Οι νικητές του διαγωνισμού


Ο Βαγγέλης Δανιήλ και ο Κώστας Μενούνος είναι οι δύο τυχεροί που θα παρακολουθήσουν από κοντά το ματς Παμβοχαϊκός-Φοίνικας Σύρου το Σάββατο 2 Απριλίου 2011.

Συγχαρητήρια λοιπόν στους δύο τυχερούς και ευχόμαστε να δουν ένα ωραίο παιχνίδι.

Παράλληλα να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα του Βραχατίου , τον Παμβοχαϊκό και να ευχαριστήσουμε την διοίκηση και περισσότερο τον Κεφωκέρη Θωμά που μας προσέφερε τις δύο προσκλήσεις.

Καλή επιτυχία!

Περισσότερα

Ήταν άτυχη!


Κι όμως παίχθηκε και μπάλα στη Ριζούπολη, στο περιθώριο όσων εκτυλίχθηκαν στην εξέδρα στο ξεκίνημα του αγώνα. Εκεί, η Κόρινθος κρατούσε για 93 λεπτά μέσα στα χέρια της μια μεγάλη νίκη στο ντέρμπι της ημέρας. Τελικά, ο Απόλλωνας κατόρθωσε σε νεκρό χρόνο να φέρει το παιχνίδι στα ίσια με πέναλτι που δόθηκε σε ανατροπή του Τσιλιγκίρη από τον Φραγκάκη και εκτέλεσε εύστοχα οΒέρμπης. Οπως και να έχει, πάντως, και οι δύο ομάδες με το ισόπαλο αποτέλεσμα είδαν τις ελπίδες τους για άνοδο να εξανεμίζονται.

Απόλλων Σμύρνης (Νίκος Καρούλιας): Κόης, Στρόμπουλος, Κύργιας, Κωνσταντίνου (75' Καραδέμητρος), Θωμάς (65' Λαζανάς), Βέρμπης, Κατράνας, Βλάχος, Σουλελές (46' Ταχμαζίδης), Τσιλιγκίρης, Κρουσταλλέλης.

Κόρινθος (Νίκος Κουρμπανάς): Δημαράκης, Χουστουλάκης, Παπαευθυμίου, Σπυρόπουλος, Ψυχογιόπουλος, Ντόμας, Ζάρκος, Αράπογλου (68' Φραγκάκης), Παυλίδης (91' Παππάς Σπ.), Δημητριάδης, Καφαντάρης (77' Τσουλάκος).


ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τσαγκαράκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ: Τσιαλογιάννης (Αν. Αττικής), Τραχάνης (Δ. Αττικής)
ΚΙΤΡΙΝΕΣ:
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:


Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα

Μηδέν εις το "πηλίκο"!


Σε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, η εθνική μας αναδείχθηκε ισόπαλη χωρίς τέρματα στο φιλικό παιχνίδι με την Πολωνία στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η εθνική μας δεν απέδωσε τα αναμενόμενα με αποτέλεσμα να μην καταφέρει να πάρει την νίκη η οποία ήταν πολύ σημαντική για την βαθμολογία μας στην κατάταξη ενόψει της κλήρωσης του Ιουνίου για τα προκριματικά του παγκοσμίου κυπέλλου της Βραζιλίας.

Μέτριο το πρώτο μέρος

Χωρίς πολλές συγκινήσεις ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος στο «Γ. Καραϊσκάκης» με τις δύο ομάδες να υποκύπτουν σε αρκετά λάθη στην μεσαία γραμμή.

Ωστόσο η εθνική μας ομάδα λίγο πριν την εκπνοή έφτασε δύο φορές πολύ κοντά στο τέρμα.

Αρχικά με τον Μήτρογλου πέντε λεπτά πριν το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή. Ο παίκτης του Ολυμπιακού βρέθηκε τετ α τετ με τον τερματοφύλακα της Πολωνίας, όμως δεν κατάφερε να τον νικήσει.

Νέα τεράστια ευκαιρία θα χάσει η Ελλάδα με δημιουργό αυτή την φορά τον Μήτρογλου και τελικό αποδέκτη τον Παντελή Καφέ. Ο Μήτρογλου βρέθηκε από αριστερά και έκανε τη σέντρα, μετά από απομάκρυνση της μπάλας αυτή έφτασε στον Καφέ, όμως το σουτ του από το ύψος της μεγάλης περιοχής έστειλε τη μπάλα αρκετά άουτ.


Πολύ κακή η επανάληψη

Ενώ το πρώτο μέρος αν και ξεκίνησε με τους χειρότερους «οιωνούς» όσο αφορά το θέαμα, το τέλος άφησε πολλές υποσχέσεις για την επανάληψη.

Ωστόσο οι δύο ομάδες όσο πέρναγε η ώρα έδειχναν να ρίχνουν ακόμα περισσότερο την απόδοση τους. Η εθνική μας δεν είχε κίνηση και δεν μπόρεσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία των φιλοξενουμένων, οι οποίοι δεν απείλησαν ιδιαιτέρα.

Η τεράστια ευκαιρία στο παιχνίδι ήρθε λίγα δευτερόλεπτα πριν την λήξη της αναμέτρησης. Ο Σωτήρης Νίνης εκτέλεσε ένα κόρνερ, η μπάλα μετά από μια κεφαλιά βρέθηκε στον Βύντρα ο οποίος ήταν μόνος με τον τερματοφύλακα της Πολωνίας, ωστόσο ο παίκτης του Παναθηναϊκού δεν έβαλε σωστά το σώμα του με αποτέλεσμα η μπάλα να πάει πάνω από τα δοκάρια.

Πηγή: sportsview.gr

Περισσότερα

Θα την διώξει από το σπίτι της!


Ο Παναθηναϊκός, έκανε για ακόμη μία φορά το χρέος του στο ΟΑΚΑ μπροστά στους 19.000 και πλέον οπαδούς του, και κέρδισε για δεύτερη συνεχή φορά την Πρωταθλήτρια Ευρώπης Μπαρτσελόνα, με 76-74.

Το ματς, καθ’ όλη την διάρκειά του ήταν ντέρμπι, ωστόσο το «τριφύλλι» είχε τις περισσότερες φορές το προβάδισμα στο σκορ. Οι παίχτες του Ομπράντοβιτς, μπορεί να μην πραγματοποίησαν την «αλάνθαστη» εμφάνιση, αλλά σε τέτοια ματς, οποίος έχει το περισσότερο πάθος και ζήλο κερδίζει. Και αυτά ακριβώς είχαν όλοι όσοι αγωνίστηκαν για την ομάδα του «Ζοτς».

Κορυφαίος όλων για πολλοστή φορά φέτος, ποιος άλλος, ο αρχηγός των «πρασίνων» Δημήτρης Διαμαντίδης. Ο 31χρονος point guard, όχι απλώς ήταν πρώτος σκόρερ του αγώνα με 18 πόντους, αλλά ήταν αυτός που με 8 ασίστ δημιουργούσε και για τους συμπαίχτες του. Ο «Καστοριανός» διεθνής επίσης, περιόρισε τον μεγάλο super star της «Μπάρτσα» Ναβάρο στους 9 πόντους και ήταν αυτός που στο τελευταίο λεπτό όπου η μπάλα ζύγιζε «τόνους», ήταν ψύχραιμος τόσο στις βολές, όσο και στις υπόλοιπες ενέργειες του(εκτός από μία λάθος πάσα). Χρήσιμη και η συνεισφορά του Μάικ Μπατίστ που είχε 12 πόντους, 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Μάλιστα, ο 33χρονος πλέον Αμερικανός, ήταν αυτός που στα τελευταία 40 δευτερόλεπτα του αγώνα, έβγαλε τις 2 καθοριστικότατες άμυνες του αγώνα!(1 τάπα, 1 κλέψιμο)

Για τους «μπλαουγκράνα», πολύ καλό παιχνίδι έκανε ο Ρίκι Ρούμπιο με 16 πόντους, 4 ριμπάουντ, 2 κλεψίματα και 3 ασίστ.

Πλέον όλοι στο Παναθηναϊκό, θέλουν πάση θυσία τη νίκη την Πέμπτη, για να πουν «αντίο» στην οικοδέσποινα του φετινού final 4, και να ταξιδέψουν με μόνο στόχο το 6ο τους «αστέρι»

Δεκάλεπτα: 16-13, 33-29, 55-49, 76-74.

