν και Μισέλ Εστεβάν. Ο Πάουλο Σόουζα φαίνεται πως θα εξεταστεί μόνο ως έσχατη λύση και δεν συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Δυσκολεύει του Σκόκο

Η διοίκηση της ΑΕΚ δεν ανέβασε την προσφορά της προς τον Νάτσο Σκόκο και ο ποδοσφαιριστής δεν έδειξε διάθεση να μειώσει τις απαιτήσεις του. Ο Σταύρος Αδαμίδης ενημέρωσε τους εκπροσώπους του Αργεντινού πως οι 780.000 ευρώ το χρόνο συν μπόνους με τα οποία οι αποδοχές του ξεπερνούν το 1 εκατ. ευρώ είναι ό,τι καλύτερο μπορεί να προσφέρει ο σύλλογος. Ωστόσο οι μάνατζερ του Σκόκο αξιώνουν για τον πελάτη τους 1 εκατ. ευρώ πάγιες αποδοχές.

Το θέμα θα ξανασυζητηθεί μετά την ολοκλήρωση πρόσληψης προπονητή. Στο μεταξύ, από την ΠΑΕ συνεχίζουν να διαβεβαιώνουν πως το θέμα της υπογραφής συμβολαίου του Ράφικ Τζεμπούρ είναι τυπικό.


Πηγή : Sport-fm.gr