Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Αποκλειστικό: "Ο μάγκας πρόεδρος που δέρνει κόσμο"


Όποιος έχει λεφτά και «μπράβους» σήμερα όλος ο κόσμος μπορεί να γίνει δικός του, ή τουλάχιστον έτσι πιστεύει. Ας το δούμε αντίθετα, Αν κάποιος είναι «μπράβος» και το αφεντικό του έχει λεφτά, τότε μπορεί να κάνει ότι θέλει.

Τώρα θα πει κάποιος, «αυτά τα ξέρουμε, τίποτα καινούριο;». Υπάρχει λόγος που τα αναφέρουμε όλα αυτά.

Μάρτυρας-θύμα δηλώνει πως γνωστός πρόεδρος ΠΑΕ του επιτέθηκε και τον χτύπησε μαζί με τους «μπράβους» του. Για την ακρίβεια ένας από αυτούς τους ανθρώπους ξεκίνησε την… όλη ιστορία.

Ας πάρουμε τα πράγματα από την αρχή. Σε γνωστό κέντρο νυχτερινής διασκέδασης στο Κολωνάκι βρέθηκε ο συγκεκριμένος πρόεδρος μαζί με την «στρατιά» του. Ένας από αυτούς λοιπόν την «έπεσε» κανονικά σε μία κοπέλα προσφέροντάς της ένα ποτό. Αυτή αρνήθηκε γιατί δεν θεώρησε σωστό να δεχτεί αφού ήταν εκεί με τον σύντροφό της. Ο «μπράβος» επέμενε να κεράσει αλλά η κοπέλα αρνήθηκε ξανά. Στην συνέχεια, αφού έγινε εκνευριστικός «μπήκε στη μέση» ο σύντροφος της κοπέλας για να ζητήσει τον λόγο.

Εκεί «άναψαν» τα αίματα και άρχισαν να πέφτουν οι «ψηλές» με το θύμα να ξυλοφορτώνεται από όλους τους ανθρώπους ασφαλείας αλλά και από τον πρόεδρο που δεν έχασε ευκαιρία να βάλει και αυτός το χέρι του, Το «σκηνικό» συνεχίστηκε και εκτός μαγαζιού ώσπου κάποια στιγμή η κατάσταση ηρέμησε και «μπράβοι» ανάγκασαν το θύμα να ζητήσει συγγνώμη απευθυνόμενος στον πρόεδρο.

Εκείνος το έκανε και η απάντηση που πήρε από τον πρόεδρο ήταν: «και εγώ το ίδιο θα έκανα για την σύντροφό μου» και συνέχισε τονίζοντας «και μην βγει αυτό το γεγονός παραέξω».

Ο μάρτυρας-θύμα έδειξε αηδιασμένος από αυτό που του συνέβη και δήλωσε πως «αν και αγαπώ την ομάδα που έχει αυτόν πρόεδρο, ξενέρωσα πραγματικά».

Τα συμπεράσματα δικά σας….