Παναθηναϊκός (Ζέλικο Ομπράντοβιτς): Τέπιτς, Μάριτς, Περπέρογλου 3, Μπατίστ 12 (6 ριμπ.), Φώτσης 10 (6 ριμπ.), Σάτο 6, Νίκολας 13, Τσαρτσαρής 6 (7 ριμπ.), Διαμαντίδης 18 (7 ασίστ), Βουγιούκας 2, Καλάθης 6, Καϊμακόγλου.

Μπαρτσελόνα (Τσάβι Πασκουάλ): Σάδα, Ρούμπιο 16, Λάκοβιτς 13, Ναβάρο 9, Πέροβιτς, Βάσκεθ 6 (11 ριμπ.), Ίνγκλες 2, Εντόνγκ 3, Μόρρις 10, Λόρμπεκ 1, Άντερσον 12, Γκριμάου 2.

Πηγή: sportsview.gr

Περισσότερα

Άστο καλύτερα!


Μπορεί να μην πραγματοποίησε τόσο «άθλια» εμφάνιση ανάλογη της περασμένης Πέμπτης στο ΣΕΦ, ωστόσο ο Ολυμπιακός δεν κατάφερε να κερδίσει την Σιένα ούτε στη Τοσκάνη. Οι Ιταλοί, επικράτησαν με τελικό σκορ 81-72, και πλέον έχουν το πάνω χέρι σε ότι σχετίζεται με την πρόκριση στο final 4 της Βαρκελώνης μιας και έκαναν το υπέρ τους 2-1 στη σειρά.

Ο Ολυμπιακός, μπορεί να μην εντυπωσίασε στο πρώτο ημίχρονο, είχε όμως θετική παρουσία και «κρατιόταν» κοντά στην διεκδίκηση του ματς. Το τρίτο δεκάλεπτο όμως ήταν εφιαλτικό για τους παίχτες του Ντούσαν Ίβκοβιτς, μιας και εξαιτίας των πολλών ανίατων λαθών τους αλλά και των χαμένων ριμπάουντ, οι γηπεδούχοι έκαναν επιμέρους σκορ 21-13. Προσπάθησε να μαζέψει τα… ασυμμάζευτα η πειραϊκή ομάδα στο τέταρτο και τελευταίο δεκάλεπτο αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει στους 7 πόντους τη διαφορά, 2 και κάτι πριν το τέλος του αγώνα(77-70).

Για τους νικητές, ο κορυφαίος ήταν ο πρώην ΝΒΑer, Μάρκο Γιάριτς με 24 πόντους 4 ριμπάουντ και 3 ασίστ, ενώ πολύ καλή παρουσία είχαν για ακόμη μια φορά οι Λαβρίνοβιτς και Καουκένας που πέτυχαν από 15 πόντους. Για την ελληνική ομάδα, το κουπί στην επίθεση τράβηξαν οι Νεστέροβιτς με 16 και Σπανούλης με 15.

Αυτό που προβληματίζει ωστόσο, δεν είναι το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» μειονεκτούν στις νίκες της σειράς, αλλά το γεγονός ότι δείχνουν αδιάφοροι και πολύ νευρικοί μέσα στο παιχνίδι τους. Το δύσκολο δεν είναι να κάνει το «come back” ο Ολυμπιακός, το δύσκολο είναι να καταφέρει να…., «ξυπνήσει» και να παίξει σύμφωνα με τις δυνατότητές του.Τέλος, αξίζει να αναφερθεί η πολύ "καυτή" ατμόσφαιρα που επικρατούσε στο γήπεδο της Σιένα για ακόμα ένα ματς της.

Την προσεχή Πέμπτη, θα δούμε αν μπορεί να αλλάξει κάτι…

Τα δεκάλεπτα: 21-14, 39-37, 60-50, 81-72.

ΣΙΕΝΑ (Πιανιτζιάνι): Ζήσης 4, Χέρστον 2, Καραρέτο, Ράκοβιτς 5,Λαβρίνοβιτς 15 (3), Καουκένας 15 (1), Μικελόρι 2, Ακιντέλε, Γιάριτς 24 (2), Στόουνρουκ 3 (1), Μος 11

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Ίβκοβιτς): Παπαλουκάς 8, Νεστέροβιτς 16, Σπανούλης 15 (1), Μπουρούσης, Μαυροκεφαλίδης 6, Νίλσεν 5 (1), Παπανικολάου 6 (2), Έρτσεγκ, Τεόντοσιτς 2, Χαλπερίν 5(1), Γκόρντον 9.

Πηγή: sportsview.gr

Περισσότερα

"Καθαρίζουν" Παππάς και Νοτιάς


Οι Πέτρος Παππάς και Νίκος Νοτιάς αποφάσισαν να βάλουν το… χέρι στην τσέπη και το ζήτημα της αδειοδότησης για τη συμμετοχή της ΑΕΚ στη Σούπερ Λίγκα και τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις φαίνεται να έχει θετική κατάληξη.

Η αρχή πραγματοποιήθηκε από τον Πέτρο Παππά, ο οποίος έκανε πράξη της υπόσχεση του προς τον Σταύρο Αδαμίδη και εχθές έδωσε τα δύο εκατομμύρια ευρώ που του αναλογούσαν. Ακολούθως, ο Νίκος Νοτιάς συμφώνησε να στείλει το μεγαλύτερο μέρος των χρημάτων που αντιστοιχούσαν στο δικό του ποσοστό (2,5 από τα 3,1 εκατ. ευρώ).

Έτσι, συγκεντρώθηκαν τα 4,5 από τα 5,1 εκατ. ευρώ που απαιτούνταν προκειμένου να συμπληρωθεί ο φάκελος με τους απαραιτήτους διακανονισμούς απέναντι στους πιστωτές της η ΠΑΕ ΑΕΚ μέχρι την Πέμπτη. Αυτός ο φάκελος θα της εξασφαλίσει το… πράσινο φως για την επόμενη περίοδο.

Δεν λύνονται τα προβλήματα

Μπορεί να μπήκε ένα σημαντικό ποσό στα «κιτρινόμαυρα» ταμεία, αλλά δεν λύνονται τα προβλήματα της επόμενης μέρας, αφού θα πρέπει να βρεθούν μέχρι τον Ιούνιο αλλά 4,5 εκατ. ευρώ για να καλυφθούν οι οφειλές από τους διακανονισμούς που έγιναν τώρα, αλλά και οι κινήσεις για την αγωνιστική ενίσχυση της ΠΑΕ.

Ο Νίκος Νοτιάς, όπως δηλώνει, θα παραμείνει στην ΠΑΕ λόγω και της κατασκευής του προπονητικού κέντρου από τον ίδιο, ωστόσο επιθυμεί και την είσοδο νέων επενδυτών, εκτός από την παραμονή του Πέτρου Παππά.

Συνέντευξη Τύπου από Αδαμίδη

Συνέντευξη Τύπου ετοιμάζεται να παραχωρήσει ο Σταύρος Αδαμίδης την Παρασκευή ή στις αρχές της επόμενης εβδομάδας με σκοπό να καλέσει επιχειρηματίες να βοηθήσουν αλλά και να πληροφορηθούν οι φίλοι της ΑΕΚ την δύσκολη οικονομική κατάσταση που επικρατεί.

Πηγή: sday.gr

Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα

Όλο το ποδόσφαιρο της Κορινθίας...


Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Α/Α Ομάδες Τέρματα Βαθμοί

1 ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ 58 - 10 66

2 ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 57 – 14 65

3 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 49 – 31 44

4 ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 46 – 40 37

5 ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 39 – 33 37

6 ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 37 – 28 34

7 ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ 38 – 48 30

8 ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ 32 – 39 30

9 ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ 29 – 33 30

10 ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ 31 – 33 28

11 ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ 25 – 40 25

12 ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 33 – 47 23

13 ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ 33 - 54 23

14 ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 32 – 39 23

15 ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 23 - 44 22

16 ΑΓ. ΘΕΟΔΩΡΟΙ 24 - 39 18


* Ο Ηρακλής Λεχαίου έχει ένα μηδενισμό



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 24ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ 2-0

ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ – ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ 1-3

ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ – ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ 2-1

ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ – ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ 1-2

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 2-0

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ 1-1

ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ 4-2

ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ 0-0


ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΔΕΡΒΕΝΙΟΥ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΛΕΧΑΙΟΥ

ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ – ΣΠΑΘΟΒΟΥΝΙ

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ – ΣΑΡΩΝΙΚΟΣ ΓΑΛΑΤΑΚΙΟΥ

ΔΑΦΝΗ ΕΞΑΜΙΛΙΩΝ – ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙΟΥ

ΠΑΣ ΚΛΕΝΙΑ – ΗΡΑΚΛΗΣ ΞΥΛΟΚΑΣΤΡΟΥ

ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΠΕΡΙΓΙΑΛΙΟΥ – ΠΑΝΕΥΡΩΣΤΙΝΙΑΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΑΝΣΟΛΥΓΕΙΑΚΟΣ

ΑΕΤΟΣ ΚΡΥΟΝΕΡΙΟΥ – ΙΣΘΜΙΑΚΟΣ

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ



Α’ ΟΜΙΛΟΣ


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

Α/Α Ομάδες Τέρματα Βαθμοί

1 ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ 55 – 25 50

2 ΚΥΨΕΛΟΣ 63 – 12 48

3 ΑΟ ΣΟΛΟΜΟΥ 50 - 19 48

4 ΑΟΦ ΠΑΟΚ 38 – 18 42

5 ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ 39 – 28 40

6 ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡ. 45 – 31 36

7 ΤΕΝΝΕΑΤΗΣ 32 – 35 31

8 ΠΡΟΟΔΟΣ AΓ. ΒΑΣΙΛ. 35 – 37 30

9 ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 25 – 23 29

10 ΑΟ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ 35 – 31 27

11 ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 33 – 37 24

12 ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 25 – 37 23

13 ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ 15 – 78 6

14 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 6 – 72 3



• Ο Σολομός και ο Εθνικός Ξυλοκέριζας ξεκίνησαν με -2

• Ο Κύψελος έχει ένα μηδενισμό

• Αστέρας Στεφανίου και Ολυμπιακός Κορίνθου έχουν αποχωρήσει από το πρωτάθλημα



ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 22ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

ΣΟΛΟΜΟΣ – ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ 3-0 α.α.

ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ 3-0

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ 0-3 α.α.

ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ – ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ 4-3

ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ – ΠΑΟΚ 3-2

ΠΕΡΑΧΩΡΑ – ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ 2-2

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ ΚΥΨΕΛΟΣ 1-0



ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΚΥΨΕΛΟΣ – ΑΛΜΠΑΤΡΟΣ ΚΟΡΦΟΥ

ΑΕΤΟΣ ΑΓΓΕΛΟΚΑΣΤΡΟΥ – ΤΕΝΕΑΤΗΣ ΑΘΙΚΙΩΝ

ΠΑΟΚ – ΣΟΛΟΜΟΣ

ΕΘΝΙΚΟΣ ΞΥΛΟΚΕΡΙΖΑΣ – ΑΡΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΓΑΛΑΖΙΟΙ ΝΕΟΙ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ

ΑΣΤΕΡΑΣ ΣΤΕΦΑΝΙΟΥ – ΠΡΟΟΔΟΣ ΑΓΙΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

ΑΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑ

Β’ ΟΜΙΛΟΣ



ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ


Α/Α Ομάδες Τέρματα Βαθμοί

1 ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ 84 - 10 56

2 ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 65 - 21 56

3 ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ 42 – 36 38

4 ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06 34 – 24 35

5 ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ 52 – 45 33

6 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 48 – 44 33

7 ΑΟ ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΥ 41 – 28 32

8 ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 43 – 33 31

9 ΑΠΕΣΣΑΣ 35 – 47 27

10 ΑΟ ΛΥΚΟΠΟΡΙΑΣ 24 – 47 26

11 ΑΡΗΣ ΑΡΧ. ΚΟΡΙΝΘΟΥ 31 – 55 17

12 ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 20 – 50 17

13 Π.Γ.Σ. ΚΟΡΙΝΘΟΣ 24 – 63 16

14 ΑΡΑΤΟΣ 20 - 52 15




ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 21ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ


ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ – ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ 4-0

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ 0-1

ΑΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ 1-1

ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ – ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ 5-2

ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ 1-2

ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ – ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ 3-1

ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006 – ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ 0-0





ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΝΕΟΙ ΣΤΙΜΑΓΚΑΣ – ΠΑΝΚΑΜΑΡΙΑΚΟΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΠΕΤΡΙΟΥ – ΠΑΝΝΕΜΕΑΤΙΚΟΣ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΙΑΤΟΥ – ΠΓΣ Η ΚΟΡΙΝΘΟΣ

ΑΡΑΤΟΣ ΒΑΣΙΛΙΚΟΥ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΩ ΔΙΜΗΝΙΟΥ

ΛΥΚΟΠΟΡΙΑ – ΑΠΕΣΣΑΣ ΧΑΛΚΙΟΥ

ΑΣΠΡΟΚΑΜΠΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΑΣΣΟΥ

ΑΡΗΣ ΑΡΧΑΙΑΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ – ΚΟΡΙΝΘΟΣ 2006


Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα

Τέλος ο Πετρινιώτης!


Παρελθόν απο την τεχνική ηγεσία του ΑΟΛ αποτελεί ο Χρήστος Πετρινιώτης.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 29/03

Το Δ.Σ του Π.Α.Ο Λουτράκι ανακοινώνει τη λύση της συνεργασίας με τον προπονητή κ. Χρήστο Πετρινιώτη.

Το Δ.Σ της ομάδας ευχαριστεί τον κ. Πετρινιώτη για την προσφορά του και την πολύ καλή συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του σταδιοδρομία.

Θέση προπονητή στην ομάδα αναλαμβάνει έως το τέλος του πρωταθλήματος ο κ. Γιάννης Νούλας ο οποίος έως σήμερα εκτελούσε καθήκοντα Βοηθού προπονητή και γυμναστή.

Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα

Ηττήθηκε, αλλά θα το παλέψει!


Την ήττα με 2-1 γνώρισε ο ΑΟΛ από την Ένωση Μιδέας για τον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής. Τίποτα όμως δεν έχει τελειώσει για την ομάδα του Λουτρακίου καθώς με συνεχή θετικά αποτελέσματα μπορεί να παραμείνει στην κατηγορία.

Το πρώτο ημίχρονο ξεκίνησε με την ομάδα του Λουτρακίου να πιέζει και να ανοίγει πολύ νωρίς το σκορ μόλις στο 5' με τον Αποστολάκη παγώνοντας τους οπαδούς των γηπεδούχων. Η συνέχεια όμως δεν ήταν ανάλογη και στο 35' ο Δερμιτζάκης ισοφάρισε σε 1 - 1 με απευθείας εκτέλεση φάουλ το οποίο ήταν και το σκορ του ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος τα πράγματα δεν άλλαξαν και στο 65' ο ίδιος παίκτης με δυνατό σουτ μέσα από την μεγάλη περιοχή διαμόρφωσε το τελικό 2 - 1. Στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού αποβλήθηκαν δύο παίκτες των φιλοξενούμενων λόγω διαμαρτυρίας. Συγκεκριμένα, ο Μαυρέλης αποχώρησε από τον αγωνιστικό χώρο, καθώς δέχτηκε δεύτερη κίτρινη κάρτα, ενώ ο Μούτσος είδε απευθείας την κόκκινη.

Συνθέσεις:

Ένωση Μιδέας: Κατραχανάκης, Μαρίνης, Ατζαμίδης, Μπόμπος, Γκολέμης (20’ Μήτρου), Καραμάνος, Αγγελόπουλος (83’ Δρούλιας), Καλιαμούτος (46’ Μπούρας), Σταυριανόπουλος, Δερμιτζάκης, Καραγκούνης.

ΠΑΟ Λουτρακίου: Παναγιωτόπουλος, Χατζηνικολής, Τενέσης (75’ Γκαρμίρης), Βουτσινάς, Μαυρέλης, Τσάτσος, Αντωνίου, Σακελλαρίου (73’ Μούτσος), Αποστολάκης, Νάστος, Τσουμάνης (58’ Χρυσαφίδης).

