Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Γιαβάς γιαβάς... για Μιραλάς

Εμφανίσεις όπως αυτή του Σαββάτου από τον Κέβιν Μιραλάς, γεμίζουν με ικανοποίηση τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι έχουν φυσικά στο μυαλό τους την αγορά του Βέλγου επιθετικού από τη Σεντ Ετιέν. Ωστόσο, οι "ερυθρόλευκοι" έχουν ακόμα ένα περιθώριο περίπου 4 μηνών μέχρι να αποφασίσουν τι θα κάνουν.

Η οψιόν αγοράς του παίκτη αναφέρει πως σε περίπτωση που ο Ολυμπιακός θέλει να την ενεργοποιήσει, πρέπει να καταβάλει στη Σεντ Ετιέν το ποσό των 2 εκατομμυρίων ευρώ μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011.

Σε περίπτωση που δεν έχει συμβεί αυτό μέχρι την προαναφερθείσα ημερομηνία, τότε η Σεντ Ετιέν έχει το δικαίωμα επαναδιαπραγμάτευσης των όρων πώλησής του, το οποίο σημαίνει πως αν θέλει, μπορεί και να αυξήσει το ποσό.

Επιπλέον, στο παιχνίδι της απόκτησης του διεθνούς Βέλγου θα μπορούν να μπουν και άλλες ομάδες, γεγονός που θα δυσκολέψει την κατάσταση για τον Ολυμπιακό.

Το καλό για την ομάδα του Πειραιά είναι ότι μέχρι τις 31 Ιανουαρίου 2011 έχει την κατάσταση στα χέρια της και μπορεί ανά πάσα στιγμή, καταβάλλοντας το ποσό, να κάνει δικό της τον παίκτη, του οποίου ο δανεισμός ολοκληρώνεται και τυπικά στις 30 Ιουνίου 2011.

Από τη διοίκηση προκύπτει πως ο Ολυμπιακός δεν θα βιαστεί να "δέσει" τον Μιραλάς, αφού περιμένει να τον δει και σε άλλα παιχνίδια, προτού αποφασίσει. Πάντως, αν έχει ανάλογη απόδοση με εκείνη κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου, είναι σίγουρο πως ο Βαγγέλης Μαρινάκης θα σπεύσει να κρατήσει τον 23χρονο (τα κλείνει σήμερα, 05/10) επιθετικό.


Πηγή : Sport24.gr