Τετάρτη 30 Μαρτίου 2011

Μηδέν εις το "πηλίκο"!


Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, η εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η εθνική μας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει την νίκη η οποία ήταν πολύ σημαντική για την βαθμολογία μας στην κατάταξη ενόψει της κλήρωσης του Ιουνίου για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μέτριο το πρώτο μέρος

Χωρίς πολλές συγκινήσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τις δύο ομάδες να υποκύπτουν σε αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή.

Ωστόσο η εθνική μας ομάδα λίγο πριν την εκπνοή έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο τέρμα.

Αρχικά με τον Μήτρογλου πέντε λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Πολωνίας, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Νέα τεράστια ευκαιρία θα χάσει η Ελλάδα με δημιουργό αυτή την φορά τον Μήτρογλου και τελικό αποδέκτη τον Παντελή Καφέ. Ο Μήτρογλου βρέθηκε από αριστερά και έκανε τη σέντρα, μετά από απομάκρυνση της μπάλας αυτή έφτασε στον Καφέ, όμως το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ.


Πολύ κακή η επανάληψη

Ενώ το πρώτο μέρος αν και ξεκίνησε με τους χειρότερους «οιωνούς» όσο αφορά το θέαμα, το τέλος άφησε πολλές υποσχέσεις για την επανάληψη.

Ωστόσο οι δύο ομάδες όσο πέρναγε η ώρα έδειχναν να ρίχνουν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους. Η εθνική μας δεν είχε κίνηση και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των φιλοξενουμένων, οι οποίοι δεν απείλησαν ιδιαιτέρα.

Η τεράστια ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης. Ο Σωτήρης Νίνης εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα μετά από μια κεφαλιά βρέθηκε στον Βύντρα ο οποίος ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα της Πολωνίας, ωστόσο ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έβαλε σωστά το σώμα του με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει πάνω από τα δοκάρια.

Πηγή: sportsview.gr