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



Θέση Ομάδα Αγ Βαθμοί N-I-H Γκολ

1 Αστέρας Μαγούλας 26 63 20-3-3 59-14

2 Ένωση Μιδέας 25 57 18-3-4 46-15

3 Θήβα 26 56 17-6-3 39-14

4 Λουκισίων Α.Ο. 25 42 12-6-7 34-16

5 Δάφνη Ερυθρών 25 40 12-4-9 31-22

6 Πόρος 26 39 10-9-7 34-26

7 Βρασιές 25 39 11-6-8 32-27

8 Παναργειακός 25 37 10-7-8 33-29

9 Χαλκίδα 25 36 10-6-9 27-25

10 Πανναυπλιακός 25 32 9-5-11 24-34

11 ΠΑΟ Λουτράκι 25 29 7-8-10 31-34

12 Παναρκαδικός 26 25 7-4-15 24-48

13 ΑΕΚ Ερμιονίδας 26 24 6-6-12 36-49

14 Αιας Παραλίας Ασπροπύργου 25 23 6-5-14 17-37

15 Πέλοπας Κιάτου 26 21 5-6-15 26-51

16 Δήλεσι 26 19 4-5-15 17-43

17 Αστέρας Δρεπάνου 25 19 5-4-17 24-52





Αποτελέσματα



Αστέρας Μαγούλας – Παναυπλιακός 6-1

ΑΕΚ Ερμιονίδας – Πέλοπας Κιάτου 1-3

Δάφνη Ερυθρών - Αστέρας Δρεπάνου 5-1

Δήλεσι – Παναρκαδικός 1-2

Λουκισίων Α.Ο. – Χαλκίδα 2-0

Θήβα – Πόρος 2-0

Παναργειακός – Αίας Παραλίας Ασπροπύργου 4-0

Ένωση Μιδέας – ΠΑΟ Λουτράκι 2-1





Επόμενοι αγώνες



Χαλκίδα – Παναργειακός

Πέλοπας Κιάτου – Δήλεσι

ΑΕΚ Ερμιονίδας – Αστέρας Μαγούλας

Βρασιές – Ένωση Μιδέας

Αιας Παραλίας Ασπροπύργου – ΠΑΟ Λουτράκι

Πανναυπλιακός – Δάφνη Ερυθρών

Αστέρας Δρεπάνου – Λουκισίων Α.Ο.

Παναρκαδικός – Θήβα

Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα

Επιτέλους νίκησε!


Άργησε, αλλά τελικά πήρε μια νίκη μετά από πάρα πολύ καιρό ο Πέλοπας Κιάτου κόντρα στο Κρανίδι με 3-1 εκτός έδρας για τον 7ο όμιλο της Δ’ Εθνικής.

Το σκορ άνοιξε πολύ νωρίς, μόλις στο 5' ο Σέγγας. Η ομάδα του Κρανιδίου προσπάθησε να αντιδράσει αλλά η μπάλα σταμάτησε 2 φορές στο δοκάρι. Ωστόσο η χαρά για τους φιλοξενούμενους δεν κράτησε πολύ αφού στο 20' ο Τζώρτζης ισοφάρισε για τους γηπεδούχους. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπαλτζής, ο μοιραίος παίκτης του Πέλοπα στο τελικό με το χαμένο πέναλτι, πέτυχε το 2 - 1 δίνοντας ξανά προβάδισμα στους Κιατανιώτες.

Στο δεύτερο ημίχρονο το Κρανίδι προσπάθησε να ισοφαρίσει με μοναδική αξιόλογη φάση στο 68' με τον Μπουγιούρα ο οποίος σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του Γκιζά που δεν μπόρεσε να πετύχει το 2-2, το οποίο θα άλλαζε τα δεδομένα της αναμέτρησης. Έτσι στο 72' ο Μπαλτζής πάλι πέτυχε το 3 - 1 σκοτώνοντας την ομάδα του Κρανιδίου δίνοντας παράλληλα την νίκη στην ομάδα του μετά από πάρα πολύ καιρό.

Οι δύο ομάδες βρίσκονται μακριά από την ζώνη της σωτηρίας, καθώς το Κιάτο ανέβηκε στους 21 βαθμούς, ενώ το Κρανίδι έμεινε στους 24.

Συνθέσεις:

Α.Ε. Κρανιδίου: Λάμπρου, Γιαννούκαρης, Νικεδήμας Δ., Κοξίδης, Τσιρτσίκος (88’ Γαλανόπουλος), Χρήστου, Δεημέζης (84’ Αλεξάνδρου), Κυρτάκης, Μπουγιούρας, Τζώρτζης, Νικεδήμας Α. (62’ Κρητικός).

Πέλοπας Κιάτου: Γκιζάς, Κοντάκης (55’ Κελλάρης), Μπούκης, Στασινόπουλος Δ., Παπαβασιλείου, Παπαδημητρίου, Σελλάς, Μανιώτης, Χουσελάς, Μπαλτζής, Σέγγας.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ



Θέση Ομάδα Αγ Βαθμοί N-I-H Γκολ

1 Αστέρας Μαγούλας 26 63 20-3-3 59-14

2 Ένωση Μιδέας 25 57 18-3-4 46-15

3 Θήβα 26 56 17-6-3 39-14

4 Λουκισίων Α.Ο. 25 42 12-6-7 34-16

5 Δάφνη Ερυθρών 25 40 12-4-9 31-22

6 Πόρος 26 39 10-9-7 34-26

7 Βρασιές 25 39 11-6-8 32-27

8 Παναργειακός 25 37 10-7-8 33-29

9 Χαλκίδα 25 36 10-6-9 27-25

10 Πανναυπλιακός 25 32 9-5-11 24-34

11 ΠΑΟ Λουτράκι 25 29 7-8-10 31-34

12 Παναρκαδικός 26 25 7-4-15 24-48

13 ΑΕΚ Ερμιονίδας 26 24 6-6-12 36-49

14 Αιας Παραλίας Ασπροπύργου 25 23 6-5-14 17-37

15 Πέλοπας Κιάτου 26 21 5-6-15 26-51

16 Δήλεσι 26 19 4-5-15 17-43

17 Αστέρας Δρεπάνου 25 19 5-4-17 24-52





Αποτελέσματα



Αστέρας Μαγούλας – Παναυπλιακός 6-1

ΑΕΚ Ερμιονίδας – Πέλοπας Κιάτου 1-3

Δάφνη Ερυθρών - Αστέρας Δρεπάνου 5-1

Δήλεσι – Παναρκαδικός 1-2

Λουκισίων Α.Ο. – Χαλκίδα 2-0

Θήβα – Πόρος 2-0

Παναργειακός – Αίας Παραλίας Ασπροπύργου 4-0

Ένωση Μιδέας – ΠΑΟ Λουτράκι 2-1





Επόμενοι αγώνες



Χαλκίδα – Παναργειακός

Πέλοπας Κιάτου – Δήλεσι

ΑΕΚ Ερμιονίδας – Αστέρας Μαγούλας

Βρασιές – Ένωση Μιδέας

Αιας Παραλίας Ασπροπύργου – ΠΑΟ Λουτράκι

Πανναυπλιακός – Δάφνη Ερυθρών

Αστέρας Δρεπάνου – Λουκισίων Α.Ο.

Παναρκαδικός – Θήβα

Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα

Και τώρα... ντέρμπι τίτλου!


Συνεχίζει το σερί του ο Παμβοχαϊκός που επικράτησε εύκολα 3-0(25-15, 25-14, 25-14) στα Μουδανιά, παραμένοντας έτσι σε απόσταση 3 βαθμών από τον πρωτοπόρο Φοίνικα.
Η ομάδα του Νίκου Ζαλμά την ερχόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Φοίνικα στο Βραχάτι, παιχνίδι που θα κρίνει τον πρωταθλητή της Α2 για την εφετινή σεζόν.

Τα Μουδανιά συνεχίζουν να έχουν τυπική παρουσία στο πρωτάθλημα και παρέμειναν έτσι για ένα ακόμη παιχνίδι χωρίς βαθμό.


Τα σετ: 0-3 (15-25, 14-25, 14-25)

Νέα Μουδανιά (Μανώλης Ροδοβίτης): Αποστόλου, Δανάς, Τσιάρας, Κατσιαφλάκας, Ίλιτς, Καρασαρλίδης, Πάντσιος (λ), Βέλο, Μυλωνάς, Κουβαράκης, Μωρές.

Παμβοχαϊκός (Νίκος Ζαλμάς): Μπάκας, Κατσανεβάκης, Παπαθωμόπουλος, Στιβαχτής, Ροντρίγκο, Μπεκιάρης, Μιχαηλόγλου (λ), Νούλας (λ), Βαρδής, Κούλας, Σπηλιωτόπουλος.

