Κυριακή 13 Μαρτίου 2011

Νίκησε ο Παναθηναϊκός και οι "ουραγοί"


Η αλλαγή του συστήματος του Παναθηναϊκού σε 4-4-2 και η συνύπαρξη Σισέ-Πετρόπουλου στην επίθεση έφερε τη λύση στη μίνι-κρίση και τα ανεπιτυχή αποτελέσματα των «πρασίνων» από το ντέρμπι και μετά. Το «τριφύλλι» νίκησε 3-1 τον Ηρακλή στη Θεσσαλονίκη με τον Γάλλο γίνεται πλέι μέικερ και να σερβίρει δις στον «Πετρό» (4’,51’) και μία στον Χριστοδουλόπουλο (83’). Ο Μαχόπ στο 36’ το γκολ του «Γηραιού».

Ο Ηρακλής μπορεί να βρίσκεται σχετικά μακριά από την επικίνδυνη ζώνη με 32 βαθμούς, αλλά το δύσκολο πρόγραμμα και κυρίως τα ματς με ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είναι πιθανό να του δημιουργήσουν προβλήματα… επιβίωσης. Βέβαια, προέχει για αυτούς το... υποχρεωτικό τρίποντο κόντρα στον Πανιώνιο την επόμενη αγωνιστική.

Το «τριφύλλι» δεν κέρδισε μόνο τρεις βαθμούς από αυτήν την αναμέτρηση, αλλά ακόμη την εξαιρετική παρουσία του Σισέ, ο οποίος έδειξε ότι το ρεπερτόριό του δεν εξαντλείται στο να στέλνει την μπάλα στο… πλεχτό. Κέρδος φυσικά και η εμφάνιση του Πετρόπουλου που… μυρίζοντας ακόμη ναφθαλίνη, έδειξε ότι διαθέτει ακόμη φονικό ένστικτο μπροστά στην αντίπαλη εστία.

ΗΡΑΚΛΗΣ: : Ελευθερόπουλος, Αραμπατζής (69' Ρόμπλες), Λίμα, Παπαστεριανός, Κυριαζής (69' Καϊτά), Ντάνι, Κανακούδης, Μάρα, Μαχόπ (82’ Βουτσιάς), Ζερκά, Επαλέ.

Στον πάγκο: Μπαντής, Στάμου, Σζοτ, Βουτσιάς, Τσίτας.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Τζόρβας, Βύντρα, Σπυρόπουλος (39' Ιωαννίδης), Σαριέγκι (90' Σεϊταρίδης), Καντέ, Ζιλμπέρτο, Καραγκούνης, Κατσουράνης, Μαρίνος, Πετρόπουλος (70' Χριστοδουλόπουλος), Σισέ.

Στον πάγκο: Κοτσόλης, Νίνης, Σιμάο, Κλέιτον.

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τριτσώνης (Αθηνών)
ΒΟΗΘΟΙ: Τάτσης (Ηπείρου), Μπιτσίδης (Θράκης)

ΓΗΠΕΔΟ: Καυτανζόγλειο

------------------------------------------------------------------------------------------------------

Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός Βόλου 2-1


Όταν θέλει μπορεί! Ο Αστέρας Τρίπολης στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων, επικράτησε με σκορ 2-1 του Ολυμπιακό Βόλου χάρη σε ένα γκολ του Μπαρτολίνι στην... εκπνοή και απέδειξε πως η παραμονή στην Σούπερ Λίγκα δεν είναι άπιαστο όνειρο!

Ο Μπαστία με σουτ μέσα από την περιοχή έβαλε μπροστά στο σκορ τους Αρκάδες στο 16’, ο Σολάκης -εκμεταλλευόμενος μια αδράνεια στην αντίπαλη άμυνα- ισοφάρισε με κοντινή κεφαλιά στο 23’ και ο Μπαρτολίνι με τον ίδιο τρόπο στο φινάλε χάρισε μια νίκη - βάλσαμο στους γηπεδούχους


Αστέρας Τρίπολης (Παύλος Δερμιτζάκης): Αναστασόπουλος, Ουριμπάρι, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Αργυρόπουλος (28' Ρούμπιλ), Λαδάκης, Μπαστία, Ουντότζι (34' Φρανκού), Ροζέριο, Αρσενίεβιτς, Παπάζογλου.

Στον πάγκο έμειναν οι: Ντεγκρά, Φορτούνης, Αράς, Ορόθκο, Μαρσέλο.

Ολυμπιακός Βόλου (Μάκης Κατσαβάκης): Γιακούποβιτς, Ρόκας, Ντολεζάι, Τομάς, Σέλεσι, Μπερτόλντι (46' Σανκαρέ), Ακόστα, Αλβαρες, Ουμπίντες, Νέμεθ (68' Ζαραδούκας), Σολάκης.

Στον πάγκο έμειναν οι: Ρόκα, Γκότοβος, Ροντρίγκες, Ψυχογιός.

Διαιτητής: Μήτσιος (Ηπείρου)
Βοηθοί: Φαντόπουλος (Πειραιά), Σωτηρόπουλος (Αχαΐας)
Γήπεδο: Αστέρα Τρίπολης

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πανσερραϊκός-Σκόντα Ξάνθη 2-1

Πραγματοποιώντας πολύ καλή εμφάνιση, ο Πανσερραϊκός, μετά από 13 αγωνιστικές έφτασε στη νίκη με σκορ 2-1 επί της φλύαρης SKODA Ξάνθης που έχασε πολλές ευκαιρίες και έδειξε ότι αν τελικά υποβιβαστεί στη Football League (μαθηματικά ελπίζει ακόμα στην παραμονή) θα το κάνει με ψηλά το κεφάλι. Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την ευκαιρία να κλειδώσουν από τώρα την παραμονή και θα πρέπει να προσέξουν στις τέσσερις αγωνιστικές που απομένουν αν δεν θέλουν να μπλέξουν.

Πανσερραϊκός (Παύλος Δημητρίου): Φερνάντες, Τριανταφύλλου, Παπάζογλου, Βοσκόπουλος, Ντιόγκο, Κάστρο, Ανάκογλου, Μουσικάκης (59΄Σίντιτς), Γεωργιάδης, Πάρκερ, Νταλέ (87' Κόντος)

Στον πάγκο: Ράντμαν, Κέρλα, Παπαδόπουλος, Μάρκοβιτς, Λεοζίνιο

SKODA Ξάνθη (Νίκος Παπαδόπουλος): Γκσπούρνινγκ, Κομμεσίδης (77΄Καριόκα), Βάλλας, Κωστούλας, Τζάγκι, Μπόατενγκ, Αντεφέμι (49΄Βασιλακάκης), Πόι (55΄Κατόνγκο), Μαρσελίνιο, Καζάκης, Σουάνης

Στον πάγκο: Λυμπερόπουλος, Φλίσκας, Στιούαρτ, Γκλέισον,

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάχος (Χίου)

ΒΟΗΘΟΙ: Δημητριάδης (Καστοριάς), Ποντίκης (Πρέβεζας)

ΓΗΠΕΔΟ: Δημοτικό Σερρών


Πηγή: Sportfm.gr

Γιώργος Βαρβιτσιώτης