Σάββατο 5 Μαρτίου 2011

Η "τζίφρα" του "Ζορρό"!


Μετά το "Mask of Zorro" και το "Legend of Zorro" ήρθε η ώρα να γυριστεί μια ακόμα ταινία με τον ηρωικό μασκοφόρο με την διαφορά πως πρωταγωνιστής πλέον δεν θα είναι ο Antonio Babderas, αλλά ο Ίσμαελ Μπλάνκο.

Μόνο έτσι μπορεί να περιγραφεί το σήριαλ που εκτυλίσεται στο "στρατόπεδο" της ΑΕΚ με τον Αργεντινό άσο.

Η πρόταση απο την ΑΕΚ έγινε

Ο Σταύρος Αδαμίδης κατέθεσε πρόταση η οποία περιλαμβάνει πάγιες αποδοχές 630.000 ευρώ συν μπόνους, συμβόλαιο διάρκειας δυο ετών. Η συγκεκριμένη πρόταση δεν απέχει πολύ από τις επιθυμίες του Μπλάνκο, καθώς ο Αργεντινός είχε ζητήσει έπειτα από την προηγούμενη πρόταση (500.000 και μπόνους), να ανεβούν οι πάγιες αποδοχές του και να πέσουν τα μπόνους. Κάτι που από την πλευρά της ΑΕΚ έγινε, μιας και νέα πρόταση είναι κατά 130.000 ευρώ υψηλότερη από την προηγούμενη.

Τα μπόνους

-150.000 ευρώ για κατάκτηση πρωταθλήματος ή είσοδο στους ομίλους του Champions League
-20.000 ευρώ για κατάκτηση Κυπέλλου
-20.000 ευρώ για συμμετοχή στους ομίλους του Europa League

Ο μάνατζερ την μελέτησε

Ο μάνατζερ του αρχισκόρερ της "Ένωσης" μελέτησε την πρόταση που πήρε στα χέρια του και στην συνέχεια έκανε δηλώσεις στις οποίες φαίνεται πως υπάρχει ικανοποίηση και δύσκολα θα χαλάσει το deal.

«Ξέρουμε και αναγνωρίζουμε πως η ΑΕΚ έκανε μία αξιόλογη πρόταση με βάση τις οικονομικές δυνατότητες. Θα συζητήσουμε και θα αποφασίσουμε. Δεν μπορούμε να ξέρουμε κάτι τώρα όσον αφορά την τελική μας απόφαση. Υπάρχουν και άλλοι παράγοντες για τους οποίους δεν θα αναφερθώ. Πιθανότατα σε λίγες μέρες θα ξέρουμε τι θα γίνει»

Περιμένοντας τον "μαύρο καβαλάρη"

Το μόνο που μένει τώρα είναι η απάντηση του Μπλάνκο, ο οποίος μπορεί να μελετήσει την συγκεκριμένη πρόταση και να την συγκρίνει με άλλες που πιθανον να του έχουν γίνει από διάφορες ομάδες. Πάντως ο φορ του "Δικεφάλου" πολύ δύσκολα θα αρνηθεί την πρόταση αυτή διότι πρώτον είναι αυτό που ήθελε και δεύτερον δεν μπορεί να αφήσει την ΑΕΚ και τον κόσμο της που του έχουν δείξει τέτοια αγάπη και λατρεία. Εξάλλου μην ξεχνάμε πως και ο ίδιος θέλει σαν τρελός να μείνει στην "Ένωση" και οι προτάσεις που του έγιναν από άλλες ομάδες δεν τον ...συγκίνησαν ιδιαίτερα.

Γιώργος Βαρβιτσιώτης