Γιώργος Βαρβιτσιώτης
Περισσότερα

Ο Ότο έφυγε, η τύχη έμεινε!


«Μεγάλη» νίκη (όπως εξελίχθηκε) πέτυχε η εθνική μας ομάδα στην έδρα της Μάλτας με 1-0, για την προκριματική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος του 2012.

Ενώ όλα έδειχναν πως η εθνική μας η οποία έπαιζε με δέκα παίκτες από το 85’ μετά από αποβολή του Παπασταθόπουλου, θα «πέταγε» βαθμούς στην Μάλτα, ο Τοροσίδης με μία κεφαλιά στην «εκπνοή» της έδωσε την νίκη η οποία την ανέβασε στην πρώτη θέση του ομίλου.

Όλα στο μηδέν στο πρώτο μέρος

Σε ένα πολύ «βαρετό» πρώτο μέρος, η εθνική μας ομάδα δεν μπόρεσε να απειλήσει καθόλου τους Μαλτέζους, οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να χαλάνε το παιχνίδι των διεθνών μας.

Στις αντεπιθέσεις η Μάλτα!

Η ομάδα της Μάλτας μάλιστα κατάφερε να βγει σε κάποιες επικίνδυνες αντεπιθέσεις, ωστόσο αυτές δεν ήταν ικανές να μας απειλήσουν.

Δυνατό ξεκίνημα

Η εθνική μας μπήκε κάπως πιο δυνατά στην επανάληψη, φτάνοντας μάλιστα πολύ κοντά στο γκολ στο ξεκίνημα με τους Σαμαρά και τον Λιμπερόπουλο.

Ο πρώτος αρχικά έκανε μια πολύ όμορφη κεφαλιά η οποία εξουδετερώθηκε εντυπωσιακά από τον πορτιέρο των γηπεδούχων.

Ο παίκτης της ΑΕΚ έφτασε στην συνέχεια και αυτό πολύ κοντά στο γκολ, όμως η κεφαλιά που πραγματοποίησε σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

«Σκούρα» για την εθνική μας

Όσο πέρναγε η ώρα η ομάδα του Σάντος δυσκολευόταν να απειλήσει την Μάλτα, με το άγχος να γίνετε αβάστακτο για τους ποδοσφαιριστές της «γαλανόλευκης».

Όλα στραβά και ανάποδα

Ενώ η εθνική μας πίεζε για το τέρμα που θα της έδινα τους τρεις βαθμούς θα έρθει και μια κόκκινη κάρτα στο 85’ να κάνει την ζωή της πιο δύσκολη.

Σε μία φάση που ο Παπασταθόπουλος σταμάτησε έξυπνα την επίθεση της Μάλτας με ένα «επαγγελματικό» φάουλ, ο διαιτητής του αγώνα έδειξε την απευθείας κόκκινη κάρτα στον Έλληνα αμυντικό. Πολύ αυστηρή η απόφαση του άρχων του αγώνα.

Γκολ στο παρά ένα..

Ενώ όλα έδειχναν ισοπαλία, η εθνική μας στην τελευταία φάση του αγώνα κατάφερε να κάνει το 1-0 με τον Βασίλη Τοροσίδη!

Ο παίκτης του Ολυμπιακού κατάφερε με κεφαλιά να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της Μάλτας, δίνοντας έτσι την νίκη και την πρωτιά στην εθνική μας.

ΜΑΛΤΑ (Τζον Μπούτιγκιεγκ): Χάμπερ, Καρουάνα (46' λ.τ. Πέις), Μάμο, Σκιμπέρας, Αγκιούς, Χάτσινσον, Μπογκντάνοβιτς, Μπρίφα, Μίφσουντ, Μπαζάντα (78' Φένεχ), Τσεμπρί(91' Κοέν)

ΕΛΛΑΔΑ (Φερνάντο Σάντος): Τζόρβας, Τζαβέλλας, Α. Παπαδόπουλος, Παπασταθόπουλος, Τοροσίδης, Κατσουράνης, Καραγκούνης, Σαμαράς, Λυμπερόπουλος (70' Μήτρογλου), Νίνης, Σαλπιγγίδης (62' Φετφατζίδης)

Πηγή: sportsview.gr
Γιώργος Βαρβιτσιώτης
Περισσότερα

"Παραιτηθείτε τώρα"!


Παραιτήσεις εδώ και τώρα ζητά η Original 21, με σκληρή ανακοίνωση που εξέδωσε και αναφέρεται στα όσα ακολούθησαν τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό.

«Ποιος νοιάζεται», ανατωτιέται -μεταξύ άλλων- ενώ επιτίθεται στους Αδαμίδη, Δημητριάδη για τις ευθύνες που θεωρεί ότι δεν ανέλαβαν μετά το παιχνίδι του Φαλήρου.

Σκληροί χαρακτηρισμοί, αποκαλύψεις για αποχωρήσεις που… ακυρώθηκαν και μηνύματα του τύπου «αφού δεν παραιτείστε, θα σας παραιτήσουμε εμείς» από τους οργανωμένους οπαδούς της ΑΕΚ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Κυριακή 20-3-2011

Γύρω στις 22:30 στα Σπάτα περίπου τετρακόσιοι φίλαθλοι - οπαδοί οργανωμένοι και μη της ΙΔΕΑΣ (γιατί ομάδα δεν υπάρχει) ΑΕΚ, περιμένουν την αποστολή με τον επικεφαλή (των ποιών;;;) να λάβουν κάποιες εξηγήσεις. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!

Η καρδιά ήταν παγωμένη εκείνο το βράδυ στα Σπάτα, όπως καιρό τώρα. Τα συναισθήματα των τετρακοσίων ίδια και απαράλλαχτα με αυτά των εκατομμυρίων υποστηρικτών αυτής της ΙΔΕΑΣ (είπαμε ομάδα δεν υπάρχει). Όλοι νιώθουμε το ίδιο, πίκρα, θυμό, αγανάκτηση, λύπη...ΟΛΟΙ παρόντες και μη. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!

Όσο περιμένουμε τους "θριαμβευτές" του Γ. Καραϊσκάκης ένα γεγονός πάει να κάνει ακόμα χειρότερη τη βραδιά εκείνη. Ένας φίλαθλος - οπαδός παρασύρεται από ένα αυτοκίνητο περιμένοντας τους παίχτες, τον πρόεδρο, τον προπονητή, κάποιον τέλος πάντων να του εξηγήσει γιατί νιώθει αυτά τα συναισθήματα. ΕΥΤΥΧΩΣ το παιδί δεν έχει κάτι σοβαρό και θα έχει πολλά χρόνια μπροστά του να τραγουδάει σε όλα τα γήπεδα της γης για την ΙΔΕΑ του. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Μαθαίνουμε γύρω στις 00:30 πως οι παίχτες (ποιοι;;;), ο προπονητής (ποιος;;;), ο αρχηγός της αποστολής (ποιος;;;) και όποιοι άλλοι ήταν στο πούλμαν της επιστροφής, επέστρεψαν σπίτια τους με ταξί. Κανείς δεν θα δώσει πάλι εξηγήσεις. Όχι πως δεν το περιμέναμε. Αλλά συνεχίζουμε να περιμένουμε. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Γύρω στη 01:00 βρίσκουμε το τηλέφωνο του μισθοφόρου "προέδρου" και του ζητάμε, ως ελάχιστο σεβασμό στον κόσμο της ΑΕΚ να έρθει να του μεταφέρουμε, όχι ότι νιώθουν οι εκατό που έχουν απομείνει πλέον στο σημείο, αλλά όλος ο κόσμος της αγαπημένης μας ΙΔΕΑΣ. Να του μεταφέρουμε τα συναισθήματά μας και τον προβληματισμό μας για το μέλλον της ΑΕΚΑΡΑΣ μας. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!

