Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

"Ράμπο" ο Λεμονής, "πολυβόλο" ο Μήτρογλου!


Τρεις πόντους και μια τεράστια μπουκάλα με οξυγόνο πήρε ο Πανιώνιος από το Περιστέρι στο οποίο επικράτησε επί του Ατρομήτου με 2-1 κάνοντας την ανατροπή.

Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να προηγηθούν με τον Σφακιανάκη στο 51ο λεπτό, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ μετά από σουτ του Μπρίτο και άνοιξε το σκορ για την ομάδα των δυτικών προαστίων.

Ωστόσο, ο Πανιώνιος βρήκε το.. σθένος και με δύο γκολ των Σφακιανάκη και Μήτρογλου, κατάφερε και πήρε το «δίπλο» που του χαρίζει αισιοδοξία για τη δύσκολη συνέχεια. Αρχικά ο Γουνδουλάκης πλάσαρε και νίκησε τον Μιχαηλίδη στο 62’, μετά από όμορφη ενέργεια του Κοντοέ και ο Μήτρογλου διαμόρφωσε το τελικό 2-1 με σουτ στο 67’.

Πλέον, η ομάδα της Νέας Σμύρνης έφτασε τους 29 πόντους και ξεπέρασε τον Ατρόμητο (28 β.), ενώ αύξησε τη διαφορά της από τον Αστέρα Τρίπολης (25 β.) και διατηρήσει το +6 από την Λάρισα που νίκησε τον Παναθηναϊκό (2-0).

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σαρμιέντο, Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας (88' Καραλής), Σαμπού, Αναστασάκος, Σφακιανάκης (74' Τάτος), Σκόνδρας, Καμαρά, Σαγκανόφσκι (46' Μπρίτο)

Στον πάγκο: Ιτάνζ, Δάρλας, Καραλής, Μελισσάς, Καραγκούνης

Πανιώνιος (Τάκης Λεμονής): Μάχο, Κβιρκβέλια (83' Σάμαρης), Γιόνσον (59' Κουμόρτζι), Όμο, Μπάλαμπαν (60' Σβέρκος), Τσότσαλιτς, Γκαλιτσιος, Γουνδουλάκης, Σιόβας, Κοντοές, Μήτρογλου

Στον πάγκο: Πρελ, Λάτκα, Κούκετς, Σάμαρης, Σάλαλι,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Σπάθας (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Φαντόπουλος (Πειραιά)
ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Περιστερίου

Πηγή: sday.gr
Γιώργος Βαρβιτσιώτης