Τρίτη 15 Μαρτίου 2011

..και ο κατήφορος συνεχίζεται


Μετά από 25 αγωνιστικές ο Παναρκαδικός πέτυχε την πρώτη του εκτός έδρας νίκη στο φετινό πρωταθλημα της Δ' Εθνικής, επικρατώντας στο Κιάτο του Πέλοπα με 1-0.

Ο Παναρκαδικός είχε καλή απόδοση τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο και κατάφερε να πάρει τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Το μοναδικό γκολ του αγώνα πέτυχε μόλις στο 5ο λεπτό ο Σπύρος Λαγός.Ο Κοσκολός μετά από μια ωραία ενέργεια τροφοδότησε τον Σπύρο Λαγό, που με ωραίο σουτ νίκησε τον τερματοφύλακα του Πέλοπα Κιάτου.Στη συνέχεια, οι παίκτες του Παναρκαδικού έπαιξαν δυνατά, πειθαρχημένα και με πάθος, κράτησαν τις γραμμές τους και το υπέρ τους σκορ.

Αυτή ήταν η δεύτερη νίκη για τον Παναρκαδικό στα τελευταία τρία ματς και έτσι η ομάδα της Αρκαδίας ξέφυγε από την τελευταία θέση όπου πλέον βρίσκεται ο Πέλοπας.

Διαιτητής ο Μιχελής από τον Πειραιά, με βοηθούς τους Βλαντή και Γαλάνη.

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ (ΠΑΠΑΣΗΜΑΚΗΣ):

Χασανμνπελάϊ, Ροθώνης, Μουρτζάκης, Στασινόπουλος, Αντωνόπουλος, Παπαδημητρίου, Λίλιος, Σέγγας, Χουσελάς (55΄Πετρόπουλος), Μπαλτζής, Μιχαλόπουλος (69΄Σαμανίδης).

ΠΑΝΑΡΚΑΔΙΚΟΣ(ΜΑΥΡΕΑΣ):

Γεωργακόπουλος, Τσιόγκας (67΄ Ι. Λαγός), Μπεντεβής, Κωστάκης, Καλογιαννίδης, Κοσκολός, Ιωάννου, Δήμος, Τζιαννής (52΄Μπακογιαννάκης), Σπ. Λαγός, Σωπιάδης (87΄Κουλόπουλος).


Γιώργος Βαρβιτσιώτης