Τρίτη 29 Μαρτίου 2011

"Καθαρίζουν" Παππάς και Νοτιάς


Οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς αποφάσισαν να βάλουν το… χέρι στην τσέπη και το ζήτημα της αδειοδότησης για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φαίνεται να έχει θετική κατάληξη.

Η αρχή πραγματοποιήθηκε από τον Πέτρο Παππά, ο οποίος έκανε πράξη της υπόσχεση του προς τον Σταύρο Αδαμίδη και εχθές έδωσε τα δύο εκατομμύρια ευρώ που του αναλογούσαν. Ακολούθως, ο Νίκος Νοτιάς συμφώνησε να στείλει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αντιστοιχούσαν στο δικό του ποσοστό (2,5 από τα 3,1 εκατ. ευρώ).

Έτσι, συγκεντρώθηκαν τα 4,5 από τα 5,1 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος με τους απαραιτήτους διακανονισμούς απέναντι στους πιστωτές της η ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι την Πέμπτη. Αυτός ο φάκελος θα της εξασφαλίσει το… πράσινο φως για την επόμενη περίοδο.

Δεν λύνονται τα προβλήματα

Μπορεί να μπήκε ένα σημαντικό ποσό στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία, αλλά δεν λύνονται τα προβλήματα της επόμενης μέρας, αφού θα πρέπει να βρεθούν μέχρι τον Ιούνιο αλλά 4,5 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν οι οφειλές από τους διακανονισμούς που έγιναν τώρα, αλλά και οι κινήσεις για την αγωνιστική ενίσχυση της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Νοτιάς, όπως δηλώνει, θα παραμείνει στην ΠΑΕ λόγω και της κατασκευής του προπονητικού κέντρου από τον ίδιο, ωστόσο επιθυμεί και την είσοδο νέων επενδυτών, εκτός από την παραμονή του Πέτρου Παππά.

Συνέντευξη Τύπου από Αδαμίδη

Συνέντευξη Τύπου ετοιμάζεται να παραχωρήσει ο Σταύρος Αδαμίδης την Παρασκευή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με σκοπό να καλέσει επιχειρηματίες να βοηθήσουν αλλά και να πληροφορηθούν οι φίλοι της ΑΕΚ την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Πηγή: sday.gr

Γιώργος Βαρβιτσιώτης