01:30 και μια γκρι mercedes με το μισθοφόρο "πρόεδρο" και τον μισθοφόρο "γενικό αρχηγό" της ομάδας φτάνει στο σημείο. Για κάποιον παίχτη δεν το συζητάμε, κοιμούνται ήδη. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Τους ζητάμε το αυτονόητο, μετά τη σημερινή ξεφτίλα, να θέσουν τις παραιτήσεις τους στη διάθεση των ιδιοκτητών - μεγαλομετόχων (Παππάς - Νοτιάς) πρώτα αυτοί οι δύο, ως ένδειξη σεβασμού στον κόσμο, στη φανέλα, στην ιστορία της ΑΕΚ. Είναι λίγοι γι' αυτήν την ΙΔΕΑ. Αποδείχτηκαν λίγοι. Το ίδιο θα λέγαμε αν ήταν εκεί και οι παίχτες ή ο προπονητής, αλλά είπαμε, αυτοί κοιμούνται. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Ο "Μπίλαρος" μας είπε επί λέξη πως : "Έχω παραιτηθεί από σήμερα (20-3-2011) και θα πάω στο χωριό μου στη Θεσσαλονίκη να αράξω και να γουστάρω". Ο πρόεδρος το ίδιο, ότι η παραίτηση του είναι στη διάθεση των ιδιοκτητών - μεγαλομετόχων. Για τους λόγους βέβαια της κατάντιας της ΑΕΚ ούτε κουβέντα και άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ!!!

Έξι ημέρες μετά και ο μόνος που νοιάζεται είμαστε εμείς, ο κόσμος της ΑΕΚ. Οι αδερφές, γιατί για αδερφές πρόκειται, ακόμα να παραιτηθούν. Τα λόγια τους μείναν λόγια. Λόγια φόβου για να μην φάνε ξύλο, για να μας ικανοποιήσουν έστω στιγμιαία. Τόσο ΑΔΕΡΦΕΣ. Φαίνεται πως για εσάς κυρίες μου οι παχυλοί σας μισθοί, η ζωάρα που κάνετε από την ΑΕΚ πίνοντας το ουίσκι σας σε πολυτελή ξενοδοχεία, η καβ….α και το ψώνιο σας, να βγαίνει ο εαυτό σας από την αφάνεια, έχοντας τον τίτλο του προέδρου της ΑΕΚ, (γιατί αν δεν τον είχατε ούτε η νονά που σας βάφτισε δεν θα ήξερε το όνομα σας), είναι ποιο σημαντικό από το σεβασμό απέναντι στην ομάδα και πολύ περισσότερο τον κόσμο της. Εσείς ΑΔΕΡΦΕΣ ζείτε από την ΑΕΚ ενώ εμείς ζούμε για την ΑΕΚ και αφού δεν παραιτείστε θα σας παραιτήσουμε εμείς. Η ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ.

ΓΝΗΣΙΑ ΘΥΡΑ 21 1975 - ORIGINAL 21 1982»

Πηγή: sportfm.gr
Περισσότερα

Βαλβέρδε: "Εδώ με σέβονται"


Συνέντευξη στην ισπανική σελίδα «deia.com» παραχώρησε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε.

Ο Βάσκος τόνισε πως στην Ελλάδα υπάρχει μεγάλος σεβασμός προς το πρόσωπο του, ειδικά μετά από την πρώτη του θητεία στην ομάδα.

Αποσπάσματα από όσα δήλωσε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Ερνέστο Βαλβέρδε:

«Στην Ελλάδα με σέβονται πολύ ειδικά μετά την κατάκτηση του νταμπλ πριν από δυο χρόνια. Αυτή η χρονιά ήταν πολύ σημαντική και έπρεπε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να προκριθούμε αμέσως στους ομίλους του Champions League ενώ ο Ολυμπιακός τερμάτισε στην 5ηθέση πέρυσι».

Για το αν θεωρεί την κατάκτηση του ελληνικού πρωταθλήματος εξίσου σημαντική με την κατάκτηση του ισπανικού:

«Το ελληνικό πρωτάθλημα δεν είναι στο ίδιο επίπεδο με το Ισπανικό αλλά πάντα το να κατακτάς ένα πρωτάθλημα είναι δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι πάντα φαβορί ενώ η ΑΕΚ, ο ΠΑΟΚ και ο Άρης είναι πολύ δυνατές ομάδες».

Για το αν κατάφερε να παίξει θεαματικό ποδόσφαιρο με τον Ολυμπιακό:

«Μου αρέσει πολύ να παίζουν οι ομάδες μου θεαματικό ποδόσφαιρο, αρκεί αυτό να συνδυάζεται με νίκες. Αν αυτό δεν συμβαίνει, τότε πρέπει να βρεις μια άλλη συνταγή που θα ταιριάζει με την ομάδα».

Για τη διαφορά του Ολυμπιακού με τις άλλες ομάδες:

«Παίζαμε σε γρηγορότερο ρυθμό από τους άλλους. Στην επίθεση έπρεπε να έχουμε την πρωτοβουλία ενώ είχαμε την κατοχή της μπάλας. Χωρίς την μπάλα, οι γραμμές μας πίεζαν ψηλά. Παίζαμε πολύ με τον κενό χώρο και σχεδόν πάντα βγαίναμε στην κόντρα επίθεση».

Για το αν χρειαζόταν τον τίτλο αυτό μετά την κακή πορεία της Βιγιαρεάλ πέρυσι:

«Πιο πολύ είχε ανάγκη τον τίτλο ο Ολυμπιακός μετά την περσινή κακή χρονιά».

Για το ποδόσφαιρο στην Ελλάδα:

«Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι πολύ παθιασμένο. Ο κόσμος θέλει να τα δίνεις όλα και τα ντέρμπι είναι πάρα πολύ σημαντικά».

Για το αν η ιδεολογία του ως τεχνικός άλλαξε στο ελληνικό πρωτάθλημα:

«Δεν νομίζω πως άλλαξε πολύ. Το προσάρμοσα ίσως αλλά στον Ολυμπιακό υπάρχουν πολλοί παίκτες που ξέρουν την ιδεολογία του ισπανικού ποδοσφαίρου όπως ο Φουστέρ, ο Ριέρα, ο Ιμπαγάσα και ο Ουρτάδο».

Για το ποιοι παίκτες ξεχώρισαν στην φετινή Super League:

«Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος είναι σπουδαίος αμυντικός. Ο Μέλμπεργκ, ο Μοντεστό, ο Τοροσίδης, ο Μιραλάς, ο Τοροσίδης, ο Φουστέρ, ο Ιμπαγάσα και χωρίς αμφιβολία οι περισσότεροι παίκτες του Ολυμπιακού. Από τις άλλες ομάδες ξεχώρισα τον Βιεϊρίνια του ΠΑΟΚ και τον Σκόκο της ΑΕΚ».

Για το γεγονός πως πολλοί ισπανικοί σύλλογοι τον παρακολουθούν:

«Πολλοί προπονητές είναι καλύτερα προετοιμασμένοι. Το να κερδίζει η ομάδα πρωταθλήματα είναι καλό για εμένα αλλά όχι για το αν θα έρθει μια καλή πρόταση, αλλά γιατί κατάφερα να βοηθήσω την ομάδα να κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από μια δύσκολη περίοδο».

Για την Αθλέτικ Μπιλμπάο:

«Δεν παρακολουθώ συχνά την Αθλέτικ αλλά ξέρω ότι τα πάει αρκετά καλά. Όταν ήμουν στη Αθλέτικ ήταν πολύ ωραία αφού είχαμε καλή ομάδα και είμαι πολύ περήφανος που με θυμούνται ακόμη εκεί. Τώρα τεχνικός εκεί είναι ο Χοακίν Καπαρός και τα πάει πάρα πολύ καλά και πιστεύω πως η ομάδα θα επιστρέψει στην Ευρώπη».

Γιώργος Βαρβιτσιώτης
Περισσότερα

Κυπελλούχος η Ελλάς


H Ελλάς Βέλου, στέφθηκε Κυπελλούχος Κορινθίας για 2η φορά στην ιστορία της, καθώς επικράτησε στον τελικό του Πέλοπα Κιάτου, με 1-0. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο θεσμός αλλά και ο τελικός, ήταν αφιερωμένος στη μνήμη του Γιάννη Στέφα.

Το γκολ της αναμέτρησης πέτυχε ο Αράπι έπειτα από σέντρα του Δανιήλ στο 69’.

ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ: Κουρούμαλης, Πολυδωρόπουλος, Δανιήλ Β., Σαββίδης, Βελέντζας, Αθανασόπουλος (78’ Αντρέα), Μαρτίνος, Θανάσι (46’ Αράπι), Αντωνόπουλος (85’ Γεωργίου), Ρούπας, Κλαδάκης

ΠΕΛΟΠΑΣ ΚΙΑΤΟΥ: Χασανμπέλι, Βράκας, Μπούκης, Στασινόπουλος Δ., Αντωνόπουλος Χ., Παπαδημητρίου, Λίλιος, Σέγκας (58’ Παπαβασιλείου), Πετρόπουλος (74’ Χουσελάς), Μπαλτζής, Στασινόπουλος Λ. (70’ Ροθώνης)

Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα

Σκληρός ο Μαρινάκης!


Στην απολογιστική συνέντευξη Τύπου της Σούπερ Λίγκας ο Βαγγέλης Μαρινάκης επιτέθηκε στον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή, τονίζοντας χαρακτηριστικά: "Η λίγκα δεν είναι ένα καρτέλ ισχυρών όπου αναδύεται σήψη και διαφθορά, όπως είπε ο κ. Μπιτσαξής". Παρουσίασε την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο... αγγελικά πλασμένη και παράλληλα έκοψε με άκομψο τρόπο συνάδελφο, ο οποίος... τόλμησε να του κάνει ερώτηση για τα dvd και τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια: "Μην ολοκληρώσεις την ερώτησή σου, χάνεις τον καιρό σου", είπε χαρακτηριστικά!

Ο Β. Μαρινάκης ξεκίνησε με ευθεία επίθεση προς τον ΓΓΑ Πάνο Μπιτσαξή: «Σύντομα ολοκληρώνεται μια πενταετία λειτουργίας της Σούπερ Λιγκ. Πέντε χρόνια πετυχημένης πορείας, χωρίς αυτό να σημαίνει πως όλα ήταν καλά. Η Σούπερ Λίγκα δεν είναι ένα καρτέλ ισχυρών όπου αναδύεται σήψη, όπως πιστεύει ο κ. Μπιτσαξής. Η Σούπερ Λίγκα δεν φιλοδοξεί να γίνει κάτι σαν την ενορία του κυρίου Μπιτσαξή. Ένα πρωτάθλημα που θα διοργάνωνε η ενορία του κ. Μπιτσαξή δεν θα ενδιέφερε κανέναν. Οφείλουμε όχι μόνο να απαντήσουμε, αλλά και να αποδείξουμε όσα λέμε, σε αντίθεση με τον κ. Γενικό που κάνει αόριστες τοποθετήσεις και τα βάζει με φανταστικούς εχθρούς. Θα παρουσιάσουμε αληθινά στοιχεία και το ίδιο θα περιμένουμε να κάνει και ο κ. Γενικός, διαφορετικά θα πρέπει να ανασκευάσει».

Και συνέχισε ζητώντας συνεργασία με την Πολιτεία αλλά και έριξε ευθείες βολές για την πρόληψη της βίας: «Είμαστε μαζί του για την πάταξη της βίας, αλλά δεν θα πρέπει να μασάμε την ίδια καραμέλα. Η αστυνομία πρέπει να κάνει τη δουλειά της. Είμαστε η χώρα με τις λιγότερες συλλήψεις παραβατών φιλάθλων. Γιατί δεν συλλαμβάνονται αυτοί που κάνουν επεισόδια; Δαπανήθηκαν χιλιάδες ευρώ για την τοποθέτηση ηλεκτρονικών συστημάτων, αλλά πότε χρησιμοποιήθηκαν; Τι ακριβώς προτείνει ο κ. Μπιτσαξής για να παταχθεί η βία, εκτός από το να γίνει αυστηρότερος ο πειθαρχικός κώδικας για τις ομάδες».

Ενώ συνέχισε για τα προβλήματα που υπάρχουν: «Κάθε χρόνο αυξάνονται τα όργανα, κάθε χρόνο πληρώνουμε περισσότερα στην αστυνομία και σε φόρους. Το πρωτάθλημα που διοργανώνει η Λίγκα είναι το μεγαλύτερο θέαμα στη χώρα μας και αυτό αποτυπώνεται στον αριθμό εφημερίδων, ιστοσελίδων, τα εισιτήρια και τα ποσοστά τηλεθέασης. Ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα, μικρά ή μεγάλα, που λόγω του ενδιαφέροντος διογκώνονται. Ξέρουμε πως υπάρχουν προβλήματα με τη διαιτησία, αλλά πιστεύω πως έχουμε και αξιόλογους διαιτητές και πρώην διαιτητές για τη διαχείριση της ΚΕΔ, αλλά πρέπει όλοι να τους στηρίξουμε για να κάνουν τη δουλειά τους χωρίς φόβο».

Ενώ αναφέρθηκε στο ότι το ενδιαφέρον για το πρωτάθλημα είναι ακόμα έντονο: «Βλέπουμε φέτος τρεις αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος δεν ξέρουμε ποιες ομάδες θα παίξουν στα play-offs και ποιες θα υποβιβαστούν. Τα έσοδα έχουν τριπλασιαστεί και το κράτος δεν πληρώνει ούτε ένα ευρώ. Δείτε τι συμβαίνει σε όσα καταπληκτικά στάδια χτίστηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεν παίζει εκεί κάποια ομάδα. Ο ΟΠΑΠ είναι μια ανώνυμη εταιρεία εισηγμένη στο χρηματιστήριο με συμβάσεις που προβλέπουν υποχρεώσεις και από τις δύο πλευρές και δεν κρέμεται η συνεργασία αυτή από αποφάσεις της Πολιτείας».

Ακόμα ανέφερε πως η Πολιτεία με τη στάση της δεν βοηθά: «Δεν προσπαθήσαμε ποτέ να κρύψουμε τα προβλήματα. Πήγαμε στην Πολιτεία, αλλά η στάση της είναι πάντα η ίδια: να αυξήσουμε τις ποινές για τις ομάδες. Λυπάμαι, αλλά έτσι δεν θέλουμε ποδόσφαιρο, αλλά αποδιοπομπαίους τράγους. Κανένας δεν θέλει να παίξει αυτό το ρόλο, ειδικά όταν στηρίζουμε τις ομάδες με δικά μας χρήματα. Είναι σειρά της Πολιτείας να κάνει σοβαρές προτάσεις με σχεδιασμό. Πρέπει κάποιος να συντονίσει το έργο των υπηρεσιών και των ποδοσφαιρικών αρχών για την αντιμετώπιση της βίας.

Να μην πριονίζουν όλοι αυτοί που ζουν από το ποδόσφαιρο το κλαδί που κάθονται. Το ποδόσφαιρο πρέπει να στηριχτεί. Προσφέρει χαρά και αποτελεί καταφύγιο, αποτελεί ιδέα για τα νέα παιδιά και προβάλει την πατρίδα μας στο εξωτερικό. Ας προσπαθήσουμε όλοι μαζί με εποικοδομητικό διάλογο και δημιουργική κριτική να βρούμε λύσεις».

Γιώργος Μποροβήλος: «Είναι δυνατόν να μη θέλουμε καθαρό πρωτάθλημα»;

Ο αναπληρωτής πρόεδρος της Λίγκας Γιώργος Μποροβήλος είπε αρχικά: «Ερχόμαστε σαν Σούπερ Λίγκα να αποδείξουμε το αυτονόητο. Βλέπουμε όλους να κόπτονται και να παρουσιάζονται βασιλικότεροι του βασιλέως για το καλό του ποδοσφαίρου και να μην ενδιαφερόμαστε εμείς. Αυτό είναι ένα οξύμωρο σχήμα. Ο πρώτος που πρέπει να ενδιαφέρεται και ενδιαφέρεται είναι η Σούπερ Λίγκα. Λάθη γίνονται, είναι ένας νέος συνεταιρισμός, μόλις τεσσάρων ετών, αλλά έχει πετύχει πάρα πολλά. Όποιος κι αν λέει πως κόπτεται για το ποδόσφαιρο ξεκινά από ίδιον όφελος. Υπάρχει περίπτωση η Σούπερ Λίγκα να μη θέλει ένα καθαρό ποδόσφαιρο;

Και συνέχισε: «Εμείς θα πρέπει να είμαστε αντίπαλοι στα 90 λεπτά και σε όλα τα άλλα ενωμένοι, γιατί βαλλόμεθα πανταχόθεν. Γίνονται κάποιες καταγγελίες για τα κακώς κείμενα στο ποδόσφαιρο. Μπορεί να είναι κι έτσι. Το ζήτημα είναι αυτός που καταγγέλλει να μπορεί και να το αποδείξει, γιατί η ζημιά που γίνεται στη Λίγκα και το ποδόσφαιρο είναι ανυπολόγιστη. Είμαστε έτοιμοι και θα προτείνουμε αυστηροποίηση σε αυτές τις διαδικασίες. Δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Οι καταγγέλλοντες πρέπει να παρέχουν αποδείξεις, ώστε οι αρμόδιες αρχές να εξαφανίσουν τον καταγγελλόμενο. Διαφορετικά να εξαφανίσουν τον καταγγέλλοντα».

