Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Θέλει να "δέσει" Μιραλάς

Έτοιμη να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς του Κ. Μιραλάς είναι η διοίκηση του Ολυμπιακού, μετά την καταπληκτική εμφάνισή του στο πρώτο του ματς πρωταθλήματος ως βασικός. Εγκώμια Βαλβέρδε για τον "εργάτη" Ντουντού.

Ο Κέβιν Μιραλάς άρπαξε από τα... μαλλιά την ευκαιρία που του έδωσε το Σάββατο ο Ερνέστο Βαλβέρδε (πήρε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει στην επίθεση αντί του Μάρκο Πάντελιτς που είχε σκοράρει στους δύο προηγούμενους αγώνες), καθώς ήταν με διαφορά ο κορυφαίος παίκτης των "ερυθρολεύκων" στο ματς με τον Βόλο και το γεγονός αυτό φαίνεται πως "σήμανε συναγερμό" στους διοικούντες τον σύλλογο.

Ως γνωστόν, ο 23άχρονος άσος -ο οποίος αποτέλεσε το πρώτο απόκτημα της ομάδας αυτό το καλοκαίρι- ήρθε στον Πειραιά με τη μορφή δανεισμού από τη Σεντ Ετιέν για έναν χρόνο, με τον ανθρώπους του Ολυμπιακού να έχουν πάρει την απόφαση να προχωρήσουν σε άμεση ενεργοποίηση της οψιόν που υπάρχει με τους Γάλλους για την απόκτηση των δικαιωμάτων του παίκτη.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα του Τύπου δεν αποκλείεται να υπάρξει ακόμα και μέσα στην εβδομάδα ραντεβού μεταξύ της πλευράς Μιραλάς και της διοίκησης του πειραϊκού συλλόγου, η οποία είναι διατεθειμένη να δώσει το ποσό των 1.200.000 ευρώ που απαιτείται βάσει συμφωνίας για να κάνει δικό της με κανονική μεταγραφή τον Μιραλάς.

Από την πλευρά του ο Ερνέστο Βαλβέρδε τρέφει μεγάλη εκτίμηση για τον παίκτη και είναι πολύ πιθανό να ανάψει και ο ίδιος "πράσινο φως" στη διοίκηση για να "καπαρώσει" τον Μιραλάς, ενώ θα πρέπει να συνυπολογιστεί ότι σε περίπτωση που δεν γίνει κάποια κίνηση μέχρι τα τέλη Δεκέμβρη, υπάρχει το ρίσκο να μπει και άλλη ομάδα στο παιχνίδι της απόκτησής του.

Ικανοποίηση Βαλβέρδε για Ντουντού
Εν τω μεταξύ, ένας ακόμα παίκτης που απολαμβάνει της εκτίμησης των ανθρώπων του Ολυμπιακού δεν είναι άλλος από τον Ντουντού Σεαρένσε, ο οποίος προέρχεται από δύο εξαιρετικές εμφανίσεις στα ισάριθμα τελευταία ματς της ομάδας στο πρωτάθλημα.

Ο Ερνέστο Βαλβέρδε μιλούσε μάλιστα με τα καλύτερα λόγια για την αγωνιστική συμπεριφορά του Βραζιλιάνου μέσου, λέγοντας μάλιστα στους συνεργάτες του ότι ο Λατινοαμερικανός ανταποκρίθηκε πλήρως σε αυτά που του είχε ζητήσει ο ίδιος.


Πηγή : Sport24.gr