Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Τελικός μέσω "Τούμπας"!


Στην Τούμπα καλούνται να λύσουν τις διαφορές τους ΑΕΚ και ΠΑΟΚ μετά το την ισοπαλία στο ΟΑΚΑ (1-1) για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας .

Διπλό ραντεβού με την ατυχία είχε για τους γηπεδούχους ο Ντιόπ, ο οποίος«έσπασε» τα δοκάρια (34’, 81’). Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Κοντρέρας και Τσιρίλο, ιδιαίτερα ο πρώτος είχε και μεγάλη ηρεμία στο παιχνίδι του, ενώ από την ΑΕΚ, πέρα του Σεναγαλέζου που ήταν απροσπέλαστος, αλλά και την ατυχία με τα δοκάρια, σε καλή μέρα βρέθηκε και ο Μάκος. Απλά ορεξάτος και με αρκετές ημιτελείς ενέργειες ο Νάτσο Σκόκο.

Τώρα τα βλέμματα είναι στραμμένα στην Τούμπα, με την πρόκριση να είναι ακόμη ανοιχτή και να «φλερτάρει» και με τους δύο «Δικέφαλους». Η ΑΕΚ συνεχίζει να αγνοεί τη νίκη εντός έδρας από τις 12/12/2010, όταν επικράτησε 4-0 της Λάρισας και φυσικά η ρεβάνς, που θα γίνει στις 16 Μαρτίου, αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Δέλλας, Ματέος, Καράμπελας (84’ Μίτσελ), Γεωργέας, Μάκος, Ντιόπ, Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπερνς (65’ Μπερνς), Μπαχά (56’ Μπλάνκο).

Στον πάγκο: Μοσχονάς, Καφές, Νασούτι, Νικόλτσης.

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Τσιρίλο, Κοντρέρας, Σνάουτσνερ, Λίνο, Γκαρσία, Τσουκαλάς, Ίβιτς, Σαλπιγγίδης (88’ Αθανασιάδης), Κουτσιανικούλης (61’ Ελ Ζαρ), Μουσλίμοβιτς (79’ Σαβίνι).

Στον πάγκο: Γιακουμής, Πετρίτσεβιτς, Μωυσιάδης, Αρίας.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σιδηρόπουλος (Δωδ/νήσου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Καρσιώτης (Κορινθίας)

ΓΗΠΕΔΟ: ΟΑΚΑ

Γιώργος Βαρβιτσιώτης