Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

Ήταν καλός, αλλά ηττήθηκε!


Δύσκολη επικράτηση για τη Θήβα επί του πολύ καλού ΠΑΟ Λουτρακίου με 1-0 και επιστροφή της ομάδας της Βοιωτίας στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Η πρώτη χαμένη ευκαιρία για τους γηπεδούχους ήρθε στο 11΄. Το δυνατό σουτ του Παπαδοπούλου απο καλή θέση έξω από την περιοχή, βρήκε στο σώμα του Χατζηνικολη και κατόπιν ο Μαυρελης απομάκρυνε την μπάλλα.

‎Δεύτερη καλή ευκαιρία για την Θήβα όταν σε γυριστό σουτ του Μπινιάκου στο 31΄ η μπάλα βρήκε στο αριστερό δοκάρι του Βουρνάζου και κατέληξε άουτ.

Οι παίκτες του ΑΟΛ αντέδρασαν και δυνατά σουτ των Αποστολάκη στο 39΄και Αντωνίου στο 41΄κατέληξαν στην αγκαλιά του Γενιτσαρίδη.

Με την έναρξη του 2ου ημιχρόνου στην πρώτη επίθεση της Θήβας η μπάλα κατέληξε έξω και ο Διαιτητής κος Κορδολαίμης ενώ έδειξε άουτ, ακολούθησε την υπόδειξη του επόπτη
και έδωσε την μπάλα κόρνερ.
Κατά την εκτέλεσή του ο Αντωνίου έδιωξε με κεφαλιά η μπάλα χτύπησε σε χέρι παίκτη της Θήβας και ο επερχόμενος Καρύδης άνοιξε το σκορ για την Θήβα.
Στο 62΄ καρφωτή κεφαλιά του Χρυσαφίδη από καλή θέση πάνω στον Γενιτσαρίδη.

Γενικά στο 2ο ημίχρονο χάθηκε ο ρυθμός του παιχνιδιού, με πολλές καθυστερήσεις από τους γηπεδούχους, διαμαρτυρίες με το παραμικρό, ο εκνευρισμός ήταν διάχυτος με αποτέλεσμα στο 60΄
να αποβληθεί ο νέος Τεχνικός Διευθυντής του ΑΟ Θήβα, Σπύρος Δημόπουλος και να δεχθούν κίτρινες κάρτες οι Κώτσαλας στο 47΄, Περιάλης στο 80΄, Τσήμας στο 90΄, Φύτρος και Γκαράνης στο 90΄+.
Για τον ΑΟΛ δέχθηκε κίτρινη κάρτα ο Αποστολάκης στο 25΄ για διαμαρτυρία.

Τελικό σκορ στην Θήβα μετά από πεντάλεπτη καθυστέρηση 1-0.
Άψογη η διαιτησία του κου Κορδολαίμη και των βοηθών του που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια από όλο το ΔΣ του ΠΑΟΛ που παραβρέθηκε σήμερα στην Θήβα.

ΑΟ Θηβα: Γενιτσαρίδης, Ζυγογιάννης, Πέρρος, Καρύδης, Καραμπετιάν, Φύτρος, Νταφόπουλος (75΄Γκαράνης), Κωτσάλας, Μπινιάκος (90΄Πανουργιάς), Παπαδόπουλος (54¨Κατσογιάννης), Περιάλης.

ΑΟΛ: Βουρνάζος, Χατζηνικολής, Παινέσης (67΄Μούτσος), Βουτσινάς, Μαυρέλης, Τσάτσος, Αντωνίου, Αποστολάκης (74΄Τσουμάνης), Χρυσαφίδης, Νάστος (81 Γεώργαρης), Σακελλαρίου


Γιώργος Βαρβιτσιώτης