Κυριακή 6 Μαρτίου 2011

Τον "μέθυσε" με τέσσερα "ποτά"!


Στην καλύτερή της φετινή εμφάνιση η ΑΕΚ "κομμάτιασε" στα "τεσσερα" τον ΠΑΟΚ στο ΟΑΚΑ. Του χρώσταγε δύο από το κύπελλο και άλλα δυο για σήμερα να πως μαζεύεται το 4-0.Οι Ντιοπ (11'), Σκόκο (35', 54') και Δέλλας (79’) τα γκολ της ΑΕΚ.

Το χρωστούσε ο Ντιόπ

Ο Πάπα Μπούπα Ντιόπ είχε δυο δοκάρια στον αγώνα κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ την περασμένη Τέταρτη και θέλησε απόψε να πάρει εκδίκηση. Στο 10’ ο Γκερέιρο εκτέλεσε φάουλ, ο Ντιόπ πήδησε πιο ψηλά απ’ όλους και άνοιξε το σκορ για την «Ένωση».

Σκόκο και 2-0

Μπορεί ο ΠΑΟΚ να έψαξε την ισοφάριση αλλά μόνο από κάποια στημένα και με τις διεισδύσεις του Ελ Ζαάρ, χωρίς ωστόσο να καταφέρει κάτι. Έτσι, ο Σκόκο διπλασίασε τα τέρματα των γηπεδούχων στο 35’ με ωραίο σουτ στην κίνηση, έπειτα από σέντρα του Γεωργέα κάνοντας το 2-0 το οποίο ήταν και σκορ ημιχρόνου.

Γκολ.. ποίημα και 3-0

Στο 55’ ο Σκόκο πήρε την μπάλα από τον Μίτσελ, πέρασε ανάμεσα από τους Αθανασιάδη και Τσουκαλά από τα αριστερά και με το δεξί πέτυχε ένα πανέμορφο γκολ κάνοντας το 3-0.

Και δοκάρι οι γηπεούχοι!

Οι γηπεδούχοι μπορεί με το 3-0 να καθησύχασαν αλλά δεν σταμάτησαν. Πέντε λεπτά αργότερα, έπειτα από σέντρα του Μάκου από τα δεξιά, ο Μπλάνκο έπιασε με δυσκολία την κεφαλιά, η μπάλα πήρε καμπή και χτύπησε στο αριστερό δοκάρι του ΠΑΟΚ.

Το κερασάκι στην τούρτα ο Δέλλας

Στο 79’ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Γκερέιρο, ο Δέλλας πήρε την κεφαλιά και διαμόρφωσε το τελικό 4-0 για την «Ένωση» κάτω από αποθέωση από τους λιγοστούς φίλους της ΑΕΚ.

ΑΕΚ (Μανόλο Χιμένεθ): Σάχα, Καράμπελας, Ματέος, Δέλλας, Γεωργέας (78' Μανωλάς), Ντιόπ, Μάκος, Μίτσελ, Γκερέιρο (83' Λεονάρντο), Σκόκο, Μπλάνκο

ΠΑΟΚ (Μάκης Χάβος): Κρέσιτς, Σνάουντσνερ (46' Σακελλαρίου), Τσιρίλο, Κοντρέρας, Ετό, Βιτόλο, Τσουκαλάς (65' Αρίας), Σαλπιγγίδης, Φωτάκης, Ελ Ζαρ, Αθανασιάδης

Πηγή: sportsview.gr
Γιώργος Βαρβιτσιώτης