Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Στο Περιστέρι "Ατρόμητος", στον Βόλο;


Με εμφάνιση που θα την ζήλευαν και οι θεωρητικά «μεγάλοι» της ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ατρόμητος νίκησε 2-1 τον Ολυμπιακό Βόλου στο περιστέρι και πλέον η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας θα κριθεί στον Βόλο.

Η ομάδα του Γιώργου Δώνη προηγήθηκε με σκορ 2-0 (Σαγκανόφσκι 9’, Νεμπεγλέρας 61’), αλλά μια κεφαλιά- οβίδα από τον Σανκαρέ στο 79’, «έγραψε» το τελικό 2-1 και έδωσε ελπίδες πρόκρισης στους Βολιώτες.

Ο Γιώργος Δώνης παρέταξε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ομάδα του στον αγωνιστικό χώρο, φροντίζοντας αρχικά να περιορίσει την επιθετική δραστηριότητα των παικτών της ομάδας του Βόλου. Το δεύτερο στάδιο, αφορούσε τις επιθέσεις των δικών του παικτών, οι οποίες ήταν εξαιρετικές και στο 9ο λεπτό, ο Σαγκανόφσκι άνοιξε το σκορ από πάσα του Καμαρά. Οι Περιστεριώτες, προσέχοντας κυρίως τα μετόπισθεν, επέλεξαν τη μέθοδο των αντεπιθέσεων που απέδωσε πολλούς καρπούς.

Έτσι, με τη συμπλήρωση μίας ώρας παιχνιδιού, ο Νεμπεγλέρας έγραψε το 2-0 με εύκολο πλασέ μέσα από την περιοχή. Οι δύο ομάδες έχασαν αρκετές ευκαιρίες, με τους Σφακιανάκη και Μαρτίν από Ατρόμητο και Ολυμπιακό αντίστοιχα, να πετυχαίνουν το δοκάρι. Οι «ερυθρόλευκοι» κατάφεραν στο 79ο λεπτό να πετύχουν το εκτός έδρας γκολ που έψαχναν, με τον Ούμπιντες να στέλνει τη μπάλα στα δίχτυα του Μιχαηλίδη και να αφήνει ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς στο «Πανθεσσαλικό».

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Ατρόμητος (Γιώργος Δώνης): Μιχαηλίδης, Νάστος, Σκόνδρας, Μπαζίνσκι Ολιβέιρα, Νεμπεγλέρας, Σφακιανάκης, Σαρμιέντο, Σαγκανόφσκι, Καμαρά (90' Μελισσάς), Αναστασάκος (88' Μπρίτο)

Στον πάγκο: Καραγκιολίδης, Καραλής, Καραγκούνης, Τάτος, Δάρλας

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Σελεζί, Ζαραδούκας, Ντολεζάι, Σανκαρέ, Άλβαρες, Ρόκας, Μπρέσκα (46' Νέμεθ), Καπετάνος (72' Ακόστα), Ούμπιντες, Μάρτιν (82' Σολάκης)

Στον πάγκο: Ρόκα, Τομάς, Ψυχογιός, Μόνχε, Μπερτόλντι, Αναστασίου, Ροντρίγκεζ

Διαιτητής: Κωνσταντινέας (Μεσσηνίας)
Βοηθοί: Πάνου (Αιτ/νιας), Γούκος (Ηπείρου)
4ος διαιτητής: Αμπάρκιολης (Μακεδονίας)
Γήπεδο: Δημοτικό Περιστερίου

Γιώργος Βαρβιτσιώτης