Πέμπτη 7 Οκτωβρίου 2010

Βρέθηκε με τους "32" ο Ζαγοράκης

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΠΑΟΚ συναντήθηκε με αντιπροσωπεία των 32 συνδέσμων για να συζητήσουν μετά και από τις δύο ανακοίνωσεις που δημοσίευσαν οι συγκερκιμένοι οπαδοί. Ο ΠΑΟΚ ζητά 3,9 εκ. από Γούμενο.

Οι "32" είχαν ζητήσει ραντεβού με τον Ζαγοράκη μέσω ανακοίνωσης που είχαν δημοσιεύσει νωρίς το πρωί και αυτός το έκλεισε λίγες ώρες μετά.

Η συζήτηση διήρκησε μέχρι και τις πρώτες πρωϊνές ώρες και σίγουρα είναι καθοριστική για τις σχέσεις της συγκεκριμένης μερίδας των οργανωμένων με την νυν διοίκηση του συλλόγου και προσωπικά με τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Ο ΠΑΟΚ ζητά 3,9 εκ. από Γούμενο

Στο Πολυμελές πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης εκδικάστηκε χθές η αγωγή που είχε καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ εναντίον του πρώην μεγαλομετόχου Γιάννη Γούμενου για ποσό ύψους 3,9 εκατομμυρίων ευρώ.

Επί διοικήσεως Βεζυρτζή – Οικονομίδη, από τον έλεγχο των ορκωτών λογιστών που είχε γίνει, το πόρισμα που είχε προκύψει ήταν πως η ΠΑΕ ήταν ζημιωμένη από την διοίκηση Γούμενου κατά 800.000 ευρώ. Η σημερινή διοίκηση συνέχισε την αγωγή που εκδικάστηκε προχθές και ζητά επιπλέον ,1 εκατομμύρια ευρώ.

Από αυτά τα 2,4 εκατομμύρια ευρώ θεωρούνται μη επαρκώς δικαιολογημένα και τα 700.000 ευρώ τα ζητά η ΠΑΕ για ηθική βλάβη της εταιρίας. Η οριστική απόφαση του δικαστηρίου θα ανακοινωθεί σε τέσσερις μήνες.

Πηγή : Sport24.gr