Σάββατο 19 Μαρτίου 2011

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Γνωστός ποδοσφαιριστής "πουλάει" παιχνίδια!


Όλοι γνωρίζουμε πως το στοίχημα πλέον στο ποδόσφαιρο έχει γίνει πολύ της...μόδας. Γι' αυτό το λόγο "σφάζονται" και πολλοί για χάρη του. Και καλά, ας πούμε οτι γνωρίζουμε τι γίνεται με τους παράγοντες το τελευταίο διάστημα, με "παράγκες", στημένα παιχνίδια και τα σχετικά.

Πως θα σας φαινόταν όμως αν ακούγατε πως και παίκτες εμπλέκονται σε στημένα παιχνίδια. Πως προκύπτει αυτό; Έχουμε ακούσει στο παρελθόν πως ο πρώτος παίκτης μέσα στον αγωνιστικό χώρο που μπορεί να διαμορφώσει αποτέλεσμα, είναι ο τερματοφύλακας.

Το ΣΦΗΚΑSPORTS ανακάλυψε έναν παίκτη που μπορεί να μην παίζει τερματοφύλακας, αλλά αριστερό μπακ και να είναι "χωμένος" σε ύποπτα παιχνίδια. Τον κάναμε φίλο στο Facebook και απαντώντας στην επόμενη σας ερώτηση είναι πραγματικός και το προφίλ του δεν είναι ψεύτικο, τον γνωρίσαμε καλά, επιβεβαιώσαμε αν είναι αυτός. Αξίζει να αναφερθεί πως ο συγκεκριμένος παίκτης έχει φορέσει την φανέλα του Ολυμπιακού και μιας ακόμη ελληνικής ομάδας στο παρελθόν, κατάγεται από γειτονική χώρα (πολύ κοντά στην Ελλάδα) και αυτή την περίοδο υποτίθεται οτι αγωνίζεται σε ελληνική ομάδα στην Φουτμπολ Λιγκ. Βέβαια εδώ και αρκετό καιρό βρίσκεται στην πατρίδα του για "προσωπικούς" λόγους.

Αυτός ο παίκτης λοιπόν καθημερινά μας "ενοχλεί" στο Facebook και μας ρωτάει αν θέλουμε να μας δώσει μερικά σίγουρα παιχνίδια (fixed games τα αποκαλεί). Εμείς του απαντήσαμε οτι θα μας ενδιέφερε μια αναφορά σε κάποια παιχνίδια και αν είναι "σίγουρα" να τα παίξουμε για να βγάζουμε από εκεί λεφτά (από το να κάνουμε τρεις δουλειές και να μην τα βγάζουμε πέρα). Ο παίκτης αντ-απάντησε λέγοντας πως για να μας δώσει τα παιχνίδια πρέπει να του δώσουμε 500 ευρώ. Εμείς είπαμε πως δεν τα έχουμε και εκείνος έριξε τις απαιτήσεις του στα μισά, 250 ευρώ. Τελικά του είπαμε πως θα το σκεφτούμε και θα του απαντήσουμε μέσω FB.

Έτσι γεννιούνται κάποια ερωτήματα! Που τα ξέρει αυτά τα "σίγουρα" παιχνίδια; Συμμετέχει και αυτός ή τον συμφέρει περισσότερο να κάνει τον τραυματία και έκτος από το μικρό συμβόλαιο του να έχει και έξτρα κέρδη από στοιχήματα; Μάλλον κερδίζει πολλά με αυτόν τον τρόπο αφού δεν τον πειράζει άμα θα "πουλήσει" ένα "σίγουρο" με 500 ή 250 ευρώ.
Πάντως φαίνεται πως το χειρίζεται καλά το κόλπο αφού κερδίζει και από τα παιχνίδια αλλά και από αυτούς που τους "πουλάει" το "σίγουρο". Σκέτη μαφία ο τύπος. Μάλλον πρέπει να γνωρίσει τον τοπογράφο με τις καντίνες!