Πέμπτη 17 Φεβρουαρίου 2011

"Πρόκριση" για Ελλάς, ανοιχτούς λογαριασμούς η Κόρινθος '06 και ο Πέλοπας


Προβάδισμα για πρόκριση στον τελικό του κυπέλλου Κορινθίας στο ποδόσφαιρο πήραν Ελλάς Βέλου και Πέλοπας Κιάτου, στους 1ους ημιτελικούς που διεξήχθησαν στο Βέλο και στο Κιάτο.

Στο Βέλο η γηπεδούχος ομάδα «επιβλήθηκε» του Ηρακλή Ξυλοκάστρου με 3 - 0, χωρίς να κάνει σπουδαία πράγματα και με μέτρια εμφάνιση στο πρώτο ημίχρονο ξεκαθάρισε την υπόθεση πρίκριση.

Στο 2ο κιόλας λεπτό έγινε το 1 - 0 από αυτογκόλ του Παπαδημητρίου και έπειτα ακολούθησαν τα γκολ από τους Αράπη και Αθανασόπουλο μέχρι το τέλος του ημιχρόνου.

Οι"πράσινοι" του Ξυλοκάστρου προσπάθησαν να αντιδράσουν στην επανάληψη χωρίς ωστόσο να τρομάξουν τους αντιπάλους τους εκτός από δύο φάσεις που έφτιαξε ο Βλάσσης Παπαδημητρίου η μία μάλιστα στην εκπνοή που λίγο έλλειψε να γίνει και γκολ. Δεν κατάφερε λοιπόν να κάνει κάτι καλύτερο από το να ηητηθεί με 3 γκολ διαφορά.

Ο επαναληπτικός θα γίνει την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδο του Ξυλοκάστρου στις 15.00 μ.μ.


Από την άλλη η έκπληξη του θεσμού, Κόρινθος 06' δεν τα πήγε άσχημα στο Κιάτο απέναντι στον Πέλοπα.

Αν και η ομάδα του κ. Μαργέτη ηττήθηκε με 1 - 0 από τους "ερυθρόλευκους" με γκολ του Στασινόπουλου στο 78ο λεπτό, εξακολουθεί να διατηρεί της ελπίδες πρόκρισης στον τελικό και θα τα δώσει όλα στον επαναληπτικό την επόμενη Τετάρτη στο γήπεδο του.

Επιμέλεια: Γιώργος Βαρβιτσιώτης

e-mail: giorgos-metallica@hotmail.com