Ενώ έκανε αναφορά στα ολοένα και αυξανόμενα πρόστιμα που επιβάλλονται στις ομάδες: «Δεν θέλουμε να κρύψουμε τίποτα. Αλλά δεν μπορεί να γίνει δουλειά με το άκουσα, είδα, μου είπανε. Αυτός που ακούει όλα αυτά δεν θα κάνει το δικαστή, ούτε τον κριτή και λέει ‘πού να πάω όπως τα μαγειρεύουν και τα κασετοποιούν;’. Αυτό που μένει στον θεατή είναι πως όλα είναι σάπια. Πώς να φέρεις μετά κόσμο, οικογένειες στα γήπεδα, χορηγούς, να διώξουν τη βία; Τα πρόστιμα έφτασαν στο Θεό! Όλες οι ομάδες πληρώνουν, αλλά δεν έγινε τίποτα. Η βία είναι και εισαγόμενη. Λέγαμε κάποτε ότι φταίει το ποδόσφαιρο, αλλά γεμίσανε και τα άλλα αθλήματα με σπασμένα καθίσματα και χίλια προβλήματα».

Πατρίκ Κομνηνός: «Συνεργάτης ο ΟΠΑΠ, δεν επαιτεί η Σούπερ Λίγκα»

Ο εκτελεστικός διευθυντής Σούπερ Λίγκας, Πατρίκ Κομνηνός, έκανε τον απολογισμό της πενταετούς πορείας της λίγκας και αναφέρθηκε στις ενέργειές της για την αναβάθμιση και την αύξηση της ανταγωνιστικότητας του πρωταθλήματος.

Και τόνισε «Υπάρχει ανοδική τάση τα εισιτήρια. Δεν μπορούμε να κάνουμε συγκρίσεις με το 1985/86. Αν προσθέσουμε και τα εισιτήρια των play-offs ξεπερνούμε τα 2 εκατ. εισιτήρια το χρόνο, κάτι που είναι το 20% του πληθυσμού και δεν είναι αμελητέος αριθμός. Τον τελευταίο χρόνο υπήρχε μικρή πτώση λόγω της οικονομικής κρίσης. Αυτό έχει οικονομικά οφέλη για τις ομάδες και ένα καλύτερο προϊόν».

Και αναφέρθηκε σε οικονομικά ζητήματα και τον ΟΠΑΠ: «Την πρώτη μας χρονιά είχαμε έσοδα 10 εκατ. ευρώ και τώρα έχουμε 70 εκατ. ευρώ. Η φετινή χρονιά θα φτάσει πάνω από 66 εκατ. ευρώ. Μεγάλο ρόλο παίζει σε αυτό η συνεργασία με τον ΟΠΑΠ και η κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων. Κατηγορούμαστε πως ασχολούμαστε με τα χρήματα. Δεν νομίζω πως η Premier League δεν ασχολείται με τα χρήματα. Τα έσοδα που πηγαίνουν από τη Σούπερ Λίγκα υπέρ της ΕΠΟ και την Ένωση Β’ και Γ’ Εθνικής είναι πολλά. Αντιλαμβάνεται κανείς πως τα αυξημένα έσοδα της Σούπερ Λίγκας έρχονται να βοηθήσουν το σύνολο του ελληνικού ποδοσφαίρου».

Για τη συνεργασία με τον ΟΠΑΠ: «Δεν υπάρχει χρηματοδότηση. Είναι μια ανταποδοτική σύμβαση χορηγίας. Είναι μια εμπορική συμφωνία, που σήμερα εδώ γίνεται με τον ΟΠΑΠ κι έξω γίνεται με κάποιες άλλες εταιρείες. Δεν είναι κάτι που δίνεται δωρεάν, ούτε κάτι που έχει αμελητέα αξία και ποσότητα».

Ακολούθως, ο Πατρίκ Κομνηνός χαρακτήρισε το τρέχον πρωτάθλημα πιο ανταγωνιστικό των τελευταίων ετών, ενώ για την αντιμετώπιση της βίας αρχικά ανέφερε τις ευθύνες της αστυνομίας που δεν προχωρά σε συλλήψεις και φυλακίσεις, για τις ευθύνες της ΕΠΟ και τέλος της Σούπερ Λίγκας. Μάλιστα στάθηκε και στο ποσό των προστίμων που έχει επιβληθεί στις ομάδες στα χρόνια λειτουργίας της Σούπερ Λίγκας και το οποίο έφτασε συνολικά τα 7.961.330 ευρώ.

«Εμείς ζητάμε να τιμωρηθούν επιτέλους οι υπαίτιοι. Δεν ζητάμε κάτι καινούριο, αλλά την εφαρμογή της υφιστάμενης νομοθεσίας. Ο Έλληνας φορολογούμενος έχει πληρώσει 13 εκατ. ευρώ για τα κλειστά κυκλώματα τηλεόρασης στα γήπεδα και δεν χρησιμοποιούνται», ολοκλήρωσε σχετικά...

Οι ερωτήσεις των δημοσιογράφων

Την πρώτη ερώτηση πήγε να κάνει ο Αρης Ασβεστάς από τον NovaΣΠΟΡ FM, και αφορούσε στα dvd και τις καταγγελίες του Αλέξη Κούγια, ωστόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης τον έκοψε με πολύ άκομψο τρόπο: «Ο κ. Πιλάβιος είπε ‘εύχομαι το ελληνικό ποδόσφαιρο να μην παίζεται κάποια μέρα στην Ευελπίδων’. Για το ζήτημα με τις καταγγελίες που έγιναν από τον κ. Κούγια... και σε εκείνο το σημείο ο Β. Μαρινάκης τον διέκοψε. Οταν ο συνάδελφος είπε «να ολοκληρώσω την ερώτησή μου», ο Β. Μαρινάκης είπε «να μην την ολοκληρώσεις! Aκουσες ενδιαφέροντα πράγματα πριν, μην χάνεις τον καιρό σου!». Ολοκληρώνοντας το unfair...

-Ζητήσατε διάλογο με αστυνομία και Πολιτεία. Με αυτούς που έχουν αποτύχει;

Β. Μαρινάκης: «Υπάρχει άλλη επιλογή; Σας αντιστρέφω την ερώτηση».

-Τι δεν σας άρεσε φέτος στο ελληνικό ποδόσφαιρο;

Β. Μαρινάκης: «Ακόμη και μετά την έκκληση που έκανα πυροβολείτε το ποδόσφαιρο. Θεωρώ πως έχουμε ένα συναρπαστικό πρωτάθλημα, ο κόσμος παρά την κρίση πάει στο γήπεδο και πρέπει να το στηρίξουμε. Το να λέτε πως το ποδόσφαιρο νοσεί και να γράφονται χιλιάδες άρθρα εναντίον του, δεν βοηθά. Μόνοι μας βγάζουμε τα μάτια μας. Υπάρχουν προβλήματα, αλλά πρέπει να γίνει ένας εποικοδομητικός διάλογος και μία εποικοδομητική κριτική. Αν τα ισοπεδώνουμε όλα, δεν γίνεται τίποτα».

-Κανείς πρόεδρος της Σούπερ Λίγκας δεν εξάντλησε τη διετία στην προεδρία. Θα την εξαντλήσετε εσείς;

Β. Μαρινάκης: «Το πρωτάθλημα έχει άλλες τρεις αγωνιστικές και μετά έχουμε τα play-offs. Μετά θα κάτσουμε να συζητήσουμε για τα διάφορα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε και να βρούμε λύσεις».

Πηγή: Sportsview.gr

Γιώργος Βαρβιτσιώτης

Περισσότερα