Τετάρτη 23 Μαρτίου 2011

Το ΣΦΗΚΑSPORTS και το KappaRadio 87,9 σας στέλνουν στο ματς της χρονιάς


Το sfikasports σε συνεργασία με το kapparadio 87,9 σας στέλνει στο ματς της χρονιάς. Μπορέσαμε και εξασφαλίσαμε δυο προσκλήσεις για τον αγώνα βόλεϊ της Α2 Ανδρών ανάμεσα στον Παμβοχαϊκό και τον Φοίνικα Σύρου.

Η δήλωση συμμετοχής είναι πολύ απλή. Απλά μπαίνετε στο facebook και κάνετε ένα like στο ένα ή και στα δυο γκρουπάκια ΣΦΗΚΑSPORTS και FAIRPLAY (KappaRadio 87,9). Το κάθε "γκρουπακι" θα επιλέξει από έναν τυχερό και θα τον στείλει στον "τελικό" που θα διεξαχθεί στις 2/4/11 στο κλειστό γυμναστήριο του Βραχατίου.

Η άνοδος στην Α1 έχει κριθεί και για τις δύο ομάδες, το μόνο που έχει απομείνει να μάθουμε είναι πια ομάδα θα "ανέβει" πρώτη, κατακτώντας έτσι και το πρωτάθλημα της Α2. Αυτό θα κριθεί στο συγκεκριμένο ντέρμπι που θα λάβει χώρα στο Βραχάτι και φυσικά είναι περιττό να πούμε πως όποιος βρεθεί στο γήπεδο θα είναι υπερτυχερός. Η προπώληση των εισητηρίων έχει ήδη ξεκινήσει και αναμένεται να γίνει sold out.

Γι΄αυτό λοιπόν όποιος ενδιαφέρεται να δει από κοντά την ομάδα του Βραχατίου στο ιστορικό αυτό παιχνίδι, μπορεί να δηλώσει συμμετοχή γρήγορα και να μπει στην κλήρωση για δυο προσκλήσεις!

και